Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer zuidelijke provinciën

Weer België Weer België Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer Duitsland Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer België Weer Duitsland Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bergen op Zoom Bergen op ZoomBergen op Zoom Eindhoven EindhovenEindhoven Maastricht MaastrichtMaastricht Middelburg MiddelburgMiddelburg Terneuzen TerneuzenTerneuzen Weert WeertWeert Tilburg TilburgTilburg © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Stroming

Stroming Nederland

Radar

Radar Nederland Radar NederlandRadar Nederland

Weer in Eindhoven, 21.06.2019

In de vroege ochtend is het hooguit licht bewolkt, verder zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De namiddag brengt ons hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Ell, 21.06.2019

Op vrijdagochtend is het nog overwegend zonnig. Vanaf de middaguren heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De namiddag brengt ons hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Gilze-Rijen, 21.06.2019

Op vrijdag is het langere tijd bewolkt, maar grotendeels droog. De avond brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Maastricht-Airport, 21.06.2019

Op vrijdagochtend is het nog overwegend zonnig. Vanaf de middaguren heerst er wisselend bewolkt weer. De nacht brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Vlissingen, 21.06.2019

Na het veranderlijk bewolkte weer van de ochtend brengt de rest van de dag vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De westenwind waait vervolgens matig, 's avonds laat zwak.

Weer in Westdorpe, 21.06.2019

Op vrijdag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Avonds heerst er helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Woensdrecht, 21.06.2019

Na het geheel bewolkte, maar grotendeels droge weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag langere tijd bewolkt weer. De avond brengt ons wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke westenwind.