Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer België

Weer Nederland Weer Vlaanderen Weer Wallonië
Weer Duitsland Weer Nederland Weer Duitsland Weer Vlaanderen Weer Nederland Weer Wallonië
Weer Frankrijk Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antwerpen AntwerpenAntwerpen Brussel BrusselBrussel Charleroi CharleroiCharleroi Gent GentGent Hasselt HasseltHasselt Luik LuikLuik Oostende OostendeOostende Saint-Hubert Saint-HubertSaint-Hubert © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Neerslag

Neerslag Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Antwerpen, 06.07.2020

Op maandag is het langere tijd redelijk bewolkt, maar meestal droog. De namiddag dient zich redelijk bewolkt, maar meestal droog aan. De nacht brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De zuidwesten-, later westenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's nachts nog slechts zwak.

Weer in Brussel, 06.07.2020

Op maandagochtend is het nog overwegend helder. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met nu en dan lichte regen. De avond brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een matige zuidwestenwind, die 's nachts in sterkte 2 afneemt en naar het westen draait.

Weer in Charleroi, 06.07.2020

Op maandag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. De avond brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De in het begin nog matige westenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Hasselt, 06.07.2020

Op maandagochtend is het nog overwegend helder. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer wisselend bewolkt. De avond brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De westenwind waait vervolgens matig, 's nachts zwak.

Weer in Luik, 06.07.2020

Op maandag is het in de ochtend nog overwegend helder. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds heerst er hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De westenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's nachts zwak.

Weer in Oostende, 06.07.2020

Op maandag is het in de ochtend nog hooguit licht bewolkt, verder zonnig. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De namiddag brengt ons meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten harde westenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Gent, 06.07.2020

Op maandag kunnen we rekenen op meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in St-Hubert, 06.07.2020

In de ochtend is het nog grijs, maar overwegend droog. De tweede helft van de dag brengt ons deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke westenwind.