Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer België

Weer Nederland Weer Vlaanderen Weer Wallonië
Weer Duitsland Weer Nederland Weer Duitsland Weer Vlaanderen Weer Nederland Weer Wallonië
Weer Frankrijk Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antwerpen AntwerpenAntwerpen Brussel BrusselBrussel Charleroi CharleroiCharleroi Gent GentGent Hasselt HasseltHasselt Luik LuikLuik Oostende OostendeOostende Saint-Hubert Saint-HubertSaint-Hubert © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Zon

Zon Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Antwerpen, 11.12.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het afwisselend zonnig en bewolkt. De avond laat zich zien met veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit zuidelijke richtingen.

Weer in Brussel, 11.12.2019

Op woensdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De namiddag dient zich wisselend bewolkt, maar meestal droog aan. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Charleroi, 11.12.2019

Op woensdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Avonds gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De zuidwestenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Hasselt, 11.12.2019

Op woensdag is het overdag bewolkt met lichte regen. 's Avonds is er licht bewolkt weer, met brede opklaringen. 's Avonds laat zet wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit zuidelijke richtingen.

Weer in Luik, 11.12.2019

Op woensdag is het overdag bewolkt met lichte regen. 's Avonds is er licht bewolkt weer, met brede opklaringen. 's Avonds laat zet wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een matige tot matige wind uit zuidelijke richtingen.

Weer in Oostende, 11.12.2019

Op woensdag is het in de ochtend nog grotendeels zonnig. 's Middags gaat dit over in langere tijd bewolkt weer. De namiddag brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De matige tot matige, tijdens windstoten harde wind waait vervolgens uit het zuiden, 's nachts uit het westen.

Weer in Gent, 11.12.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met nu en dan lichte regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in St-Hubert, 11.12.2019

Op woensdagochtend is het nog bewolkt met lichte sneeuw. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De late avond brengt ons wisselvallig weer met enkele regen- of sneeuwbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.