Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Oberösterreich

Weer Tsjechië Weer Steiermark Weer Niederösterreich Weer Duitsland Weer Salzburg Weer Tsjechië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bad Goisern Bad GoisernBad Goisern Freistadt FreistadtFreistadt Gmunden GmundenGmunden Linz LinzLinz Ranshofen RanshofenRanshofen Ried im Innkreis Ried im InnkreisRied im Innkreis Schärding SchärdingSchärding Windischgarsten WindischgarstenWindischgarsten © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Vienna tijdzone: Europe/Vienna

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Zon

Zon Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in Bad Goisern, 05.08.2020

Na het geheel bewolkte, maar grotendeels droge weer van de ochtend krijgt het weerstype deels bewolkt, deels ook zonnig weer vorm. De late avond laat zich zien met nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Freistadt, 05.08.2020

Op woensdag is het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Gmunden, 05.08.2020

Op woensdag is het langere tijd langere tijd bewolkt. 's Avonds laat gaat dit over in deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Linz, 05.08.2020

In de vroege ochtend is het hooguit licht bewolkt, verder zonnig. In de loop van de ochtend heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De nacht brengt ons meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Ranshofen, 05.08.2020

Op woensdag is het langere tijd grijs, maar overwegend droog. 's Middags heerst er nauwelijks bewolkt weer. 's Avonds verwachten we deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Ried im Innkreis, 05.08.2020

Op woensdagochtend is het nog hooguit licht bewolkt, verder zonnig. Vanaf de middaguren heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De late avond brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Schärding, 05.08.2020

Op woensdagochtend is het nog bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middaguren heerst er nauwelijks bewolkt weer. De avond brengt ons meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Windischgarsten, 05.08.2020

Op woensdag is het de hele dag door bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. Tijdens de nacht gaat dit over in nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke noordenwind.