Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer België

Weer Nederland Weer Vlaanderen Weer Wallonië
Weer Duitsland Weer Nederland Weer Duitsland Weer Vlaanderen Weer Nederland Weer Wallonië
Weer Frankrijk Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antwerpen AntwerpenAntwerpen Brussel BrusselBrussel Charleroi CharleroiCharleroi Gent GentGent Hasselt HasseltHasselt Luik LuikLuik Oostende OostendeOostende Saint-Hubert Saint-HubertSaint-Hubert © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Temperatuur

Temperatuur Europa

Zon

Zon Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Antwerpen, 19.08.2018

Op zondag is het langere tijd wisselend bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds heerst er af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Brussel, 19.08.2018

Op zondag is het langere tijd langere tijd bewolkt. 's Avonds gaat dit over in soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Charleroi, 19.08.2018

Na het wisselend bewolkte weer van de ochtend brengt de rest van de dag vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Hasselt, 19.08.2018

Op zondag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. 's Middags heerst er vrij zonnig weer. 's Nachts verwachten we wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Luik, 19.08.2018

Op zondag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Oostende, 19.08.2018

Op zondag verwachten we wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De zuidwestenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Gent, 19.08.2018

Op zondag verwachten we langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in St-Hubert, 19.08.2018

Op zondagochtend is het nog wisselend bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er overwegend helder weer. De late avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het westen.