Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Denemarken

Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Mitteljütland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Mitteljütland Weer Nordjütland Weer Seeland Weer Mitteljütland Weer Südjütland Weer Südjütland Weer Mitteljütland Weer Polen Weer Polen Weer Südjütland Weer Zweden Weer Südjütland Weer Nordjütland Weer Seeland Weer Zweden Weer Duitsland Weer Seeland Weer Hovedstaden Weer Nordjütland Weer Südjütland Weer Hovedstaden Weer Südjütland Weer Seeland Weer Polen Weer Seeland Weer Nordjütland Weer Südjütland Weer Hovedstaden Weer Duitsland Weer Nordjütland Weer Seeland Weer Südjütland Weer Zweden Weer Mitteljütland Weer Bornholm Weer Polen Weer Noorwegen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Åbenrå ÅbenråÅbenrå Aalborg AalborgAalborg Århus ÅrhusÅrhus Esbjerg EsbjergEsbjerg Gedser GedserGedser Odense OdenseOdense Rønne RønneRønne Skagen SkagenSkagen Snedsted SnedstedSnedsted Viborg ViborgViborg Kopenhagen KopenhagenKopenhagen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Copenhagen tijdzone: Europe/Copenhagen

Vliegweer

Vliegweer Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Aalborg, 10.12.2019

In de vroege ochtend is het overwegend zonnig. In de loop van de ochtend heerst er veranderlijk bewolkt weer. De avond brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 6 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De zuidenwind neemt 's nachts toe en waait krachtig, tijdens windstoten storm.

Weer in Århus-Lufthavn, 10.12.2019

Op dinsdag is het de hele dag door overwegend zonnig. De late avond brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. ‘s Nacht is er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. 's nachts steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidenwind op.

Weer in Esbjerg, 10.12.2019

Op dinsdag is het in de ochtend nog wisselend bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middag verwachten we bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De zuidenwind neemt 's nachts toe en waait vrij krachtig, tijdens windstoten storm.

Weer in Gedser Odde, 10.12.2019

Op dinsdag is het overdag overwegend zonnig. 's Avonds is er wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. 's Nachts zet bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De 's nachts westenwind draait naar het zuiden en waait toenemend krachtig, tijdens windstoten storm.

Weer in Karup, 10.12.2019

Op dinsdagochtend is het nog overwegend helder. Vanaf de middaguren heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 6 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De zuidenwind neemt 's nachts toe en waait vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Kopenhagen-Lufthavn, 10.12.2019

Op dinsdag is het overdag vrij zonnig. 's Avonds is er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts zet bewolkt, maar overwegend droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. 's nachts steekt er een vrij krachtige, met tijdens windstoten stormachtige zuidenwind op.

Weer in Odense/Beldringe, 10.12.2019

Op dinsdag is het in de ochtend nog vrij zonnig. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De zuidenwind neemt 's nachts toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 8.

Weer in Rønne, 10.12.2019

Na het veranderlijk bewolkte weer van de ochtend heerst er tijdelijk overwegend helder weer. De namiddag brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De in het begin nog matige noordwestenwind waait 's nachts vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig en draait naar het zuiden.

Weer in Skagen, 10.12.2019

Op dinsdag is het langere tijd overwegend zonnig. 's Middags heerst er veranderlijk bewolkt weer. 's Avonds laat verwachten we bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. 's nachts steekt er een stormachtige, met tijdens windstoten orkaanachtige zuidenwind op.

Weer in Skrydstrup, 10.12.2019

Op dinsdagochtend is het nog vrij zonnig. Vanaf de middaguren heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. 's nachts steekt er een vrij krachtige, met tijdens windstoten stormachtige zuidenwind op.

Weer in Thisted-Silstrup, 10.12.2019

Op dinsdag is het tijdens het grootste deel van de dag vrij zonnig. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Nachts gaat dit over in bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De zuidenwind neemt 's nachts toe en waait krachtig, tijdens windstoten storm.