Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Frankrijk

Weer Duitsland Weer Verenigd Koninkrijk Weer Poitou-Charentes Weer Verenigd Koninkrijk Weer Zwitserland Weer Zwitserland Weer Poitou-Charentes Weer Provence-Alpes-Côte d'Azur Weer Spanje Weer Nederland Weer Nederland Weer Nederland Weer Lotharingen Weer Liechtenstein Weer Andorra Weer Italië Weer Zwitserland Weer Nederland Weer Franche-Comté Weer Italië Weer Rhône-Alpes Weer Picardië Weer Lotharingen Weer Basse-Normandie Weer Duitsland Weer Oostenrijk Weer Poitou-Charentes Weer Luxemburg Weer Verenigd Koninkrijk Weer Champagne-Ardenne Weer Bretagne Weer Bourgondië Weer Auvergne Weer Corsica Weer België Weer Haute-Normandie Weer Spanje Weer Île-de-France Weer Centre Weer Pays de la Loire Weer Nord-Pas-de-Calais Weer Provence-Alpes-Côte d'Azur Weer Alsace Weer Languedoc-Roussillon Weer Limousin Weer Midi-Pyrénées Weer Aquitanië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ajaccio AjaccioAjaccio Besançon BesançonBesançon Biarritz BiarritzBiarritz Bordeaux BordeauxBordeaux Brest BrestBrest Caen CaenCaen Grenoble GrenobleGrenoble Rijsel RijselRijsel Lyon LyonLyon Marseille MarseilleMarseille Nancy NancyNancy Parijs ParijsParijs Poitiers PoitiersPoitiers Nantes NantesNantes Toulouse ToulouseToulouse © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Paris tijdzone: Europe/Paris

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Ajaccio, 23.01.2018

Op dinsdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Besançon, 23.01.2018

Op dinsdag verwachten we wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Biarritz, 23.01.2018

Op dinsdag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. De namiddag brengt ons afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Bordeaux, 23.01.2018

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De namiddag brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Brest, 23.01.2018

Op dinsdag is het in de ochtend nog bewolkt met perioden met regen. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard uit het zuidwesten.

Weer in Caen, 23.01.2018

Op dinsdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De late avond brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De zuidwestenwind waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in , 23.01.2018

Op dinsdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. De namiddags brengt ons grotendeels zonnig weer. 's Avonds laat heerst er wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Lille, 23.01.2018

Op dinsdagochtend is het nog bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen. De avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het zuidwesten.

Weer in , 23.01.2018

dinsdag brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Marseille, 23.01.2018

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De noordwestenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in , 23.01.2018

Op dinsdag is het tijdens het grootste deel van de dag overwegend grijs, maar over het algemeen droog. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts gaat dit over in geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. 's nachts steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind op.

Weer in Nantes, 23.01.2018

Op dinsdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Middags heerst er overwegend bewolkt, maar meest droog weer. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De zuidwestenwind waait zwak.

Weer in , 23.01.2018

Op dinsdagochtend is het nog deels bewolkt, deels ook zonnig. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen. De nacht brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Poitiers, 23.01.2018

In de vroege ochtend is het overwegend grijs, maar over het algemeen droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De namiddag brengt ons overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De zuidwestenwind waait zwak tot matig.

Weer in Toulouse-Blagnac, 23.01.2018

Op dinsdag is het overdag deels bewolkt, deels ook zonnig. De komende nacht brengt ons overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke westenwind.