Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Duitsland

Weer Mecklenburg-Voor-Pommeren Weer Mecklenburg-Voor-Pommeren Weer Zwitserland Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Mecklenburg-Voor-Pommeren Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Polen Weer Denemarken Weer Polen Weer Beieren Weer Mecklenburg-Voor-Pommeren Weer Zwitserland Weer Sleeswijk-Holstein Weer Nederland Weer Denemarken Weer Sleeswijk-Holstein Weer Mecklenburg-Voor-Pommeren Weer Denemarken Weer Liechtenstein Weer Italië Weer Liechtenstein Weer Hongarije Weer Kroatië Weer Frankrijk Weer Denemarken Weer Nederland Weer Denemarken Weer Hongarije Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Bremen Weer Mecklenburg-Voor-Pommeren Weer Hamburg Weer Italië Weer Hongarije Weer Berlijn Weer Baden-Württemberg Weer Brandenburg Weer Noord-Rijnland-Westfalen Weer Frankrijk Weer Zwitserland Weer Slovenië Weer België Weer Tsjechië Weer Polen Weer Zweden Weer Kroatië Weer Sleeswijk-Holstein Weer Rijnland-Palts Weer Nedersaksen Weer Thüringen Weer Luxemburg Weer Nederland Weer Saksen-Anhalt Weer Saksen Weer Beieren Weer Saarland Weer Hessen Weer Oostenrijk
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Hamburg HamburgHamburg Hannover HannoverHannover Keulen KeulenKeulen Frankfurt am Main Frankfurt am MainFrankfurt am Main Stuttgart StuttgartStuttgart München MünchenMünchen Neurenberg NeurenbergNeurenberg Berlijn BerlijnBerlijn Dresden DresdenDresden © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Wolken

Wolken Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Berlin-Dahlem, 26.10.2020

Op maandag is het langere tijd zonnig of licht bewolkt. De namiddags brengt ons bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts heerst er af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Dresden-Flughafen, 26.10.2020

Op maandagochtend is het nog grotendeels zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer langere tijd bewolkt. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Frankfurt/Flughafen, 26.10.2020

Op maandag is het langere tijd bewolkt met perioden met regen. In de namiddag gaat dit over in afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Hamburg-Flughafen, 26.10.2020

In de vroege ochtend is het deels bewolkt, deels ook zonnig. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met lichte regen. De avond laat zich zien met af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Hannover-Flughafen, 26.10.2020

Na het afwisselend zonnige en bewolkte weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met perioden met regen. De avond brengt ons deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Köln/Bonn-Flughafen, 26.10.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met nu en dan lichte regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De late avond brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in München-Neuhausen, 26.10.2020

Na het afwisselend zonnige en bewolkte weer van de ochtend gaat dit al tijdens de eerste helft van de dag over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Nürnberg, 26.10.2020

In de vroege ochtend is het zonnig of licht bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met nu en dan lichte regen. De namiddag laat zich zien met bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Stuttgart-Flughafen, 26.10.2020

maandag brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke zuidenwind.