Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Burgenland

Weer Niederösterreich Weer Wien Weer Wien Weer Wien Weer Hongarije Weer Slovenië Weer Slowakije (Slowaakse Republiek) Weer Niederösterreich Weer Steiermark
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Eisenstadt EisenstadtEisenstadt Kleinzicken KleinzickenKleinzicken Neusiedl am See Neusiedl am SeeNeusiedl am See © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Vienna tijdzone: Europe/Vienna

Temperatuur

Temperatuur Europa

Zon

Zon Europa

Wolken

Wolken Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Eisenstadt, 05.08.2020

In de vroege ochtend is het grijs, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met perioden met regen. De namiddag laat zich zien met overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten stormachtig uit het noordwesten.

Weer in Kleinzicken, 05.08.2020

Op woensdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Neusiedl am See, 05.08.2020

In de vroege ochtend is het bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met perioden met regen. De namiddag brengt ons geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.