Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Canarias

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Atlantic/Canary tijdzone: Atlantic/Canary

Vliegweer

Vliegweer Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Fuerteventura-Aeropuerto, 23.08.2019

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Zeker in de ochtend waait er een matige tot vrij krachtige tijdens windstoten harde wind uit het noorden.

Weer in Hierro-Aeropuerto, 23.08.2019

Op donderdag verwachten we wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De noordenwind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in La Palma-Aeropuerto, 23.08.2019

Na het vaak bewolkte, maar bijna overal droge weer van de ochtend gaat dit al tijdens de eerste helft van de dag over in hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard en komt uit noordelijke, later noordoostelijke richtingen.

Weer in Lanzarote-Aeropuerto, 23.08.2019

Op donderdag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig uit het noorden.

Weer in Las Palmas de Gran Canaria, 23.08.2019

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een vrij krachtige tot krachtige tijdens windstoten stormachtige noordenwind.

Weer in Santa Cruz de Tenerife, 23.08.2019

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.