Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Illes Balears

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ibiza-stad Ibiza-stadIbiza-stad Maó MaóMaó Palma PalmaPalma © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Madrid tijdzone: Europe/Madrid

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Ibiza, 25.06.2018

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Menorca-Maó, 25.06.2018

Op zondag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De matige noordenwind neemt 's avonds laat af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in , 25.06.2018

Op zondag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De zuidwestenwind waait vervolgens matig, 's avonds laat zwak.