Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer westelijke provinciën

Weer zuidelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer België Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Amsterdam AmsterdamAmsterdam Gouda GoudaGouda Den Helder Den HelderDen Helder IJmuiden IJmuidenIJmuiden Katwijk aan Zee Katwijk aan ZeeKatwijk aan Zee Oostvoorne OostvoorneOostvoorne Rotterdam RotterdamRotterdam Utrecht UtrechtUtrecht Hoorn HoornHoorn © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Vliegweer

Vliegweer Nederland

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Nederland

Wolken

Wolken Nederland

Radar

Radar Nederland Radar NederlandRadar Nederland

Weer in Amsterdam-Airport, 14.04.2021

Op woensdag is het in de ochtend nog wisselend bewolkt. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. In de namiddag heerst er deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De noordenwind waait in de namiddag steeds meer matig.

Weer in Berkhout, 14.04.2021

Op woensdag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De noordenwind neemt in de namiddag toe en waait matig.

Weer in Cabauw, 14.04.2021

Na het veranderlijk bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend brengt de rest van de dag meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in De Bilt, 14.04.2021

Op woensdag is het de hele dag door afwisselend zonnig en bewolkt. Tijdens de late avond heerst er helder tot licht bewolkt weer. ‘s Nacht verwachten we veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 8 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in De Kooy, 14.04.2021

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag afwisselend zonnig en bewolkt weer. De middag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De noordenwind waait in de namiddag steeds meer matig.

Weer in Hoek van Holland, 14.04.2021

Op woensdag is het overdag wisselend bewolkt. 's Avonds is er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds laat zet hooguit licht bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De noordenwind waait zwak tot matig.

Weer in Leiden-Valkenburg, 14.04.2021

Op woensdag is het overdag veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds is er helder tot licht bewolkt weer. 's Nachts zet bewolkt weer met nu en dan lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De noordenwind neemt in de namiddag toe en waait matig.

Weer in Rotterdam, 14.04.2021

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De middag brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Wijk aan Zee, 14.04.2021