Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Griekenland

Weer Turkije Weer Turkije Weer Turkije Weer Turkije Weer Turkije Weer Turkije Weer Servië Weer Turkije Weer Turkije Weer Servië Weer Albanië Weer Montenegro Weer Turkije Weer Bulgarije Weer Voormalige Joegoslavische Republiek Macedonië Weer Kosovo
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Alexandroupolis AlexandroupolisAlexandroupolis Athene AtheneAthene Iraklion IraklionIraklion Kos KosKos Lárissa LárissaLárissa Préveza PrévezaPréveza Skyros SkyrosSkyros Thessaloniki ThessalonikiThessaloniki Tripoli TripoliTripoli © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Athens tijdzone: Europe/Athens

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Stroming

Stroming Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Alexandroupoli/Intl, 11.12.2019

Op woensdag is het langere tijd bewolkt met nu en dan lichte regen. 's Middags gaat dit over in veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De nacht brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten harde noordoostenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Athen/Athinai Intl, 11.12.2019

Op woensdag is het de hele dag door wisselend bewolkt. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. ‘s Nacht is er veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Heraklion/Intl, 11.12.2019

Op woensdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het zuiden.

Weer in Kos/Intl, 11.12.2019

Na het deels bewolkte, deels ook zonnige weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De middag brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Larissa/Intl, 11.12.2019

Op woensdag is het bewolkt, maar grotendeels droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Preveza, 11.12.2019

Na het meestal zonnige, af en toe ook licht bewolkte weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De nacht brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De noordoostenwind waait zwak.

Weer in Skyros/Intl, 11.12.2019

Op woensdag is het langere tijd meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De namiddag dient zich wisselend bewolkt met enkele regenbuien aan. De late avond brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Thessaloniki/Intl, 11.12.2019

Op woensdag is het bewolkt met perioden met regen. In de nacht voor donderdag heerst er geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde noordenwind.

Weer in Tripolis/Intl, 11.12.2019

Op woensdag is het langere tijd wisselend bewolkt. De namiddags brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat heerst er wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.