Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Niederösterreich

Weer Burgenland Weer Hongarije Weer Hongarije Weer Burgenland Weer Tsjechië Weer Oberösterreich Weer Hongarije Weer Slowakije (Slowaakse Republiek) Weer Steiermark Weer Wien
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Allentsteig AllentsteigAllentsteig Amstetten AmstettenAmstetten Lilienfeld LilienfeldLilienfeld Litschau LitschauLitschau Lunz am See Lunz am SeeLunz am See Retz RetzRetz Seibersdorf SeibersdorfSeibersdorf Semmering SemmeringSemmering Tulln-Langenlebarn Tulln-LangenlebarnTulln-Langenlebarn © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Vienna tijdzone: Europe/Vienna

Temperatuur

Temperatuur Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in Allentsteig, 24.01.2020

Na het overwegend bewolkt, maar meest droog weer van de ochtend zet vrij zonnig zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Amstetten, 24.01.2020

vrijdag brengt ons grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Lilienfeld, 24.01.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend heerst er veranderlijk bewolkt weer. De middag brengt ons aanhoudend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Litschau, 24.01.2020

Na het zonnige of licht bewolkte weer van de ochtend krijgt het weerstype vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer vorm. De middag laat zich zien met vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Lunz/See, 24.01.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Retz, 24.01.2020

Op vrijdag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds heerst er licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Semmering-Hirschenkogel, 24.01.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Tulln-Langenlebarn, 24.01.2020

Op vrijdag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags heerst er afwisselend zonnig en bewolkt weer. 's Nachts verwachten we overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.