Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer België

Weer Nederland Weer Vlaanderen Weer Wallonië
Weer Duitsland Weer Nederland Weer Duitsland Weer Vlaanderen Weer Nederland Weer Wallonië
Weer Frankrijk Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antwerpen AntwerpenAntwerpen Brussel BrusselBrussel Charleroi CharleroiCharleroi Gent GentGent Hasselt HasseltHasselt Luik LuikLuik Oostende OostendeOostende Saint-Hubert Saint-HubertSaint-Hubert © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Wolken

Wolken Europa

Stroming

Stroming Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Antwerpen, 22.06.2018

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar afwisselend bewolkt en zonnig weer. De middag brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige noordwestenwind.

Weer in Brussel, 22.06.2018

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend krijgt het weerstype hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer vorm. De namiddag laat zich zien met redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De noordwestenwind waait vervolgens matig, 's avonds laat zwak.

Weer in Charleroi, 22.06.2018

In de vroege ochtend is het bewolkt met nu en dan lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De middag laat zich zien met meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Hasselt, 22.06.2018

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag langere tijd bewolkt weer. De middag brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De noordwestenwind waait zwak tot matig.

Weer in Luik, 22.06.2018

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend heerst er tijdelijk veranderlijk bewolkt weer. De namiddag brengt ons overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De matige noordwestenwind neemt 's avonds laat af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Oostende, 22.06.2018

Op donderdag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De vrij krachtige noordwestenwind neemt 's nachts af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Gent, 22.06.2018

Na het veranderlijk bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend brengt de rest van de dag nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De in het begin nog matige noordenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in St-Hubert, 22.06.2018

Op donderdag is het in de ochtend nog overwegend grijs, maar over het algemeen droog. 's Middags gaat dit over in vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De nacht brengt ons overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De noordwestenwind waait vervolgens matig, 's nachts zwak.