Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Canarias

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Atlantic/Canary tijdzone: Atlantic/Canary

Zon

Zon Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Fuerteventura-Aeropuerto, 20.03.2019

Op woensdag is het overdag overwegend helder. De nacht voor donderdag brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait matig, tijdens windstoten matig uit noordoostelijke richtingen.

Weer in Hierro-Aeropuerto, 20.03.2019

In de vroege ochtend is het overwegend zonnig. In de loop van de ochtend heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De noordenwind waait vervolgens vrij krachtig, in de namiddag zwak.

Weer in La Palma-Aeropuerto, 20.03.2019

Op woensdag is het langere tijd vrij zonnig. De namiddags brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Avonds heerst er af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De noordenwind waait zwak tot matig.

Weer in Lanzarote-Aeropuerto, 20.03.2019

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het noorden.

Weer in Las Palmas de Gran Canaria, 20.03.2019

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De noordenwind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Santa Cruz de Tenerife, 20.03.2019

Op woensdag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke oostenwind.