Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Hongarije

Weer Oekraïne Weer Bulgarije Weer Polen Weer Bosnië-Herzegovina Weer Slovenië Weer Oekraïne Weer Tsjechië Weer Servië Weer Kroatië Weer Slowakije (Slowaakse Republiek) Weer Oostenrijk Weer Roemenië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Baja BajaBaja Békés BékésBékés Boedapest BoedapestBoedapest Nagykanizsa NagykanizsaNagykanizsa © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Budapest tijdzone: Europe/Budapest

Stroming

Stroming Europa

Wolken

Wolken Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Baja, 19.01.2020

Na het bewolkte weer met plaatselijk lichte sneeuw van de ochtend brengt de rest van de dag bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Bekescsaba, 19.01.2020

zondag brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Budapest/Lorinc, 19.01.2020

In de vroege ochtend is het overwegend bewolkt, maar meest droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De namiddag brengt ons meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Nagykanizsa, 19.01.2020

Na het bewolkte weer met plaatselijk lichte sneeuw van de ochtend brengt de rest van de dag geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het noorden.