Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Frankrijk

Weer Duitsland Weer Verenigd Koninkrijk Weer Poitou-Charentes Weer Verenigd Koninkrijk Weer Zwitserland Weer Zwitserland Weer Poitou-Charentes Weer Provence-Alpes-Côte d'Azur Weer Spanje Weer Nederland Weer Nederland Weer Nederland Weer Lotharingen Weer Liechtenstein Weer Andorra Weer Italië Weer Zwitserland Weer Nederland Weer Franche-Comté Weer Italië Weer Rhône-Alpes Weer Picardië Weer Lotharingen Weer Basse-Normandie Weer Duitsland Weer Oostenrijk Weer Poitou-Charentes Weer Luxemburg Weer Verenigd Koninkrijk Weer Champagne-Ardenne Weer Bretagne Weer Bourgondië Weer Auvergne Weer Corsica Weer België Weer Haute-Normandie Weer Spanje Weer Île-de-France Weer Centre Weer Pays de la Loire Weer Nord-Pas-de-Calais Weer Provence-Alpes-Côte d'Azur Weer Alsace Weer Languedoc-Roussillon Weer Limousin Weer Midi-Pyrénées Weer Aquitanië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ajaccio AjaccioAjaccio Besançon BesançonBesançon Biarritz BiarritzBiarritz Bordeaux BordeauxBordeaux Brest BrestBrest Caen CaenCaen Grenoble GrenobleGrenoble Rijsel RijselRijsel Lyon LyonLyon Marseille MarseilleMarseille Nancy NancyNancy Parijs ParijsParijs Poitiers PoitiersPoitiers Nantes NantesNantes Toulouse ToulouseToulouse © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Paris tijdzone: Europe/Paris

Neerslag

Neerslag Europa

Zon

Zon Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in Ajaccio, 20.11.2017

Op maandag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. 's Avonds gaat dit over in redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Besançon, 20.11.2017

Op maandag is het overdag veranderlijk bewolkt. De komende nacht brengt ons nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Biarritz, 20.11.2017

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Bordeaux, 20.11.2017

In de ochtend is het eerst nog afwisselend bewolkt en zonnig. Vanaf de middag zet overwegend zonnig weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Brest, 20.11.2017

Op maandag is het overdag bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds is er bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Nachts zet licht bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een matige tot matige wind uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Caen, 20.11.2017

Na het vrij zonnig van de ochtend gaat dit al tijdens de eerste helft van de dag over in bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het zuidwesten.

Weer in , 20.11.2017

Na het langere tijd bewolkt weer van de ochtend zet grotendeels zonnig weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Lille, 20.11.2017

Op maandag is het de hele dag door bewolkt met nu en dan lichte regen. Tijdens de nacht voor dinsdag gaat dit over in redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het westen.

Weer in , 20.11.2017

Na het grijze, maar overwegend droge weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De avond brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Marseille, 20.11.2017

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in , 20.11.2017

In de vroege ochtend is het hooguit licht bewolkt, verder zonnig. In de loop van de ochtend heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Op 's avonds laat zet er een zwakke wind uit zuidwestelijke richtingen op.

Weer in Nantes, 20.11.2017

Op maandag is het in de ochtend nog veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middag verwachten we hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. 's Avonds laat heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in , 20.11.2017

Op maandag is het langere tijd veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De namiddags brengt ons hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. 's Avonds heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Poitiers, 20.11.2017

Op maandag is het langere tijd bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De late avond brengt ons bewolkt weer met af en toe een opklaring. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Toulouse-Blagnac, 20.11.2017

Op maandag is het de hele dag door nauwelijks bewolkt. Tijdens de late avond heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. ‘s Nacht verwachten we licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.