Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Canarias

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Atlantic/Canary tijdzone: Atlantic/Canary

Zon

Zon Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Fuerteventura-Aeropuerto, 25.06.2018

Op zondag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De noordenwind neemt 's avonds toe en waait matig.

Weer in Hierro-Aeropuerto, 25.06.2018

Op zondag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit noordelijke richtingen.

Weer in La Palma-Aeropuerto, 25.06.2018

Op zondag is het langere tijd meestal zonnig. De namiddag brengt ons afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Lanzarote-Aeropuerto, 25.06.2018

Op zondag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. 's Avonds laat heerst er helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige noordenwind op.

Weer in Las Palmas de Gran Canaria, 25.06.2018

Op zondag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het noorden.

Weer in Santa Cruz de Tenerife, 25.06.2018

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.