Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer zuidelijke provinciën

Weer België Weer België Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer Duitsland Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer België Weer Duitsland Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bergen op Zoom Bergen op ZoomBergen op Zoom Eindhoven EindhovenEindhoven Maastricht MaastrichtMaastricht Middelburg MiddelburgMiddelburg Terneuzen TerneuzenTerneuzen Weert WeertWeert Tilburg TilburgTilburg © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Wolken

Wolken Nederland

Neerslag

Neerslag Nederland

Weer in Eindhoven, 24.09.2017

In de vroege ochtend is het mistig. In de loop van de ochtend wordt het redelijk bewolkt, maar meestal droog. De middag laat zich zien met zonnig of licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Ell, 24.09.2017

Na het mistige weer van de ochtend gaat dit al tijdens de eerste helft van de dag over in deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Gilze-Rijen, 24.09.2017

Op zondag is het langere tijd overwegend helder. De namiddags brengt ons veranderlijk bewolkt weer. 's Avonds heerst er soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Maastricht-Airport, 24.09.2017

Na het meestal zonnige van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag wisselend bewolkt weer. De nacht brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Vlissingen, 24.09.2017

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit oostelijke richtingen.

Weer in Westdorpe, 24.09.2017

Tijdens de vroege ochtend is het nog langere tijd bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het overwegend helder. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Woensdrecht, 24.09.2017

Na het meestal zonnige van de ochtend heerst er tijdelijk veranderlijk bewolkt weer. De namiddag brengt ons overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke oostenwind.