Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer zuidelijke provinciën

Weer België Weer België Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer Duitsland Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer België Weer Duitsland Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bergen op Zoom Bergen op ZoomBergen op Zoom Eindhoven EindhovenEindhoven Maastricht MaastrichtMaastricht Middelburg MiddelburgMiddelburg Terneuzen TerneuzenTerneuzen Weert WeertWeert Tilburg TilburgTilburg © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Nederland

Neerslag

Neerslag Nederland

Weer in Eindhoven, 20.06.2018

Op woensdag is het in de ochtend nog bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De avond brengt ons meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Ell, 20.06.2018

Na het geheel bewolkte, maar grotendeels droge weer van de ochtend krijgt het weerstype deels bewolkt, deels ook zonnig weer vorm. De namiddag laat zich zien met vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Gilze-Rijen, 20.06.2018

Op woensdagochtend is het nog bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middaguren heerst er veranderlijk bewolkt weer. De nacht brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Maastricht-Airport, 20.06.2018

Op woensdag is het langere tijd meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds gaat dit over in nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Vlissingen, 20.06.2018

Op woensdag is het overdag vrij zonnig. 's Avonds is er wolkeloos weer. 's Avonds laat zet wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. In de namiddag waait een matige zuidwestenwind, die in de namiddag naar het westen draait.

Weer in Westdorpe, 20.06.2018

Op woensdagochtend is het nog vrij zonnig. Vanaf de middaguren heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De namiddag brengt ons meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Woensdrecht, 20.06.2018

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt, maar overwegend droog. De middag laat zich zien met afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het westen.