Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer zuidelijke provinciën

Weer België Weer België Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer Duitsland Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer België Weer Duitsland Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bergen op Zoom Bergen op ZoomBergen op Zoom Eindhoven EindhovenEindhoven Maastricht MaastrichtMaastricht Middelburg MiddelburgMiddelburg Terneuzen TerneuzenTerneuzen Weert WeertWeert Tilburg TilburgTilburg © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Luchtdruk

Luchtdruk Nederland

Neerslag

Neerslag Nederland

Weer in Eindhoven, 20.11.2017

Na het bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend verwachten we bewolkt weer met lichte regen . De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een matige tot matige wind uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Ell, 20.11.2017

In de vroege ochtend is het geheel bewolkt, maar grotendeels droog. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met lichte regen. De nacht brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De zuidwestenwind waait zwak tot matig.

Weer in Gilze-Rijen, 20.11.2017

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt met nu en dan lichte regen. 's Avonds verwachten we veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Maastricht-Airport, 20.11.2017

Tijdens de vroege ochtend is het nog bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind.

Weer in Vlissingen, 20.11.2017

Op maandag is het bewolkt met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard en komt uit zuidwestelijke, later westelijke richtingen.

Weer in Westdorpe, 20.11.2017

maandag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De zuidwestenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Woensdrecht, 20.11.2017

Op maandag is het de hele dag door bewolkt met nu en dan lichte regen. Tijdens de nacht voor dinsdag gaat dit over in bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind op.