Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer België

Weer Nederland Weer Vlaanderen Weer Wallonië
Weer Duitsland Weer Nederland Weer Duitsland Weer Vlaanderen Weer Nederland Weer Wallonië
Weer Frankrijk Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antwerpen AntwerpenAntwerpen Brussel BrusselBrussel Charleroi CharleroiCharleroi Gent GentGent Hasselt HasseltHasselt Luik LuikLuik Oostende OostendeOostende Saint-Hubert Saint-HubertSaint-Hubert © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Wolken

Wolken Europa

Zon

Zon Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Antwerpen, 23.10.2018

Op dinsdag is het langere tijd overwegend helder. 's Avonds heerst er wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een matige tot matige wind uit westelijke richtingen.

Weer in Brussel, 23.10.2018

Op dinsdagochtend is het nog overwegend helder. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer langere tijd bewolkt. De nacht brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit westelijke richtingen.

Weer in Charleroi, 23.10.2018

Op dinsdag is het overdag nauwelijks bewolkt. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts zet af en toe licht bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De westenwind waait zwak.

Weer in Hasselt, 23.10.2018

Op dinsdag is het de hele dag door nauwelijks bewolkt. De late avond dient zich bewolkt met nu en dan lichte regen aan. ‘s Nacht heerst er dan wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De westenwind waait zwak tot matig.

Weer in Luik, 23.10.2018

Op dinsdag is het langere tijd overwegend helder. De namiddag brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit westelijke richtingen.

Weer in Oostende, 23.10.2018

In de vroege ochtend is het nauwelijks bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De nacht brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait matig, tijdens windstoten matig uit het westen.

Weer in Gent, 23.10.2018

Op dinsdag is het in de ochtend nog overwegend zonnig. Vanaf de middag verwachten we hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. 's Nachts heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in St-Hubert, 23.10.2018

In de vroege ochtend is het grijs, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend wordt het afwisselend bewolkt en zonnig. De avond laat zich zien met bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke westenwind.