Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Finland

Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Azië Weer Eigentliches Finnland Weer Nordösterbotten Weer Österbotten Weer Eigentliches Finnland Weer Österbotten Weer Azië Weer Eigentliches Finnland Weer Estland Weer Åland Weer Åland Weer Noorwegen Weer Estland Weer Eigentliches Finnland Weer Azië Weer Nordsavo Weer Kanta-Häme Weer Nordösterbotten Weer Kymenlaakso Weer Südsavo Weer Österbotten Weer Nordkarelien Weer Mittelfinnland Weer Zweden Weer Mittelösterbotten Weer Päijät-Häme Weer Kainuu Weer Satakunta Weer Südkarelien Weer Lappland Weer Pirkanmaa Weer Uusimaa Weer Südösterbotten
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Enontekiö EnontekiöEnontekiö Helsinki HelsinkiHelsinki Inari InariInari Kuopio KuopioKuopio Mikkeli MikkeliMikkeli Oulu OuluOulu Pori PoriPori Rovaniemi RovaniemiRovaniemi Vaasa VaasaVaasa © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Helsinki tijdzone: Europe/Helsinki

Stroming

Stroming Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Enontekiö airport, 14.04.2021

Na het wisselend bewolkte weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag overwegend helder weer. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De westenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in Helsinki/Helsingfors-Vantaa airport, 14.04.2021

Op woensdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De namiddag brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Inari Ivalo airport, 14.04.2021

Op woensdag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. 's Avonds laat gaat dit over in helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De zuidwestenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig, 's nachts zwak.

Weer in Mikkeli airport, 14.04.2021

Op woensdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. In de namiddag heerst er nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Oulu Oulunsalo Pellonpää, 14.04.2021

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De westenwind waait vervolgens matig, 's nachts zwak.

Weer in Pori airport, 14.04.2021

Na het deels bewolkte, deels ook zonnige weer van de ochtend gaat dit al tijdens de eerste helft van de dag over in meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 5 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Rovaniemi airport, 14.04.2021

Tijdens de vroege ochtend is het nog wisselend bewolkt. Vanaf de latere ochtend heerst overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige westenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Siilinjärvi Kuopio airport, 14.04.2021

Op woensdag is het langere tijd wisselend bewolkt. De avond brengt ons helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Vaasa airport, 14.04.2021

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het westen.