Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Frankrijk

Weer Duitsland Weer Verenigd Koninkrijk Weer Poitou-Charentes Weer Verenigd Koninkrijk Weer Zwitserland Weer Zwitserland Weer Poitou-Charentes Weer Provence-Alpes-Côte d'Azur Weer Spanje Weer Nederland Weer Nederland Weer Nederland Weer Lotharingen Weer Liechtenstein Weer Andorra Weer Italië Weer Zwitserland Weer Nederland Weer Franche-Comté Weer Italië Weer Rhône-Alpes Weer Picardië Weer Lotharingen Weer Basse-Normandie Weer Duitsland Weer Oostenrijk Weer Poitou-Charentes Weer Luxemburg Weer Verenigd Koninkrijk Weer Champagne-Ardenne Weer Bretagne Weer Bourgondië Weer Auvergne Weer Corsica Weer België Weer Haute-Normandie Weer Spanje Weer Île-de-France Weer Centre Weer Pays de la Loire Weer Nord-Pas-de-Calais Weer Provence-Alpes-Côte d'Azur Weer Alsace Weer Languedoc-Roussillon Weer Limousin Weer Midi-Pyrénées Weer Aquitanië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ajaccio AjaccioAjaccio Besançon BesançonBesançon Biarritz BiarritzBiarritz Bordeaux BordeauxBordeaux Brest BrestBrest Caen CaenCaen Grenoble GrenobleGrenoble Rijsel RijselRijsel Lyon LyonLyon Marseille MarseilleMarseille Nancy NancyNancy Parijs ParijsParijs Poitiers PoitiersPoitiers Nantes NantesNantes Toulouse ToulouseToulouse © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Paris tijdzone: Europe/Paris

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Wolken

Wolken Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Ajaccio, 21.06.2019

Op vrijdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Besançon, 21.06.2019

Op vrijdag is het overdag overwegend helder. 's Avonds is er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Nachts zet licht bewolkt weer, met brede opklaringen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Biarritz, 21.06.2019

Op vrijdag is het langere tijd bewolkt met perioden met regen. De namiddags brengt ons hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. 's Avonds heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Bordeaux, 21.06.2019

In de vroege ochtend is het meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De namiddag brengt ons afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Brest, 21.06.2019

Op vrijdag kunnen we rekenen op meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Caen, 21.06.2019

Op vrijdag is het langere tijd grotendeels zonnig. De namiddags brengt ons langere tijd bewolkt weer. 's Avonds heerst er helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in , 21.06.2019

Op vrijdag is het langere tijd deels bewolkt, deels ook zonnig. De namiddag brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Lille, 21.06.2019

Op vrijdag is het in de ochtend nog meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Middags gaat dit over in redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De namiddag brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in , 21.06.2019

Op vrijdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Marseille, 21.06.2019

Op vrijdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De zuidenwind neemt in de namiddag toe en waait matig.

Weer in , 21.06.2019

Op vrijdag is het langere tijd deels bewolkt, deels ook zonnig. In de namiddag heerst er nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Nantes, 21.06.2019

Op vrijdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in , 21.06.2019

Op vrijdagochtend is het nog meestal zonnig. Vanaf de middaguren heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Poitiers, 21.06.2019

In de vroege ochtend is het meestal zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De late avond brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Toulouse-Blagnac, 21.06.2019

Op vrijdagochtend is het nog wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het westen.