Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Frankrijk

Weer Duitsland Weer Verenigd Koninkrijk Weer Poitou-Charentes Weer Verenigd Koninkrijk Weer Zwitserland Weer Zwitserland Weer Poitou-Charentes Weer Provence-Alpes-Côte d'Azur Weer Spanje Weer Nederland Weer Nederland Weer Nederland Weer Lotharingen Weer Liechtenstein Weer Andorra Weer Italië Weer Zwitserland Weer Nederland Weer Franche-Comté Weer Italië Weer Rhône-Alpes Weer Picardië Weer Lotharingen Weer Basse-Normandie Weer Duitsland Weer Oostenrijk Weer Poitou-Charentes Weer Luxemburg Weer Verenigd Koninkrijk Weer Champagne-Ardenne Weer Bretagne Weer Bourgondië Weer Auvergne Weer Corsica Weer België Weer Haute-Normandie Weer Spanje Weer Île-de-France Weer Centre Weer Pays de la Loire Weer Nord-Pas-de-Calais Weer Provence-Alpes-Côte d'Azur Weer Alsace Weer Languedoc-Roussillon Weer Limousin Weer Midi-Pyrénées Weer Aquitanië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ajaccio AjaccioAjaccio Besançon BesançonBesançon Biarritz BiarritzBiarritz Bordeaux BordeauxBordeaux Brest BrestBrest Caen CaenCaen Grenoble GrenobleGrenoble Rijsel RijselRijsel Lyon LyonLyon Marseille MarseilleMarseille Nancy NancyNancy Parijs ParijsParijs Poitiers PoitiersPoitiers Nantes NantesNantes Toulouse ToulouseToulouse © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Paris tijdzone: Europe/Paris

Stroming

Stroming Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Ajaccio, 17.08.2018

Op vrijdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Besançon, 17.08.2018

Op vrijdag is het langere tijd grotendeels zonnig. 's Middags heerst er wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Biarritz, 17.08.2018

Op vrijdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middaguren heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De late avond brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De matige noordenwind neemt 's nachts af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Bordeaux, 17.08.2018

Op vrijdagochtend is het nog wisselend bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middaguren heerst er veranderlijk bewolkt weer. De avond brengt ons meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Brest, 17.08.2018

Op vrijdag is het tijdens het grootste deel van de dag meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts gaat dit over in nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Caen, 17.08.2018

Na het nauwelijks bewolkte weer van de ochtend heerst er tijdelijk afwisselend zonnig en bewolkt weer. De avond brengt ons meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in , 17.08.2018

Op vrijdag is het overdag deels bewolkt, deels ook zonnig. 's Avonds is er wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. 's Nachts zet meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Lille, 17.08.2018

Op vrijdagochtend is het nog overwegend zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer wisselend bewolkt. De avond brengt ons meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in , 17.08.2018

Op vrijdag is het overdag overwegend zonnig. 's Avonds is er wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. 's Avonds laat zet bewolkt weer met nu en dan lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Marseille, 17.08.2018

Op vrijdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De noordwestenwind neemt 's avonds toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in , 17.08.2018

Na het geheel bewolkte, maar grotendeels droge weer van de ochtend heerst er tijdelijk veranderlijk bewolkt weer. De middag brengt ons grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Nantes, 17.08.2018

Op vrijdag is het in de ochtend nog grotendeels zonnig. Vanaf de middag verwachten we veranderlijk bewolkt weer. 's Avonds heerst er soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in , 17.08.2018

Op vrijdag is het langere tijd deels bewolkt, deels ook zonnig. De namiddag brengt ons overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Poitiers, 17.08.2018

Op vrijdag is het langere tijd wisselend bewolkt, maar meestal droog. In de namiddag heerst er overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Toulouse-Blagnac, 17.08.2018

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend krijgt het weerstype meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer vorm. De avond laat zich zien met hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak en komt uit het westen.