Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Duitsland

Weer Mecklenburg-Voor-Pommeren Weer Mecklenburg-Voor-Pommeren Weer Zwitserland Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Mecklenburg-Voor-Pommeren Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Polen Weer Denemarken Weer Polen Weer Beieren Weer Mecklenburg-Voor-Pommeren Weer Zwitserland Weer Sleeswijk-Holstein Weer Nederland Weer Denemarken Weer Sleeswijk-Holstein Weer Mecklenburg-Voor-Pommeren Weer Denemarken Weer Liechtenstein Weer Italië Weer Liechtenstein Weer Hongarije Weer Kroatië Weer Frankrijk Weer Denemarken Weer Nederland Weer Denemarken Weer Hongarije Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Bremen Weer Mecklenburg-Voor-Pommeren Weer Hamburg Weer Italië Weer Hongarije Weer Berlijn Weer Baden-Württemberg Weer Brandenburg Weer Noord-Rijnland-Westfalen Weer Frankrijk Weer Zwitserland Weer Slovenië Weer België Weer Tsjechië Weer Polen Weer Zweden Weer Kroatië Weer Sleeswijk-Holstein Weer Rijnland-Palts Weer Nedersaksen Weer Thüringen Weer Luxemburg Weer Nederland Weer Saksen-Anhalt Weer Saksen Weer Beieren Weer Saarland Weer Hessen Weer Oostenrijk
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Hamburg HamburgHamburg Hannover HannoverHannover Keulen KeulenKeulen Frankfurt am Main Frankfurt am MainFrankfurt am Main Stuttgart StuttgartStuttgart München MünchenMünchen Neurenberg NeurenbergNeurenberg Berlijn BerlijnBerlijn Dresden DresdenDresden © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Stroming

Stroming Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Berlin-Dahlem, 19.01.2019

Op zaterdag kunnen we rekenen op hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Dresden-Flughafen, 19.01.2019

Op zaterdag is het in de ochtend nog grotendeels zonnig. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De late avond brengt ons licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Frankfurt/Flughafen, 19.01.2019

Op zaterdag is het tijdens het grootste deel van de dag afwisselend zonnig en bewolkt. 's Avonds verwachten we grotendeels helder weer. 's Nachts gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Hamburg-Flughafen, 19.01.2019

Op zaterdag is het de hele dag door wisselend bewolkt. Tijdens de nacht voor zondag gaat dit over in soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Hannover-Flughafen, 19.01.2019

Op zaterdag is het overdag redelijk bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds is er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts zet wisselend bewolkt, maar meestal droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Köln/Bonn-Flughafen, 19.01.2019

Na het redelijk bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend verwachten we grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in München-Neuhausen, 19.01.2019

Op zaterdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Nürnberg, 19.01.2019

zaterdag brengt ons afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Stuttgart-Flughafen, 19.01.2019

Op zaterdag is het de hele dag door afwisselend zonnig en bewolkt. De late avond brengt ons grotendeels helder weer. ‘s Nacht is er langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke oostenwind.