Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kärnten

Weer Steiermark Weer Tirol Weer Salzburg Weer Italië Weer Steiermark Weer Slovenië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Klagenfurt KlagenfurtKlagenfurt Kötschach KötschachKötschach Obervellach ObervellachObervellach Villach VillachVillach St. Andrae i.L. St. Andrae i.L.St. Andrae i.L. © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Vienna tijdzone: Europe/Vienna

Neerslag

Neerslag Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Klagenfurt, 05.08.2020

Na het redelijk bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De middag brengt ons geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Kötschach, 05.08.2020

Na het langere tijd bewolkte weer van de ochtend gaat dit al tijdens de eerste helft van de dag over in overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Obervellach, 05.08.2020

Op woensdag is het in de ochtend nog hooguit licht bewolkt, verder zonnig. Vanaf de middag verwachten we wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds heerst er geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in St. Andrae i.L., 05.08.2020

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag grijs, maar overwegend droog. 's Avonds verwachten we meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met af en toe een opklaring. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Villach, 05.08.2020

Op woensdag is het langere tijd bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat verwachten we af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het oosten.