Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer zuidelijke provinciën

Weer België Weer België Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer Duitsland Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer België Weer Duitsland Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bergen op Zoom Bergen op ZoomBergen op Zoom Eindhoven EindhovenEindhoven Maastricht MaastrichtMaastricht Middelburg MiddelburgMiddelburg Terneuzen TerneuzenTerneuzen Weert WeertWeert Tilburg TilburgTilburg © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Wolken

Wolken Nederland

Vliegweer

Vliegweer Nederland

Weer in Eindhoven, 10.12.2019

Op dinsdag is het langere tijd zonnig of licht bewolkt. De late avond brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. 's nachts steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidenwind op.

Weer in Ell, 10.12.2019

Op dinsdag is het langere tijd langere tijd bewolkt. De late avond brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. 's nachts steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidenwind op.

Weer in Gilze-Rijen, 10.12.2019

Op dinsdag is het tijdens het grootste deel van de dag zonnig of licht bewolkt. 's Avonds verwachten we grijs, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De zuidenwind neemt 's nachts toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Maastricht-Airport, 10.12.2019

Op dinsdag is het de hele dag door overwegend grijs, maar over het algemeen droog. De late avond brengt ons bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. ‘s Nacht is er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De 's nachts verfrissende zuidenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Vlissingen, 10.12.2019

Op dinsdagochtend is het nog overwegend zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer geheel bewolkt, maar overwegend droog. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De in het begin nog matige zuidenwind neemt toe en waait 's avonds laat krachtig.

Weer in Westdorpe, 10.12.2019

Op dinsdag is het langere tijd overwegend zonnig. De namiddag dient zich geheel bewolkt, maar overwegend droog aan. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De 's avonds laat verfrissende zuidenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Woensdrecht, 10.12.2019

Op dinsdag is het in de ochtend nog overwegend helder. 's Middags gaat dit over in overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De zuidenwind neemt 's avonds laat toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.