Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer westelijke provinciën

Weer zuidelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer België Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Amsterdam AmsterdamAmsterdam Gouda GoudaGouda Den Helder Den HelderDen Helder IJmuiden IJmuidenIJmuiden Katwijk aan Zee Katwijk aan ZeeKatwijk aan Zee Oostvoorne OostvoorneOostvoorne Rotterdam RotterdamRotterdam Utrecht UtrechtUtrecht Hoorn HoornHoorn © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Vliegweer

Vliegweer Nederland

Stroming

Stroming Nederland

Wolken

Wolken Nederland

Neerslag

Neerslag Nederland

Weer in Amsterdam-Airport, 23.01.2018

In de ochtend is het eerst nog bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag zet bewolkt weer met nu en dan lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een matige zuidenwind, die 's avonds in sterkte 5 toeneemt.

Weer in Berkhout, 23.01.2018

Op dinsdagochtend is het nog vrij zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt, maar overwegend droog. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De zuidenwind neemt 's avonds laat toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 7.

Weer in Cabauw, 23.01.2018

Op dinsdag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Middags heerst er bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts verwachten we bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De zuidenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in De Bilt, 23.01.2018

In de ochtend is het eerst nog bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag zet bewolkt weer met nu en dan lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De zuidenwind neemt 's avonds toe en waait matig.

Weer in De Kooy, 23.01.2018

In de ochtend is het nog bewolkt, maar overwegend droog. De tweede helft van de dag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een matige tot vrij krachtige tijdens windstoten harde zuidwestenwind.

Weer in Hoek van Holland, 23.01.2018

In de vroege ochtend is het meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met lichte regen. De late avond brengt ons overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard en komt uit zuidelijke, later zuidwestelijke richtingen.

Weer in Leiden-Valkenburg, 23.01.2018

Op dinsdag is het in de ochtend nog bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Nachts heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De 's avonds laat verfrissende zuidwestenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Rotterdam, 23.01.2018

Na het bijna overal zwaar bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend brengt de rest van de dag bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een matige zuidwestenwind, die 's avonds laat in sterkte 5 toeneemt.

Weer in Wijk aan Zee, 23.01.2018