Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Salzburg

Weer Tirol Weer Tirol Weer Kärnten Weer Oberösterreich Weer Italië Weer Steiermark Weer Duitsland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bischofshofen BischofshofenBischofshofen Krimml KrimmlKrimml Lofer LoferLofer Mariapfarr MariapfarrMariapfarr Obertauern ObertauernObertauern Radstadt RadstadtRadstadt Salzburg SalzburgSalzburg Zell am See Zell am SeeZell am See Sonnblick SonnblickSonnblick © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Vienna tijdzone: Europe/Vienna

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in Bischofshofen, 05.08.2020

Na het overwegend bewolkt, maar meest droog weer van de ochtend zet afwisselend bewolkt en zonnig weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Krimml, 05.08.2020

Op woensdag is het langere tijd geheel bewolkt, maar overwegend droog. De namiddag dient zich geheel bewolkt, maar overwegend droog aan. De nacht brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Lofer, 05.08.2020

Na het meest zwaar bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De late avond brengt ons helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Maria Pfarr, 05.08.2020

Op woensdag is het langere tijd overwegend grijs, maar over het algemeen droog. De namiddag dient zich geheel bewolkt, maar overwegend droog aan. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Obertauern, 05.08.2020

Op woensdag is het langere tijd overwegend grijs, maar over het algemeen droog. 's Avonds laat gaat dit over in hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Radstadt, 05.08.2020

Op woensdag is het geheel bewolkt, maar overwegend droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in , 05.08.2020

Op woensdag is het overdag afwisselend zonnig en bewolkt. De nacht voor donderdag brengt ons overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Sonnblick, 05.08.2020

Op woensdag is het langere tijd overwegend grijs, maar over het algemeen droog. De namiddags brengt ons bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De oostenwind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Zell am See, 05.08.2020

Op woensdag is het in de ochtend nog overwegend grijs, maar over het algemeen droog. Vanaf de middag verwachten we afwisselend bewolkt en zonnig weer. 's Nachts heerst er helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het westen.