Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Denemarken

Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Mitteljütland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Mitteljütland Weer Nordjütland Weer Seeland Weer Mitteljütland Weer Südjütland Weer Südjütland Weer Mitteljütland Weer Polen Weer Polen Weer Südjütland Weer Zweden Weer Südjütland Weer Nordjütland Weer Seeland Weer Zweden Weer Duitsland Weer Seeland Weer Hovedstaden Weer Nordjütland Weer Südjütland Weer Hovedstaden Weer Südjütland Weer Seeland Weer Polen Weer Seeland Weer Nordjütland Weer Südjütland Weer Hovedstaden Weer Duitsland Weer Nordjütland Weer Seeland Weer Südjütland Weer Zweden Weer Mitteljütland Weer Bornholm Weer Polen Weer Noorwegen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Åbenrå ÅbenråÅbenrå Aalborg AalborgAalborg Århus ÅrhusÅrhus Esbjerg EsbjergEsbjerg Gedser GedserGedser Odense OdenseOdense Rønne RønneRønne Skagen SkagenSkagen Snedsted SnedstedSnedsted Viborg ViborgViborg Kopenhagen KopenhagenKopenhagen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Copenhagen tijdzone: Europe/Copenhagen

Stroming

Stroming Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Aalborg, 18.10.2019

Op donderdag is het langere tijd bewolkt met perioden met regen. 's Middags heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds verwachten we redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Århus-Lufthavn, 18.10.2019

Op donderdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Esbjerg, 18.10.2019

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend brengt de rest van de dag afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Gedser Odde, 18.10.2019

Op donderdag is het langere tijd bewolkt met perioden met regen. De namiddag dient zich bewolkt, maar grotendeels droog aan. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De zuidwestenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's avonds laat zwak.

Weer in Karup, 18.10.2019

In de ochtend is het eerst nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag zet redelijk bewolkt, maar meestal droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Kopenhagen-Lufthavn, 18.10.2019

Op donderdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De namiddag dient zich bewolkt, maar grotendeels droog aan. De avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Odense/Beldringe, 18.10.2019

Op donderdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middaguren heerst er geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De nacht brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Rønne, 18.10.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt, maar grotendeels droog. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met lichte regen. De namiddag laat zich zien met bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige zuidenwind.

Weer in Skagen, 18.10.2019

In de vroege ochtend is het meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De zuidoosten-, later zuidwestenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten hard, 's avonds laat nog slechts zwak.

Weer in Skrydstrup, 18.10.2019

Op donderdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middaguren heerst er geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De namiddag brengt ons vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Thisted-Silstrup, 18.10.2019

Op donderdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middaguren heerst er afwisselend bewolkt en zonnig weer. De avond brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De in het begin nog matige zuidwestenwind neemt af en waait nog zwak.