Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Finland

Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Azië Weer Eigentliches Finnland Weer Nordösterbotten Weer Österbotten Weer Eigentliches Finnland Weer Österbotten Weer Azië Weer Eigentliches Finnland Weer Estland Weer Åland Weer Åland Weer Noorwegen Weer Estland Weer Eigentliches Finnland Weer Azië Weer Nordsavo Weer Kanta-Häme Weer Nordösterbotten Weer Kymenlaakso Weer Südsavo Weer Österbotten Weer Nordkarelien Weer Mittelfinnland Weer Zweden Weer Mittelösterbotten Weer Päijät-Häme Weer Kainuu Weer Satakunta Weer Südkarelien Weer Lappland Weer Pirkanmaa Weer Uusimaa Weer Südösterbotten
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Enontekiö EnontekiöEnontekiö Helsinki HelsinkiHelsinki Inari InariInari Kuopio KuopioKuopio Mikkeli MikkeliMikkeli Oulu OuluOulu Pori PoriPori Rovaniemi RovaniemiRovaniemi Vaasa VaasaVaasa © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Helsinki tijdzone: Europe/Helsinki

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Zon

Zon Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Enontekiö airport, 18.10.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt, maar grotendeels droog. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. De middag laat zich zien met geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -11 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Helsinki/Helsingfors-Vantaa airport, 18.10.2019

donderdag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde noordoostenwind.

Weer in Inari Ivalo airport, 18.10.2019

donderdag brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Mikkeli airport, 18.10.2019

Op donderdag is het de hele dag door bewolkt met nu en dan lichte regen. De late avond dient zich bewolkt, maar grotendeels droog aan. ‘s Nacht heerst er dan bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Oulu Oulunsalo Pellonpää, 18.10.2019

Op donderdag is het overdag bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds is er licht bewolkt weer, met brede opklaringen. 's Nachts zet geheel bewolkt, maar overwegend droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Pori airport, 18.10.2019

Op donderdag moeten we rekening houden met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Rovaniemi airport, 18.10.2019

Op donderdag is het overdag bewolkt, maar overwegend droog. De nacht voor vrijdag brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Siilinjärvi Kuopio airport, 18.10.2019

Op donderdag is het langere tijd bewolkt, maar grotendeels droog. De namiddags brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat heerst er bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Vaasa airport, 18.10.2019

Op donderdag is het langere tijd vaak bewolkt, maar bijna overal droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De nacht brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke oostenwind.