Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Tirol

Weer Italië Weer Duitsland Weer Vorarlberg Weer Italië Weer Salzburg Weer Kärnten Weer Zwitserland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Achenkirch AchenkirchAchenkirch Innsbruck InnsbruckInnsbruck Kitzbühel KitzbühelKitzbühel Kufstein KufsteinKufstein Landeck LandeckLandeck St. Anton St. AntonSt. Anton © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Vienna tijdzone: Europe/Vienna

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Achenkirch, 14.07.2020

Na het meest zwaar bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag grotendeels zonnig weer. De namiddag brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Innsbruck, 14.07.2020

Op dinsdag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. 's Middags heerst er wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. 's Avonds verwachten we af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Kitzbühel, 14.07.2020

Op dinsdag is het overdag veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds is er bewolkt weer met af en toe een opklaring. 's Avonds laat zet helder tot licht bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Kufstein, 14.07.2020

Op dinsdag is het langere tijd vrij zonnig. 's Avonds gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Landeck, 14.07.2020

Na het afwisselend bewolkte en zonnige weer van de ochtend verwachten we zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in St. Anton, 14.07.2020

In de vroege ochtend is het grotendeels zonnig. In de loop van de ochtend wordt het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De namiddag laat zich zien met zonnig of licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.