Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Hongarije

Weer Oekraïne Weer Bulgarije Weer Polen Weer Bosnië-Herzegovina Weer Slovenië Weer Oekraïne Weer Tsjechië Weer Servië Weer Kroatië Weer Slowakije (Slowaakse Republiek) Weer Oostenrijk Weer Roemenië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Baja BajaBaja Békés BékésBékés Boedapest BoedapestBoedapest Nagykanizsa NagykanizsaNagykanizsa © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Budapest tijdzone: Europe/Budapest

Temperatuur

Temperatuur Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Baja, 08.12.2019

Na het zonnige of licht bewolkte weer van de ochtend krijgt het weerstype veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer vorm. De middag laat zich zien met overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 10 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Bekescsaba, 08.12.2019

Na het zonnige of licht bewolkte weer van de ochtend verwachten we veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer . De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Budapest/Lorinc, 08.12.2019

Op zondag is het langere tijd zonnig of licht bewolkt. 's Avonds laat heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Nagykanizsa, 08.12.2019

Op zondag is het langere tijd overwegend bewolkt, maar meest droog. In de namiddag heerst er meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke zuidenwind.