Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kärnten

Weer Steiermark Weer Tirol Weer Salzburg Weer Italië Weer Steiermark Weer Slovenië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Klagenfurt KlagenfurtKlagenfurt Kötschach KötschachKötschach Obervellach ObervellachObervellach Villach VillachVillach St. Andrae i.L. St. Andrae i.L.St. Andrae i.L. © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Vienna tijdzone: Europe/Vienna

Stroming

Stroming Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Klagenfurt, 24.01.2020

Na het geheel bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend verwachten we wisselend bewolkt weer . De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Kötschach, 24.01.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -9 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Obervellach, 24.01.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in St. Andrae i.L., 24.01.2020

Na het meestal zonnige van de ochtend krijgt het weerstype vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer vorm. De avond laat zich zien met onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Villach, 24.01.2020

Na het aanhoudend zonnige weer van de ochtend heerst er tijdelijk afwisselend bewolkt en zonnig weer. De namiddag brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.