Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer zuidelijke provinciën

Weer België Weer België Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer Duitsland Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer België Weer Duitsland Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bergen op Zoom Bergen op ZoomBergen op Zoom Eindhoven EindhovenEindhoven Maastricht MaastrichtMaastricht Middelburg MiddelburgMiddelburg Terneuzen TerneuzenTerneuzen Weert WeertWeert Tilburg TilburgTilburg © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Neerslag

Neerslag Nederland

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Nederland

Weer in Eindhoven, 13.12.2018

Op donderdag is het de hele dag door overwegend bewolkt, maar meest droog. De late avond dient zich wisselend bewolkt, met ook opklaringen aan. ‘s Nacht heerst er dan bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Ell, 13.12.2018

Op donderdag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De namiddags brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts heerst er geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Gilze-Rijen, 13.12.2018

Op donderdag is het in de ochtend nog geheel bewolkt, maar grotendeels droog. 's Middags gaat dit over in afwisselend zonnig en bewolkt weer. De nacht brengt ons bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit oostelijke richtingen.

Weer in Maastricht-Airport, 13.12.2018

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag redelijk bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds verwachten we nauwelijks bewolkt of helder weer. 's Avonds laat gaat dit over in veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 2 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een matige tot matige wind uit oostelijke richtingen.

Weer in Vlissingen, 13.12.2018

Op donderdagochtend is het nog geheel bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middaguren heerst er wisselend bewolkt weer. De late avond brengt ons nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De oostenwind waait vervolgens vrij krachtig, 's nachts zwak.

Weer in Westdorpe, 13.12.2018

Op donderdag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. De avond brengt ons helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 3 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Woensdrecht, 13.12.2018

Op donderdag is het langere tijd bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds heerst er wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 3 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke oostenwind.