Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer westelijke provinciën

Weer zuidelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer België Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Amsterdam AmsterdamAmsterdam Gouda GoudaGouda Den Helder Den HelderDen Helder IJmuiden IJmuidenIJmuiden Katwijk aan Zee Katwijk aan ZeeKatwijk aan Zee Oostvoorne OostvoorneOostvoorne Rotterdam RotterdamRotterdam Utrecht UtrechtUtrecht Hoorn HoornHoorn © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Stroming

Stroming Nederland

Temperatuur

Temperatuur Nederland

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Nederland

Wolken

Wolken Nederland

Weer in Amsterdam-Airport, 25.01.2021

In de vroege ochtend is het langere tijd bewolkt. In de loop van de ochtend heerst er wisselvallig weer met enkele regen- of sneeuwbuien. De nacht brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De westenwind neemt 's avonds toe en waait matig.

Weer in Berkhout, 25.01.2021

In de vroege ochtend is het wisselvallig met enkele regen- of sneeuwbuien. In de loop van de ochtend wordt het wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. De middag laat zich zien met vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 5 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Cabauw, 25.01.2021

Na het wisselvallige weer met enkele regen- of sneeuwbuien van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag vrij zonnig weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in De Bilt, 25.01.2021

Na het wisselvallige weer met enkele regen- of sneeuwbuien van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De namiddag brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in De Kooy, 25.01.2021

Na het veranderlijk bewolkte weer met enkele lichte sneeuwbuien van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De nacht brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Eerst waait er een zwakke zuidwestelijke wind, 's nachts matige, tijdens windstoten krachtige westenwind.

Weer in Hoek van Holland, 25.01.2021

Na het veranderlijk bewolkte weer met enkele lichte regenbuien van de ochtend krijgt het weerstype vrij zonnig weer vorm. De avond laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een matige tot matige wind uit westelijke richtingen.

Weer in Leiden-Valkenburg, 25.01.2021

Op zondag is het in de ochtend nog wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. Vanaf de middag verwachten we afwisselend zonnig en bewolkt weer. 's Avonds heerst er geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Rotterdam, 25.01.2021

Op zondagochtend is het nog wisselvallig met enkele regen- of sneeuwbuien. Vanaf de middaguren heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Wijk aan Zee, 25.01.2021