Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer westelijke provinciën

Weer zuidelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer België Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Amsterdam AmsterdamAmsterdam Gouda GoudaGouda Den Helder Den HelderDen Helder IJmuiden IJmuidenIJmuiden Katwijk aan Zee Katwijk aan ZeeKatwijk aan Zee Oostvoorne OostvoorneOostvoorne Rotterdam RotterdamRotterdam Utrecht UtrechtUtrecht Hoorn HoornHoorn © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Luchtdruk

Luchtdruk Nederland

Temperatuur

Temperatuur Nederland

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Nederland

Vliegweer

Vliegweer Nederland

Weer in Amsterdam-Airport, 20.06.2018

Op woensdag is het langere tijd meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags gaat dit over in redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Berkhout, 20.06.2018

Op woensdag is het de hele dag door afwisselend bewolkt en zonnig. De late avond brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. ‘s Nacht is er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De in het begin nog vrij krachtige westenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Cabauw, 20.06.2018

Op woensdagochtend is het nog wisselend bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middaguren heerst er nauwelijks bewolkt weer. De nacht brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De zuidwestenwind waait vervolgens matig, 's avonds laat zwak.

Weer in De Bilt, 20.06.2018

In de ochtend is het bewolkt, maar overwegend droog. Tijdens de middaguren gaat dit echter over in afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in De Kooy, 20.06.2018

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds verwachten we bewolkt, maar grotendeels droog weer. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten harde zuidwestenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Hoek van Holland, 20.06.2018

Op woensdag is het de hele dag door meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De late avond brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. ‘s Nacht is er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een matige tot matige wind uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Leiden-Valkenburg, 20.06.2018

Op woensdag is het de hele dag door bewolkt, maar overwegend droog. De late avond brengt ons geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. ‘s Nacht is er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De matige zuidwestenwind neemt 's nachts af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Rotterdam, 20.06.2018

Op woensdag is het langere tijd meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De namiddag dient zich meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt aan. De nacht brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De matige zuidwestenwind neemt 's avonds laat af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Wijk aan Zee, 20.06.2018