Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Frankrijk

Weer Duitsland Weer Verenigd Koninkrijk Weer Poitou-Charentes Weer Verenigd Koninkrijk Weer Zwitserland Weer Zwitserland Weer Poitou-Charentes Weer Provence-Alpes-Côte d'Azur Weer Spanje Weer Nederland Weer Nederland Weer Nederland Weer Lotharingen Weer Liechtenstein Weer Andorra Weer Italië Weer Zwitserland Weer Nederland Weer Franche-Comté Weer Italië Weer Rhône-Alpes Weer Picardië Weer Lotharingen Weer Basse-Normandie Weer Duitsland Weer Oostenrijk Weer Poitou-Charentes Weer Luxemburg Weer Verenigd Koninkrijk Weer Champagne-Ardenne Weer Bretagne Weer Bourgondië Weer Auvergne Weer Corsica Weer België Weer Haute-Normandie Weer Spanje Weer Île-de-France Weer Centre Weer Pays de la Loire Weer Nord-Pas-de-Calais Weer Provence-Alpes-Côte d'Azur Weer Alsace Weer Languedoc-Roussillon Weer Limousin Weer Midi-Pyrénées Weer Aquitanië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ajaccio AjaccioAjaccio Besançon BesançonBesançon Biarritz BiarritzBiarritz Bordeaux BordeauxBordeaux Brest BrestBrest Caen CaenCaen Grenoble GrenobleGrenoble Rijsel RijselRijsel Lyon LyonLyon Marseille MarseilleMarseille Nancy NancyNancy Parijs ParijsParijs Poitiers PoitiersPoitiers Nantes NantesNantes Toulouse ToulouseToulouse © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Paris tijdzone: Europe/Paris

Stroming

Stroming Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Ajaccio, 21.10.2019

Op maandagochtend is het nog grotendeels zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer vaak bewolkt, maar bijna overal droog. De namiddag brengt ons grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Besançon, 21.10.2019

Na het bewolkte weer met perioden met regen van de ochtend krijgt het weerstype wisselend bewolkt weer vorm. De namiddag laat zich zien met bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Biarritz, 21.10.2019

Na het bewolkt weer met lichte regen van de ochtend zet zonnig of licht bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Bordeaux, 21.10.2019

Op maandag is het overwegend afwisselend zonnig en bewolkt. In de komende nacht heerst er helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Brest, 21.10.2019

Op maandag is het langere tijd vaak bewolkt, maar bijna overal droog. De late avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Caen, 21.10.2019

Op maandag is het de hele dag door bewolkt met perioden met regen. Tijdens de late avond heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. ‘s Nacht verwachten we wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in , 21.10.2019

Op maandag is het de hele dag door bewolkt met perioden met regen. De late avond dient zich vaak bewolkt, maar bijna overal droog aan. ‘s Nacht heerst er dan bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Lille, 21.10.2019

Op maandagochtend is het nog veranderend bewolkt met enkele regenbuien. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt, maar overwegend droog. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in , 21.10.2019

Na het meestal zonnige, af en toe ook licht bewolkte weer van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De middag brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Marseille, 21.10.2019

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt met perioden met regen. 's Avonds verwachten we veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat gaat dit over in af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in , 21.10.2019

Na het vrij zonnige weer van de ochtend heerst er tijdelijk veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De namiddag brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De zuidenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's nachts zwak.

Weer in Nantes, 21.10.2019

Op maandag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in , 21.10.2019

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend krijgt het weerstype overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer vorm. De late avond laat zich zien met af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Poitiers, 21.10.2019

In de vroege ochtend is het overwegend grijs, maar over het algemeen droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar afwisselend zonnig en bewolkt weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met af en toe een opklaring. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Toulouse-Blagnac, 21.10.2019

Op maandag is het de hele dag door afwisselend zonnig en bewolkt. Tijdens de nacht voor dinsdag gaat dit over in nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het noorden.