Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Finland

Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Azië Weer Eigentliches Finnland Weer Nordösterbotten Weer Österbotten Weer Eigentliches Finnland Weer Österbotten Weer Azië Weer Eigentliches Finnland Weer Estland Weer Åland Weer Åland Weer Noorwegen Weer Estland Weer Eigentliches Finnland Weer Azië Weer Nordsavo Weer Kanta-Häme Weer Nordösterbotten Weer Kymenlaakso Weer Südsavo Weer Österbotten Weer Nordkarelien Weer Mittelfinnland Weer Zweden Weer Mittelösterbotten Weer Päijät-Häme Weer Kainuu Weer Satakunta Weer Südkarelien Weer Lappland Weer Pirkanmaa Weer Uusimaa Weer Südösterbotten
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Enontekiö EnontekiöEnontekiö Helsinki HelsinkiHelsinki Inari InariInari Kuopio KuopioKuopio Mikkeli MikkeliMikkeli Oulu OuluOulu Pori PoriPori Rovaniemi RovaniemiRovaniemi Vaasa VaasaVaasa © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Helsinki tijdzone: Europe/Helsinki

Stroming

Stroming Europa

Zon

Zon Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Enontekiö airport, 20.01.2021

Op woensdagochtend is het nog bewolkt met lichte sneeuw. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -20 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -24°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Helsinki/Helsingfors-Vantaa airport, 20.01.2021

Op woensdag is het langere tijd wisselend bewolkt. 's Avonds heerst er bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. Er waait een matige tot matige wind uit zuidoostelijke richtingen.

Weer in Inari Ivalo airport, 20.01.2021

Op woensdag verwachten we wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -18 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -19°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Mikkeli airport, 20.01.2021

Na het meest zwaar bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De middag brengt ons deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -13°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Oulu Oulunsalo Pellonpää, 20.01.2021

Op woensdag verwachten we bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -9 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -10°C. Er waait een matige oostenwind.

Weer in Pori airport, 20.01.2021

Op woensdag is het langere tijd wisselend bewolkt. 's Avonds gaat dit over in bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het oosten.

Weer in Rovaniemi airport, 20.01.2021

Na het zonnige of licht bewolkte weer van de ochtend brengt de rest van de dag bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -15 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -13°C. De oostenwind waait zwak, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Siilinjärvi Kuopio airport, 20.01.2021

Op woensdag is het overdag bewolkt met lichte sneeuw. De nacht voor donderdag brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -9°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Vaasa airport, 20.01.2021

Op woensdag is het overdag bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds is er af en toe licht bewolkt weer. 's Nachts zet bewolkt, maar overwegend droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -10°C. De wind waait zwak uit het oosten.