Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Canarias

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Atlantic/Canary tijdzone: Atlantic/Canary

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Fuerteventura-Aeropuerto, 21.09.2018

Op vrijdag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. 's Avonds gaat dit over in helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde noordoostenwind.

Weer in Hierro-Aeropuerto, 21.09.2018

In de ochtend is het nog afwisselend zonnig en bewolkt. De tweede helft van de dag brengt ons vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit noordelijke richtingen.

Weer in La Palma-Aeropuerto, 21.09.2018

Op vrijdag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. In de namiddag gaat dit over in langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Er waait een matige wind uit het noorden.

Weer in Lanzarote-Aeropuerto, 21.09.2018

Op vrijdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De noordenwind neemt 's avonds toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 7.

Weer in Las Palmas de Gran Canaria, 21.09.2018

Op vrijdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig uit het noorden.

Weer in Santa Cruz de Tenerife, 21.09.2018

Op vrijdag is het nauwelijks bewolkt. In de nacht voor zaterdag heerst er bewolkt weer met af en toe een opklaring. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het oosten.