Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Canarias

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Atlantic/Canary tijdzone: Atlantic/Canary

Zon

Zon Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Fuerteventura-Aeropuerto, 26.04.2018

Op woensdag is het langere tijd vaak bewolkt, maar bijna overal droog. De namiddags brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat heerst er licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er komt een vrij krachtige, tot vrij krachtige, tijdens windstoten harde noordenwind, die in de middag naar het noordoosten draait.

Weer in Hierro-Aeropuerto, 26.04.2018

Op woensdag kunnen we rekenen op vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De noordenwind waait vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in La Palma-Aeropuerto, 26.04.2018

Op woensdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De namiddag dient zich veranderlijk bewolkt, maar meestal droog aan. De avond brengt ons licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De noordenwind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Lanzarote-Aeropuerto, 26.04.2018

Op woensdag is het vaak bewolkt, maar bijna overal droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er waait een matige tot vrij krachtige tijdens windstoten harde noordenwind.

Weer in Las Palmas de Gran Canaria, 26.04.2018

Op woensdag is het vaak bewolkt, maar bijna overal droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait vrij krachtig tot krachtig, tijdens windstoten storm uit het noorden.

Weer in Santa Cruz de Tenerife, 26.04.2018

Op woensdagochtend is het nog veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer grotendeels zonnig. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.