Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Estland

Weer Finland Weer Finland Weer Finland Weer Finland Weer Finland Weer Finland Weer Finland Weer Litouwen Weer Finland Weer Finland Weer Finland Weer Finland Weer Azië Weer Finland Weer Azië Weer Wit-Rusland Weer Letland Weer Litouwen Weer Polen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Pärnu PärnuPärnu Ristna RistnaRistna Tallinn TallinnTallinn Tartu TartuTartu © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Riga tijdzone: Europe/Riga

Stroming

Stroming Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Parnu-Sauga, 20.01.2021

Op woensdag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. In de namiddag heerst er bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -14 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. De wind waait zwak uit zuidoostelijke richtingen.

Weer in Ristna, 20.01.2021

Op woensdag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Tallinn-Harku, 20.01.2021

Op woensdag is het langere tijd wisselend bewolkt. De namiddag brengt ons bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -13 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -9°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Tartu-Ulenurme, 20.01.2021

Op woensdagochtend is het nog grotendeels zonnig. Vanaf de middaguren heerst er veranderlijk bewolkt weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -15 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -11°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.