Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer westelijke provinciën

Weer zuidelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer België Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Amsterdam AmsterdamAmsterdam Gouda GoudaGouda Den Helder Den HelderDen Helder IJmuiden IJmuidenIJmuiden Katwijk aan Zee Katwijk aan ZeeKatwijk aan Zee Oostvoorne OostvoorneOostvoorne Rotterdam RotterdamRotterdam Utrecht UtrechtUtrecht Hoorn HoornHoorn © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Neerslag

Neerslag Nederland

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Nederland

Luchtdruk

Luchtdruk Nederland

Stroming

Stroming Nederland

Weer in Amsterdam-Airport, 19.01.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog bewolkt met nu en dan lichte regen. Vanaf de latere ochtend heerst veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De matige noordenwind neemt 's nachts af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Berkhout, 19.01.2020

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend gaat dit al tijdens de eerste helft van de dag over in overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De noordenwind waait vervolgens matig, 's avonds laat zwak.

Weer in Cabauw, 19.01.2020

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in De Bilt, 19.01.2020

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het nauwelijks bewolkt. De avond laat zich zien met bewolkt weer met af en toe een opklaring. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in De Kooy, 19.01.2020

Na het bewolkt weer met nu en dan lichte regen van de ochtend zet veranderlijk bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De noordenwind waait vervolgens matig, 's avonds laat zwak.

Weer in Hoek van Holland, 19.01.2020

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten harde noordenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Leiden-Valkenburg, 19.01.2020

Op zondagochtend is het nog bewolkt met nu en dan lichte regen. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer overwegend helder. De avond brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De noordenwind waait vervolgens matig, 's nachts zwak.

Weer in Rotterdam, 19.01.2020

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend krijgt het weerstype zonnig of licht bewolkt weer vorm. De avond laat zich zien met veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Wijk aan Zee, 19.01.2020