Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Wien

Weer Niederösterreich
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Wien WienWien Wien-Schwechat Wien-SchwechatWien-Schwechat Wien-Hohe Warte Wien-Hohe WarteWien-Hohe Warte © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Vienna tijdzone: Europe/Vienna

Stroming

Stroming Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Wien-City, 05.08.2020

Op woensdag is het in de ochtend nog bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. In de namiddag heerst er geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in , 05.08.2020

Na het langere tijd bewolkte weer van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met lichte regen vorm. De avond laat zich zien met veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De noordwestenwind waait zwak, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Wien-Schwechat, 05.08.2020

Na het bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De middag brengt ons deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde noordwestenwind.