Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer westelijke provinciën

Weer zuidelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer België Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Amsterdam AmsterdamAmsterdam Gouda GoudaGouda Den Helder Den HelderDen Helder IJmuiden IJmuidenIJmuiden Katwijk aan Zee Katwijk aan ZeeKatwijk aan Zee Oostvoorne OostvoorneOostvoorne Rotterdam RotterdamRotterdam Utrecht UtrechtUtrecht Hoorn HoornHoorn © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Radar

Radar Nederland Radar NederlandRadar Nederland

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Nederland

Wolken

Wolken Nederland

Neerslag

Neerslag Nederland

Weer in Amsterdam-Airport, 21.06.2019

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend heerst er tijdelijk redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De namiddag brengt ons hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Berkhout, 21.06.2019

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Cabauw, 21.06.2019

Op vrijdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in De Bilt, 21.06.2019

Op vrijdag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. 's Avonds gaat dit over in nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in De Kooy, 21.06.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt, maar grotendeels droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar veranderlijk bewolkt weer. De namiddag brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De in het begin nog matige westenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Hoek van Holland, 21.06.2019

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De in het begin nog matige westenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Leiden-Valkenburg, 21.06.2019

Na het redelijk bewolkt, maar meestal droog weer van de ochtend zet overwegend helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Rotterdam, 21.06.2019

Op vrijdag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Avonds laat gaat dit over in onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Wijk aan Zee, 21.06.2019