Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Steiermark

Weer Salzburg Weer Italië Weer Hongarije Weer Italië Weer Oberösterreich Weer Salzburg Weer Burgenland Weer Slovenië Weer Kroatië Weer Niederösterreich Weer Kärnten
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Aigen im Ennstal Aigen im EnnstalAigen im Ennstal Bad Aussee Bad AusseeBad Aussee Bad Radkersburg Bad RadkersburgBad Radkersburg Graz GrazGraz Kapfenberg KapfenbergKapfenberg Liesingthal LiesingthalLiesingthal Murau MurauMurau Ramsau RamsauRamsau Schöckl SchöcklSchöckl © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Vienna tijdzone: Europe/Vienna

Vliegweer

Vliegweer Europa

Stroming

Stroming Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Aigen im Ennstal, 05.08.2020

Op woensdag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. 's Avonds laat gaat dit over in nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Bad Aussee, 05.08.2020

In de vroege ochtend is het grijs, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend wordt het afwisselend bewolkt en zonnig. De late avond laat zich zien met nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Bad Radkersburg, 05.08.2020

Op woensdag moeten we rekening houden met bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Graz, 05.08.2020

Op woensdag is het langere tijd bewolkt met nu en dan lichte regen. 's Avonds heerst er bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Kapfenberg, 05.08.2020

Op woensdag is het de hele dag door bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. ‘s Nacht is er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Murau, 05.08.2020

Op woensdag is het langere tijd bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De namiddags brengt ons geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. 's Nachts heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Ramsau, 05.08.2020

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend krijgt het weerstype meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer vorm. De late avond laat zich zien met licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Schöckl, 05.08.2020

Op woensdag is het in de ochtend nog grijs, maar overwegend droog. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. In de namiddag heerst er meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De matige tot vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige wind waait vervolgens uit het noorden, 's nachts uit het noordoosten.

Weer in St. Michael (Stmk.), 05.08.2020

Op woensdag is het de hele dag door grijs, maar overwegend droog. Tijdens de late avond heerst er bewolkt weer met lichte regen. ‘s Nacht verwachten we deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het oosten.