Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Vorarlberg

Weer Zwitserland Weer Tirol Weer Zwitserland Weer Duitsland Weer Liechtenstein
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Brand BrandBrand Bregenz BregenzBregenz Feldkirch FeldkirchFeldkirch Götzis GötzisGötzis Warth WarthWarth © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Vienna tijdzone: Europe/Vienna

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Stroming

Stroming Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Brand, 14.07.2020

In de vroege ochtend is het overwegend helder. In de loop van de ochtend wordt het veranderlijk bewolkt. De namiddag laat zich zien met veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Bregenz, 14.07.2020

Op dinsdag is het langere tijd vrij zonnig. In de namiddag gaat dit over in deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Feldkirch, 14.07.2020

Op dinsdag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. De namiddag dient zich vrij zonnig aan. De avond brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Götzis (Vbg.), 14.07.2020

Op dinsdagochtend is het nog langere tijd bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De nacht brengt ons nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Warth, 14.07.2020

Op dinsdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De namiddag dient zich langere tijd bewolkt aan. De late avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het westen.