Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Vorarlberg

Weer Zwitserland Weer Tirol Weer Zwitserland Weer Duitsland Weer Liechtenstein
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Brand BrandBrand Bregenz BregenzBregenz Feldkirch FeldkirchFeldkirch Götzis GötzisGötzis Warth WarthWarth © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Vienna tijdzone: Europe/Vienna

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Brand, 24.01.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Bregenz, 24.01.2020

Op donderdag is het in de ochtend nog veranderlijk bewolkt. Vanaf de middag verwachten we nauwelijks bewolkt weer. In de namiddag heerst er wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Feldkirch, 24.01.2020

Op donderdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Götzis (Vbg.), 24.01.2020

Na het overwegend heldere weer van de ochtend krijgt het weerstype vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer vorm. De middag laat zich zien met overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Warth, 24.01.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -10 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.