Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Niederösterreich

Weer Burgenland Weer Hongarije Weer Hongarije Weer Burgenland Weer Tsjechië Weer Oberösterreich Weer Hongarije Weer Slowakije (Slowaakse Republiek) Weer Steiermark Weer Wien
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Allentsteig AllentsteigAllentsteig Amstetten AmstettenAmstetten Lilienfeld LilienfeldLilienfeld Litschau LitschauLitschau Lunz am See Lunz am SeeLunz am See Retz RetzRetz Seibersdorf SeibersdorfSeibersdorf Semmering SemmeringSemmering Tulln-Langenlebarn Tulln-LangenlebarnTulln-Langenlebarn © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Vienna tijdzone: Europe/Vienna

Zon

Zon Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in Allentsteig, 05.08.2020

In de vroege ochtend is het grotendeels zonnig. In de loop van de ochtend wordt het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De nacht laat zich zien met veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Amstetten, 05.08.2020

Op woensdag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Lilienfeld, 05.08.2020

Op woensdag is het in de ochtend nog bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. In de namiddag heerst er geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Litschau, 05.08.2020

Op woensdag is het in de ochtend nog vrij zonnig. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De late avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Lunz/See, 05.08.2020

Op woensdag is het langere tijd grijs, maar overwegend droog. De avond brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Retz, 05.08.2020

Op woensdag kunnen we rekenen op vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak en komt uit het noorden.

Weer in Semmering-Hirschenkogel, 05.08.2020

Op woensdag is het de hele dag door grijs, maar overwegend droog. De late avond brengt ons langere tijd bewolkt weer. ‘s Nacht is er nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Tulln-Langenlebarn, 05.08.2020

Op woensdag verwachten we langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.