Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer België

Weer Nederland Weer Vlaanderen Weer Wallonië
Weer Duitsland Weer Nederland Weer Duitsland Weer Vlaanderen Weer Nederland Weer Wallonië
Weer Frankrijk Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antwerpen AntwerpenAntwerpen Brussel BrusselBrussel Charleroi CharleroiCharleroi Gent GentGent Hasselt HasseltHasselt Luik LuikLuik Oostende OostendeOostende Saint-Hubert Saint-HubertSaint-Hubert © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Stroming

Stroming Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Antwerpen, 27.01.2021

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend heerst er tijdelijk overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Brussel, 27.01.2021

Op woensdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middaguren heerst er overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De zuidwestenwind waait vervolgens matig, 's nachts zwak.

Weer in Charleroi, 27.01.2021

Op woensdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Middags heerst er overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De matige zuidwestenwind neemt 's nachts af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Hasselt, 27.01.2021

Op woensdag is het in de ochtend nog bewolkt met nu en dan lichte regen. Vanaf de middag verwachten we bewolkt, maar grotendeels droog weer. In de namiddag heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Luik, 27.01.2021

Na het bewolkte weer met lichte regen of sneeuw van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De nacht brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De zuidwestenwind waait vervolgens matig, 's nachts zwak.

Weer in Oostende, 27.01.2021

Op woensdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De westenwind waait vervolgens matig, 's avonds laat zwak.

Weer in Gent, 27.01.2021

Op woensdag is het overdag overwegend bewolkt, maar meest droog. 's Avonds is er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Nachts zet overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in St-Hubert, 27.01.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte sneeuw. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met plaatselijk lichte ijzel. De namiddag laat zich zien met overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.