Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Illes Balears

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ibiza-stad Ibiza-stadIbiza-stad Maó MaóMaó Palma PalmaPalma © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Madrid tijdzone: Europe/Madrid

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in Ibiza, 13.12.2018

In de vroege ochtend is het meestal zonnig. In de loop van de ochtend heerst er deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De matige, tijdens windstoten harde wind waait vervolgens uit het zuidwesten, 's nachts uit het noordwesten.

Weer in Menorca-Maó, 13.12.2018

Na het meestal zonnige, af en toe ook licht bewolkte weer van de ochtend brengt de rest van de dag bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De zuidwestenwind neemt in de middag toe en waait matig.

Weer in , 13.12.2018

Op donderdag is het langere tijd zonnig of licht bewolkt. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.