Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Hongarije

Weer Oekraïne Weer Bulgarije Weer Polen Weer Bosnië-Herzegovina Weer Slovenië Weer Oekraïne Weer Tsjechië Weer Servië Weer Kroatië Weer Slowakije (Slowaakse Republiek) Weer Oostenrijk Weer Roemenië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Baja BajaBaja Békés BékésBékés Boedapest BoedapestBoedapest Nagykanizsa NagykanizsaNagykanizsa © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Budapest tijdzone: Europe/Budapest

Vliegweer

Vliegweer Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Baja, 19.01.2021

Na het geheel bewolkte, maar grotendeels droge weer van de ochtend brengt de rest van de dag veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Bekescsaba, 19.01.2021

Na het bewolkte weer met plaatselijk lichte sneeuw van de ochtend krijgt het weerstype geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer vorm. De middag laat zich zien met bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Budapest/Lorinc, 19.01.2021

Op dinsdag is het de hele dag door geheel bewolkt, maar overwegend droog. Tijdens de late avond heerst er bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. ‘s Nacht verwachten we veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Nagykanizsa, 19.01.2021

Op dinsdag is het tijdens het grootste deel van de dag meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Avonds verwachten we veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts gaat dit over in vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke zuidenwind.