Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Canarias

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Atlantic/Canary tijdzone: Atlantic/Canary

Temperatuur

Temperatuur Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Fuerteventura-Aeropuerto, 28.05.2019

Op maandag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De in het begin nog matige noordoostenwind waait 's avonds vrij krachtig, tijdens windstoten hard en draait naar het noorden.

Weer in Hierro-Aeropuerto, 28.05.2019

Op maandag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. 's Middags heerst er overwegend zonnig weer. 's Nachts verwachten we wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Er waait een matige wind uit het noorden.

Weer in La Palma-Aeropuerto, 28.05.2019

Op maandag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Er komt een matige, tot matige, tijdens windstoten harde noordoostenwind, die in de middag naar het noorden draait.

Weer in Lanzarote-Aeropuerto, 28.05.2019

Op maandag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een matige tot vrij krachtige tijdens windstoten harde noordenwind.

Weer in Las Palmas de Gran Canaria, 28.05.2019

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De wind waait vrij krachtig tot krachtig, tijdens windstoten stormachtig uit het noorden.

Weer in Santa Cruz de Tenerife, 28.05.2019

Op maandag is het de hele dag door zonnig. De late avond dient zich veranderlijk bewolkt, maar meestal droog aan. ‘s Nacht heerst er dan licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.