Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Canarias

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Atlantic/Canary tijdzone: Atlantic/Canary

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Fuerteventura-Aeropuerto, 15.07.2020

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard en komt uit noordelijke, later noordoostelijke richtingen.

Weer in Hierro-Aeropuerto, 15.07.2020

Op woensdag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. In de namiddag gaat dit over in vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De noordenwind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in La Palma-Aeropuerto, 15.07.2020

In de vroege ochtend is het overwegend helder. In de loop van de ochtend wordt het redelijk bewolkt, maar meestal droog. De namiddag laat zich zien met veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten harde noordenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Lanzarote-Aeropuerto, 15.07.2020

Op woensdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig uit het noorden.

Weer in Las Palmas de Gran Canaria, 15.07.2020

Op woensdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. Er waait een vrij krachtige tot krachtige tijdens windstoten stormachtige noordenwind.

Weer in Santa Cruz de Tenerife, 15.07.2020

Op woensdag is het langere tijd overwegend zonnig. 's Avonds laat heerst er licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.