Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Canarias

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Atlantic/Canary tijdzone: Atlantic/Canary

Vliegweer

Vliegweer Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Fuerteventura-Aeropuerto, 24.01.2018

Op woensdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De noordoostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Hierro-Aeropuerto, 24.01.2018

In de vroege ochtend is het nauwelijks bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het afwisselend bewolkt en zonnig. De middag laat zich zien met vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De in het begin nog matige noordenwind waait 's nachts vrij krachtig.

Weer in La Palma-Aeropuerto, 24.01.2018

Na het afwisselend zonnige en bewolkte weer van de ochtend verwachten we vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak en komt uit het noordwesten.

Weer in Lanzarote-Aeropuerto, 24.01.2018

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De noordenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Las Palmas de Gran Canaria, 24.01.2018

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De 's avonds laat verfrissende noordenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Santa Cruz de Tenerife, 24.01.2018

Op woensdag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. De late avond brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke oostenwind.