Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Griekenland

Weer Turkije Weer Turkije Weer Turkije Weer Turkije Weer Turkije Weer Turkije Weer Servië Weer Turkije Weer Turkije Weer Servië Weer Albanië Weer Montenegro Weer Turkije Weer Bulgarije Weer Voormalige Joegoslavische Republiek Macedonië Weer Kosovo
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Alexandroupolis AlexandroupolisAlexandroupolis Athene AtheneAthene Iraklion IraklionIraklion Kos KosKos Lárissa LárissaLárissa Préveza PrévezaPréveza Skyros SkyrosSkyros Thessaloniki ThessalonikiThessaloniki Tripoli TripoliTripoli © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Athens tijdzone: Europe/Athens

Stroming

Stroming Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Zon

Zon Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Alexandroupoli/Intl, 25.01.2021

Op maandagochtend is het nog wisselend bewolkt met enkele regenbuien. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer nauwelijks bewolkt. De nacht brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het zuidwesten.

Weer in Athen/Athinai Intl, 25.01.2021

Op maandag is het de hele dag door grotendeels zonnig. Tijdens de nacht voor dinsdag gaat dit over in wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Heraklion/Intl, 25.01.2021

Op zondag is het langere tijd grotendeels zonnig. In de namiddag gaat dit over in vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De zuidenwind waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Kos/Intl, 25.01.2021

Na het bewolkt weer met lichte regen van de ochtend zet afwisselend zonnig en bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De zuidenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten hard, 's avonds zwak.

Weer in Larissa/Intl, 25.01.2021

Tijdens de vroege ochtend is het nog langere tijd bewolkt. Vanaf de latere ochtend heerst overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Preveza, 25.01.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind.

Weer in Skyros/Intl, 25.01.2021

Na het wisselend bewolkte weer van de ochtend heerst er tijdelijk overwegend zonnig weer. De avond brengt ons soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig uit het zuiden.

Weer in Thessaloniki/Intl, 25.01.2021

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag zonnig of licht bewolkt. 's Avonds verwachten we redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts gaat dit over in vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Tripolis/Intl, 25.01.2021

Op maandag is het in de ochtend nog bewolkt met perioden met regen. 's Middags gaat dit over in deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De westenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.