Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Frankrijk

Weer Duitsland Weer Verenigd Koninkrijk Weer Poitou-Charentes Weer Verenigd Koninkrijk Weer Zwitserland Weer Zwitserland Weer Poitou-Charentes Weer Provence-Alpes-Côte d'Azur Weer Spanje Weer Nederland Weer Nederland Weer Nederland Weer Lotharingen Weer Liechtenstein Weer Andorra Weer Italië Weer Zwitserland Weer Nederland Weer Franche-Comté Weer Italië Weer Rhône-Alpes Weer Picardië Weer Lotharingen Weer Basse-Normandie Weer Duitsland Weer Oostenrijk Weer Poitou-Charentes Weer Luxemburg Weer Verenigd Koninkrijk Weer Champagne-Ardenne Weer Bretagne Weer Bourgondië Weer Auvergne Weer Corsica Weer België Weer Haute-Normandie Weer Spanje Weer Île-de-France Weer Centre Weer Pays de la Loire Weer Nord-Pas-de-Calais Weer Provence-Alpes-Côte d'Azur Weer Alsace Weer Languedoc-Roussillon Weer Limousin Weer Midi-Pyrénées Weer Aquitanië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ajaccio AjaccioAjaccio Besançon BesançonBesançon Biarritz BiarritzBiarritz Bordeaux BordeauxBordeaux Brest BrestBrest Caen CaenCaen Grenoble GrenobleGrenoble Rijsel RijselRijsel Lyon LyonLyon Marseille MarseilleMarseille Nancy NancyNancy Parijs ParijsParijs Poitiers PoitiersPoitiers Nantes NantesNantes Toulouse ToulouseToulouse © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Paris tijdzone: Europe/Paris

Stroming

Stroming Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Ajaccio, 13.12.2018

In de vroege ochtend is het bewolkt met nu en dan lichte regen. In de loop van de ochtend heerst er afwisselend zonnig en bewolkt weer. De middag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Besançon, 13.12.2018

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Biarritz, 13.12.2018

Op donderdag verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten harde westenwind op.

Weer in Bordeaux, 13.12.2018

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met lichte regen. De nacht brengt ons af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Brest, 13.12.2018

Op donderdag is het de hele dag door bewolkt met perioden met regen. De late avond dient zich geheel bewolkt, maar grotendeels droog aan. ‘s Nacht heerst er dan wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De oostenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in Caen, 13.12.2018

Op donderdag is het overdag afwisselend zonnig en bewolkt. 's Avonds is er wisselend bewolkt weer. 's Avonds laat zet nauwelijks bewolkt of helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 3 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige oostenwind waait 's nachts zwak.

Weer in , 13.12.2018

Op donderdag is het langere tijd wisselend bewolkt. De avond brengt ons grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Lille, 13.12.2018

Op donderdag kunnen we rekenen op zonnig of licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 3 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit oostelijke richtingen.

Weer in , 13.12.2018

Op donderdag is het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Marseille, 13.12.2018

Op donderdagochtend is het nog zonnig of licht bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De oostenwind waait in de namiddag steeds meer matig.

Weer in , 13.12.2018

Tijdens de vroege ochtend is het nog overwegend bewolkt, maar meest droog. In de loop van de ochtend wordt het afwisselend bewolkt en zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De in het begin nog matige oostenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Nantes, 13.12.2018

Na het vaak bewolkte, maar bijna overal droge weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De avond brengt ons af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een matige wind uit het oosten.

Weer in , 13.12.2018

Op donderdag is het in de ochtend nog vrij zonnig. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer. De late avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een matige tot matige wind uit oostelijke richtingen.

Weer in Poitiers, 13.12.2018

Op donderdag is het overdag overwegend bewolkt, maar meest droog. 's Avonds is er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Avonds laat zet af en toe licht bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Toulouse-Blagnac, 13.12.2018

In de vroege ochtend is het afwisselend zonnig en bewolkt. In de loop van de ochtend heerst er geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.