Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Wien

Weer Niederösterreich
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Wien WienWien Wien-Schwechat Wien-SchwechatWien-Schwechat Wien-Hohe Warte Wien-Hohe WarteWien-Hohe Warte © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Vienna tijdzone: Europe/Vienna

Neerslag

Neerslag Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Wien-City, 24.01.2020

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar grijs, maar overwegend droog weer. De namiddag brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in , 24.01.2020

Op donderdag is het langere tijd vaak bewolkt, maar bijna overal droog. In de namiddag gaat dit over in hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Wien-Schwechat, 24.01.2020

Op donderdag is het afwisselend bewolkt en zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 4 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De zuidoostenwind neemt 's nachts toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.