Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer westelijke provinciën

Weer zuidelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer België Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Amsterdam AmsterdamAmsterdam Gouda GoudaGouda Den Helder Den HelderDen Helder IJmuiden IJmuidenIJmuiden Katwijk aan Zee Katwijk aan ZeeKatwijk aan Zee Oostvoorne OostvoorneOostvoorne Rotterdam RotterdamRotterdam Utrecht UtrechtUtrecht Hoorn HoornHoorn © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Nederland

Luchtdruk

Luchtdruk Nederland

Wolken

Wolken Nederland

Vliegweer

Vliegweer Nederland

Weer in Amsterdam-Airport, 17.10.2018

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend wordt het vrij zonnig. De late avond laat zich zien met vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Berkhout, 17.10.2018

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Cabauw, 17.10.2018

Op woensdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in De Bilt, 17.10.2018

In de ochtend is het eerst nog redelijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middag zet meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in De Kooy, 17.10.2018

Op woensdag is het veranderlijk bewolkt. In de nacht voor donderdag heerst er bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Hoek van Holland, 17.10.2018

Op woensdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Leiden-Valkenburg, 17.10.2018

Op woensdag is het langere tijd wisselend bewolkt, maar meestal droog. De namiddags brengt ons vrij zonnig. 's Avonds heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Rotterdam, 17.10.2018

Op woensdag is het langere tijd vrij zonnig. De namiddags brengt ons grijs, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat heerst er grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Wijk aan Zee, 17.10.2018