Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer België

Weer Nederland Weer Vlaanderen Weer Wallonië
Weer Duitsland Weer Nederland Weer Duitsland Weer Vlaanderen Weer Nederland Weer Wallonië
Weer Frankrijk Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antwerpen AntwerpenAntwerpen Brussel BrusselBrussel Charleroi CharleroiCharleroi Gent GentGent Hasselt HasseltHasselt Luik LuikLuik Oostende OostendeOostende Saint-Hubert Saint-HubertSaint-Hubert © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Antwerpen, 23.04.2018

Op maandag is het in de ochtend nog deels bewolkt, deels ook zonnig. Vanaf de middag verwachten we deels bewolkt, deels ook zonnig weer. 's Nachts heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Brussel, 23.04.2018

Na het vaak bewolkte, maar bijna overal droge weer van de ochtend verwachten we grotendeels zonnig weer . De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een matige wind uit westelijke richtingen.

Weer in Charleroi, 23.04.2018

Op maandag is het in de ochtend nog wisselend bewolkt. Vanaf de middag verwachten we veranderlijk bewolkt weer. 's Avonds heerst er deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een matige zuidwestenwind.

Weer in Hasselt, 23.04.2018

Op maandag is het langere tijd wisselend bewolkt, maar meestal droog. De avond brengt ons nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Luik, 23.04.2018

Op maandag is het langere tijd langere tijd bewolkt. 's Avonds heerst er soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De westenwind waait zwak tot matig.

Weer in Oostende, 23.04.2018

Op maandag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind.

Weer in Gent, 23.04.2018

Na het redelijk bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend brengt de rest van de dag overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in St-Hubert, 23.04.2018

Tijdens de vroege ochtend is het nog geheel bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend gaat dit echter over in zonnig of licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke westenwind.