Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer zuidelijke provinciën

Weer België Weer België Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer Duitsland Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer België Weer Duitsland Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bergen op Zoom Bergen op ZoomBergen op Zoom Eindhoven EindhovenEindhoven Maastricht MaastrichtMaastricht Middelburg MiddelburgMiddelburg Terneuzen TerneuzenTerneuzen Weert WeertWeert Tilburg TilburgTilburg © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Luchtdruk

Luchtdruk Nederland

Radar

Radar Nederland Radar NederlandRadar Nederland

Weer in Eindhoven, 17.10.2018

Na het grotendeels zonnige weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De nacht brengt ons grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Ell, 17.10.2018

Op woensdag is het langere tijd overwegend helder. De late avond brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Gilze-Rijen, 17.10.2018

Op woensdag is het overdag afwisselend zonnig en bewolkt. De nacht voor donderdag brengt ons overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Maastricht-Airport, 17.10.2018

Op woensdag is het langere tijd zonnig. 's Avonds laat gaat dit over in langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Vlissingen, 17.10.2018

woensdag brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Westdorpe, 17.10.2018

Op woensdag is het de hele dag door vrij zonnig. De late avond dient zich redelijk bewolkt, maar meestal droog aan. ‘s Nacht heerst er dan licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Woensdrecht, 17.10.2018

Op woensdag is het de hele dag door afwisselend zonnig en bewolkt. Tijdens de nacht voor donderdag gaat dit over in bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke noordenwind.