Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Illes Balears

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ibiza-stad Ibiza-stadIbiza-stad Maó MaóMaó Palma PalmaPalma © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Madrid tijdzone: Europe/Madrid

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Ibiza, 18.09.2019

Op dinsdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Menorca-Maó, 18.09.2019

In de vroege ochtend is het meestal zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar afwisselend bewolkt en zonnig weer. De late avond brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in , 18.09.2019

Op dinsdag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.