Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer België

Weer Nederland Weer Vlaanderen Weer Wallonië
Weer Duitsland Weer Nederland Weer Duitsland Weer Vlaanderen Weer Nederland Weer Wallonië
Weer Frankrijk Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antwerpen AntwerpenAntwerpen Brussel BrusselBrussel Charleroi CharleroiCharleroi Gent GentGent Hasselt HasseltHasselt Luik LuikLuik Oostende OostendeOostende Saint-Hubert Saint-HubertSaint-Hubert © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Stroming

Stroming Europa

Zon

Zon Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Antwerpen, 30.10.2020

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De nacht brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het zuidwesten.

Weer in Brussel, 30.10.2020

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend krijgt het weerstype vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer vorm. De namiddag laat zich zien met hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De zuidwestenwind waait zwak tot matig.

Weer in Charleroi, 30.10.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt, maar overwegend droog. De middag laat zich zien met hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het zuidwesten.

Weer in Hasselt, 30.10.2020

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend gaat dit al tijdens de eerste helft van de dag over in bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De in het begin nog matige zuidwestenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Luik, 30.10.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog bewolkt met nu en dan lichte regen. In de loop van de ochtend gaat dit echter over in deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde zuidwestenwind.

Weer in Oostende, 30.10.2020

Op vrijdag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. De namiddags brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Nachts heerst er licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten harde zuidwestenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Gent, 30.10.2020

Op vrijdag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. De avond brengt ons soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in St-Hubert, 30.10.2020

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend gaat dit al tijdens de eerste helft van de dag over in bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.