Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer zuidelijke provinciën

Weer België Weer België Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer Duitsland Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer België Weer Duitsland Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bergen op Zoom Bergen op ZoomBergen op Zoom Eindhoven EindhovenEindhoven Maastricht MaastrichtMaastricht Middelburg MiddelburgMiddelburg Terneuzen TerneuzenTerneuzen Weert WeertWeert Tilburg TilburgTilburg © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Neerslag

Neerslag Nederland

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Nederland

Weer in Eindhoven, 21.10.2019

Na het veranderlijk bewolkte weer met enkele lichte regenbuien van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met lichte regen vorm. De middag laat zich zien met geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Ell, 21.10.2019

Na het veranderlijk bewolkte weer met enkele lichte regenbuien van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met lichte regen vorm. De middag laat zich zien met geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Gilze-Rijen, 21.10.2019

Na het veranderlijk bewolkte weer met enkele (onweers)buien van de ochtend heerst er tijdelijk wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De middag brengt ons bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Maastricht-Airport, 21.10.2019

Na het veranderlijk bewolkte weer met enkele lichte regenbuien van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met lichte regen. De middag brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De zuidenwind neemt in de middag toe en waait matig.

Weer in Vlissingen, 21.10.2019

Op maandag is het in de ochtend nog veranderend bewolkt met enkele regenbuien. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De nacht brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een matige zuidwestenwind.

Weer in Westdorpe, 21.10.2019

Op maandag is het in de ochtend nog veranderend bewolkt met enkele regenbuien. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Woensdrecht, 21.10.2019

Op maandagochtend is het nog veranderend bewolkt met enkele regenbuien. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer geheel bewolkt, maar grotendeels droog. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.