Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer westelijke provinciën

Weer zuidelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer België Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Amsterdam AmsterdamAmsterdam Gouda GoudaGouda Den Helder Den HelderDen Helder IJmuiden IJmuidenIJmuiden Katwijk aan Zee Katwijk aan ZeeKatwijk aan Zee Oostvoorne OostvoorneOostvoorne Rotterdam RotterdamRotterdam Utrecht UtrechtUtrecht Hoorn HoornHoorn © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Radar

Radar Nederland Radar NederlandRadar Nederland

Stroming

Stroming Nederland

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Nederland

Temperatuur

Temperatuur Nederland

Weer in Amsterdam-Airport, 21.10.2019

Op maandag is het langere tijd veranderend bewolkt met enkele regenbuien. De namiddags brengt ons bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds heerst er overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Berkhout, 21.10.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend heerst er veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De namiddag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De in het begin nog matige zuidenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Cabauw, 21.10.2019

In de vroege ochtend is het veranderend bewolkt met enkele regenbuien. In de loop van de ochtend heerst er veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De middag brengt ons veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in De Bilt, 21.10.2019

Op maandag is het langere tijd veranderend bewolkt met enkele regenbuien. De namiddags brengt ons bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds heerst er bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in De Kooy, 21.10.2019

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt met lichte regen. 's Avonds verwachten we overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De matige noordoostenwind neemt 's avonds laat af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Hoek van Holland, 21.10.2019

Op maandag is het langere tijd veranderend bewolkt met enkele regenbuien. In de namiddag gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De matige tot matige wind waait vervolgens uit het noordoosten, in de namiddag uit het zuiden.

Weer in Leiden-Valkenburg, 21.10.2019

Op maandag is het langere tijd wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Rotterdam, 21.10.2019

Na het wisselend bewolkte weer met enkele (onweers)buien van de ochtend heerst er tijdelijk veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Wijk aan Zee, 21.10.2019