Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Duitsland

Weer Mecklenburg-Voor-Pommeren Weer Mecklenburg-Voor-Pommeren Weer Zwitserland Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Mecklenburg-Voor-Pommeren Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Polen Weer Denemarken Weer Polen Weer Beieren Weer Mecklenburg-Voor-Pommeren Weer Zwitserland Weer Sleeswijk-Holstein Weer Nederland Weer Denemarken Weer Sleeswijk-Holstein Weer Mecklenburg-Voor-Pommeren Weer Denemarken Weer Liechtenstein Weer Italië Weer Liechtenstein Weer Hongarije Weer Kroatië Weer Frankrijk Weer Denemarken Weer Nederland Weer Denemarken Weer Hongarije Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Bremen Weer Mecklenburg-Voor-Pommeren Weer Hamburg Weer Italië Weer Hongarije Weer Berlijn Weer Baden-Württemberg Weer Brandenburg Weer Noord-Rijnland-Westfalen Weer Frankrijk Weer Zwitserland Weer Slovenië Weer België Weer Tsjechië Weer Polen Weer Zweden Weer Kroatië Weer Sleeswijk-Holstein Weer Rijnland-Palts Weer Nedersaksen Weer Thüringen Weer Luxemburg Weer Nederland Weer Saksen-Anhalt Weer Saksen Weer Beieren Weer Saarland Weer Hessen Weer Oostenrijk
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Hamburg HamburgHamburg Hannover HannoverHannover Keulen KeulenKeulen Frankfurt am Main Frankfurt am MainFrankfurt am Main Stuttgart StuttgartStuttgart München MünchenMünchen Neurenberg NeurenbergNeurenberg Berlijn BerlijnBerlijn Dresden DresdenDresden © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Wolken

Wolken Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Berlin-Dahlem, 22.01.2020

Op dinsdag is het de hele dag door grotendeels zonnig. Tijdens de nacht voor woensdag gaat dit over in overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak en komt uit westelijke richtingen.

Weer in Dresden-Flughafen, 22.01.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak en komt uit het zuidwesten.

Weer in Frankfurt/Flughafen, 22.01.2020

Op dinsdagochtend is het nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er wisselend bewolkt weer. De namiddag brengt ons overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Hamburg-Flughafen, 22.01.2020

Op dinsdag is het overwegend veranderlijk bewolkt. In de komende nacht heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak en komt uit het zuidwesten.

Weer in Hannover-Flughafen, 22.01.2020

Op dinsdag is het langere tijd vaak bewolkt, maar bijna overal droog. De namiddags brengt ons zonnig of licht bewolkt weer. 's Avonds heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Köln/Bonn-Flughafen, 22.01.2020

Op dinsdag is het de hele dag door nauwelijks bewolkt. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer. ‘s Nacht is er grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in München-Neuhausen, 22.01.2020

In de ochtend is het nog meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De tweede helft van de dag brengt ons zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Nürnberg, 22.01.2020

Na het grotendeels zonnige weer van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt, maar overwegend droog weer. De middag brengt ons zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Stuttgart-Flughafen, 22.01.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.