Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer België

Weer Nederland Weer Vlaanderen Weer Wallonië
Weer Duitsland Weer Nederland Weer Duitsland Weer Vlaanderen Weer Nederland Weer Wallonië
Weer Frankrijk Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antwerpen AntwerpenAntwerpen Brussel BrusselBrussel Charleroi CharleroiCharleroi Gent GentGent Hasselt HasseltHasselt Luik LuikLuik Oostende OostendeOostende Saint-Hubert Saint-HubertSaint-Hubert © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Zon

Zon Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Antwerpen, 07.04.2020

Op maandag is het overdag nauwelijks bewolkt. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat zet bewolkt weer met af en toe een opklaring zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Brussel, 07.04.2020

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag nauwelijks bewolkt. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts gaat dit over in meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Charleroi, 07.04.2020

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag nauwelijks bewolkt. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts gaat dit over in soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De zuidenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's nachts zwak.

Weer in Hasselt, 07.04.2020

Op maandag is het overdag nauwelijks bewolkt. 's Avonds is er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds laat zet bewolkt weer met af en toe een opklaring zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Luik, 07.04.2020

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag nauwelijks bewolkt. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met af en toe een opklaring. 's Nachts gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De zuidwestenwind waait vervolgens matig, 's nachts zwak.

Weer in Oostende, 07.04.2020

Op maandagochtend is het nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De namiddag brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De matige zuidwestenwind neemt 's nachts af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Gent, 07.04.2020

Op maandag is het in de ochtend nog nauwelijks bewolkt. 's Middags gaat dit over in redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De late avond brengt ons wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in St-Hubert, 07.04.2020

Op maandag is het de hele dag door nauwelijks bewolkt. De late avond brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. ‘s Nacht is er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het zuiden.