Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Oberösterreich

Weer Tsjechië Weer Steiermark Weer Niederösterreich Weer Duitsland Weer Salzburg Weer Tsjechië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bad Goisern Bad GoisernBad Goisern Freistadt FreistadtFreistadt Gmunden GmundenGmunden Linz LinzLinz Ranshofen RanshofenRanshofen Ried im Innkreis Ried im InnkreisRied im Innkreis Schärding SchärdingSchärding Windischgarsten WindischgarstenWindischgarsten © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Vienna tijdzone: Europe/Vienna

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Bad Goisern, 24.01.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Freistadt, 24.01.2020

Na het grijs, maar overwegend droog weer van de ochtend zet grotendeels zonnig weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Gmunden, 24.01.2020

Op donderdag is het in de ochtend nog vrij zonnig. Vanaf de middag verwachten we wisselend bewolkt weer. 's Nachts heerst er wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Linz, 24.01.2020

Op donderdag is het in de ochtend nog meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag verwachten we grotendeels zonnig weer. 's Avonds laat heerst er overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Ranshofen, 24.01.2020

Op donderdag is het in de ochtend nog vaak bewolkt, maar bijna overal droog. Vanaf de middag verwachten we grotendeels zonnig weer. 's Nachts heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Ried im Innkreis, 24.01.2020

Op donderdag is het overdag meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds is er bewolkt, maar grotendeels droog weer. 's Nachts zet licht bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Schärding, 24.01.2020

In de ochtend is het nog meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De tweede helft van de dag brengt ons grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Windischgarsten, 24.01.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.