Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Griekenland

Weer Turkije Weer Turkije Weer Turkije Weer Turkije Weer Turkije Weer Turkije Weer Servië Weer Turkije Weer Turkije Weer Servië Weer Albanië Weer Montenegro Weer Turkije Weer Bulgarije Weer Voormalige Joegoslavische Republiek Macedonië Weer Kosovo
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Alexandroupolis AlexandroupolisAlexandroupolis Athene AtheneAthene Iraklion IraklionIraklion Kos KosKos Lárissa LárissaLárissa Préveza PrévezaPréveza Skyros SkyrosSkyros Thessaloniki ThessalonikiThessaloniki Tripoli TripoliTripoli © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Athens tijdzone: Europe/Athens

Neerslag

Neerslag Europa

Zon

Zon Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Alexandroupoli/Intl, 28.09.2020

Op maandag kunnen we rekenen op hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Athen/Athinai Intl, 28.09.2020

Op maandag is het overwegend afwisselend zonnig en bewolkt. In de komende nacht heerst er wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Heraklion/Intl, 28.09.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Kos/Intl, 28.09.2020

Op maandag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Larissa/Intl, 28.09.2020

Op maandag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. De namiddag dient zich wisselend bewolkt, maar meestal droog aan. De avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Preveza, 28.09.2020

Na het veranderlijk bewolkte weer met enkele (onweers)buien van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De middag brengt ons vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Skyros/Intl, 28.09.2020

Op maandag is het langere tijd meestal zonnig. De namiddag dient zich veranderlijk bewolkt aan. De late avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het zuiden.

Weer in Thessaloniki/Intl, 28.09.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog veranderlijk bewolkt. In de loop van de ochtend gaat dit echter over in grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Tripolis/Intl, 28.09.2020

Op maandag is het in de ochtend nog veranderlijk bewolkt met enkele lichte regenbuien. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De namiddag brengt ons veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.