Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Illes Balears

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ibiza-stad Ibiza-stadIbiza-stad Maó MaóMaó Palma PalmaPalma © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Madrid tijdzone: Europe/Madrid

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Ibiza, 22.04.2019

In de vroege ochtend is het redelijk bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend wordt het veranderend bewolkt met enkele regenbuien. De avond laat zich zien met langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard en komt uit noordelijke, later noordwestelijke richtingen.

Weer in Menorca-Maó, 22.04.2019

Op maandag is het langere tijd redelijk bewolkt, maar meestal droog. 's Middags gaat dit over in meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige noordoostenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in , 22.04.2019

Na het hooguit licht bewolkte, verder zonnige weer van de ochtend krijgt het weerstype wisselend bewolkt, maar meestal droog weer vorm. De avond laat zich zien met wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige noordoostenwind waait 's avonds laat zwak.