Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer westelijke provinciën

Weer zuidelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer België Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Amsterdam AmsterdamAmsterdam Gouda GoudaGouda Den Helder Den HelderDen Helder IJmuiden IJmuidenIJmuiden Katwijk aan Zee Katwijk aan ZeeKatwijk aan Zee Oostvoorne OostvoorneOostvoorne Rotterdam RotterdamRotterdam Utrecht UtrechtUtrecht Hoorn HoornHoorn © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Wolken

Wolken Nederland

Stroming

Stroming Nederland

Neerslag

Neerslag Nederland

Luchtdruk

Luchtdruk Nederland

Weer in Amsterdam-Airport, 22.04.2018

Op zondag is het de hele dag door nauwelijks bewolkt. De late avond dient zich redelijk bewolkt, maar meestal droog aan. ‘s Nacht heerst er dan wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een matige tot matige wind uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Berkhout, 22.04.2018

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Cabauw, 22.04.2018

Op zondag is het tijdens het grootste deel van de dag overwegend zonnig. 's Avonds verwachten we bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat gaat dit over in soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in De Bilt, 22.04.2018

Op zondag is het nauwelijks bewolkt. In de nacht voor maandag heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in De Kooy, 22.04.2018

Op zondag is het overdag overwegend helder. De nacht voor maandag brengt ons grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Hoek van Holland, 22.04.2018

Op zondag is het de hele dag door overwegend helder. Tijdens de late avond heerst er wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. ‘s Nacht verwachten we soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig en komt uit zuidelijke, later westelijke richtingen.

Weer in Leiden-Valkenburg, 22.04.2018

Op zondag is het overwegend helder. In de nacht voor maandag heerst er wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De zuidwestenwind waait in de namiddag steeds meer matig.

Weer in Rotterdam, 22.04.2018

Op zondag is het langere tijd overwegend helder. 's Avonds heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Op in de namiddag zet er een zwakke wind uit zuidwestelijke richtingen op.

Weer in Wijk aan Zee, 22.04.2018