Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer België

Weer Nederland Weer Vlaanderen Weer Wallonië
Weer Duitsland Weer Nederland Weer Duitsland Weer Vlaanderen Weer Nederland Weer Wallonië
Weer Frankrijk Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antwerpen AntwerpenAntwerpen Brussel BrusselBrussel Charleroi CharleroiCharleroi Gent GentGent Hasselt HasseltHasselt Luik LuikLuik Oostende OostendeOostende Saint-Hubert Saint-HubertSaint-Hubert © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Zon

Zon Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Antwerpen, 17.12.2018

In de ochtend is het veranderend bewolkt met enkele regenbuien. Tijdens de middaguren gaat dit echter over in wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Brussel, 17.12.2018

Na het veranderend bewolkte weer met enkele regenbuien van de ochtend gaat dit al tijdens de eerste helft van de dag over in veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De zuidwestenwind waait zwak tot matig.

Weer in Charleroi, 17.12.2018

Op maandagochtend is het nog veranderlijk bewolkt met enkele lichte regenbuien. Vanaf de middaguren heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De nacht brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Hasselt, 17.12.2018

Op maandag is het in de ochtend nog wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. 's Middags gaat dit over in bewolkt, maar overwegend droog weer. De avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak en komt uit het zuidwesten.

Weer in Luik, 17.12.2018

Na het veranderend bewolkte weer met enkele regenbuien van de ochtend verwachten we veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Oostende, 17.12.2018

Na het veranderlijk bewolkte weer met enkele lichte regenbuien van de ochtend gaat dit al tijdens de eerste helft van de dag over in afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De westenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Gent, 17.12.2018

Na het wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien van de ochtend zet vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in St-Hubert, 17.12.2018

In de ochtend is het eerst nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag zet bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 4 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.