Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer België

Weer Nederland Weer Vlaanderen Weer Wallonië
Weer Duitsland Weer Nederland Weer Duitsland Weer Vlaanderen Weer Nederland Weer Wallonië
Weer Frankrijk Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antwerpen AntwerpenAntwerpen Brussel BrusselBrussel Charleroi CharleroiCharleroi Gent GentGent Hasselt HasseltHasselt Luik LuikLuik Oostende OostendeOostende Saint-Hubert Saint-HubertSaint-Hubert © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Antwerpen, 24.01.2018

Op woensdag is het langere tijd grijs, maar overwegend droog. De namiddags brengt ons grijs, maar overwegend droog weer. 's Avonds heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde zuidenwind.

Weer in Brussel, 24.01.2018

Op woensdag is het in de ochtend nog hooguit licht bewolkt, verder zonnig. Vanaf de middag verwachten we veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De zuidenwind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Charleroi, 24.01.2018

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend heerst er tijdelijk meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een matige tot vrij krachtige tijdens windstoten harde zuidenwind.

Weer in Hasselt, 24.01.2018

In de vroege ochtend is het bewolkt met nu en dan lichte regen. In de loop van de ochtend heerst er overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het zuiden.

Weer in Luik, 24.01.2018

Op woensdag is het in de ochtend nog redelijk bewolkt, maar meestal droog. 's Middags gaat dit over in hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een matige tot vrij krachtige tijdens windstoten harde zuidenwind.

Weer in Oostende, 24.01.2018

Na het veranderlijk bewolkte weer van de ochtend krijgt het weerstype grijs, maar overwegend droog weer vorm. De middag laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige zuidenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Gent, 24.01.2018

In de vroege ochtend is het afwisselend zonnig en bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De avond laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten harde zuidenwind waait 's nachts zwak.

Weer in St-Hubert, 24.01.2018

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit zuidelijke richtingen.