Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Canarias

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Atlantic/Canary tijdzone: Atlantic/Canary

Vliegweer

Vliegweer Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Fuerteventura-Aeropuerto, 22.11.2018

Op donderdagochtend is het nog deels bewolkt, deels ook zonnig. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen. De late avond brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Hierro-Aeropuerto, 22.11.2018

Op donderdag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. 's Middags heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts verwachten we nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De noordwestenwind neemt 's avonds laat toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 7.

Weer in La Palma-Aeropuerto, 22.11.2018

Na het vrij zonnig van de ochtend krijgt het weerstype veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer vorm. De late avond laat zich zien met vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Eerst waait er een zwakke noordelijke, in de middag matige noordwestelijke wind.

Weer in Lanzarote-Aeropuerto, 22.11.2018

In de vroege ochtend is het langere tijd bewolkt. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met lichte regen. De middag brengt ons afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Las Palmas de Gran Canaria, 22.11.2018

Op donderdag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag verwachten we veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. In de namiddag heerst er bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige noordenwind op.

Weer in Santa Cruz de Tenerife, 22.11.2018

In de vroege ochtend is het afwisselend zonnig en bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De middag brengt ons overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke westenwind.