Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Steiermark

Weer Salzburg Weer Italië Weer Hongarije Weer Italië Weer Oberösterreich Weer Salzburg Weer Burgenland Weer Slovenië Weer Kroatië Weer Niederösterreich Weer Kärnten
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Aigen im Ennstal Aigen im EnnstalAigen im Ennstal Bad Aussee Bad AusseeBad Aussee Bad Radkersburg Bad RadkersburgBad Radkersburg Graz GrazGraz Kapfenberg KapfenbergKapfenberg Liesingthal LiesingthalLiesingthal Murau MurauMurau Ramsau RamsauRamsau Schöckl SchöcklSchöckl © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Vienna tijdzone: Europe/Vienna

Wolken

Wolken Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Aigen im Ennstal, 24.01.2020

Na het overwegend bewolkt, maar meest droog weer van de ochtend zet aanhoudend zonnig weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Bad Aussee, 24.01.2020

Op donderdag is het langere tijd overwegend zonnig. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De avond brengt ons onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Bad Radkersburg, 24.01.2020

Na het geheel bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend verwachten we wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Graz, 24.01.2020

Op vrijdagochtend is het nog bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middaguren heerst er vrij zonnig. De nacht brengt ons overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Kapfenberg, 24.01.2020

donderdag brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Murau, 24.01.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Ramsau, 24.01.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Schöckl, 24.01.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in St. Michael (Stmk.), 24.01.2020

Na het nauwelijks bewolkte weer van de ochtend heerst er tijdelijk veranderlijk bewolkt weer. De middag brengt ons aanhoudend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. Er waait een zwakke westenwind.