Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Ierland

Weer Verenigd Koninkrijk Weer Verenigd Koninkrijk
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Belmullet BelmulletBelmullet Clifden ClifdenClifden Cork CorkCork Dublin DublinDublin Dundalk DundalkDundalk Galway GalwayGalway Limerick LimerickLimerick Sligo SligoSligo Waterford WaterfordWaterford Mullingar MullingarMullingar Malin Head Malin HeadMalin Head Killarney KillarneyKillarney © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Dublin tijdzone: Europe/Dublin

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Belmullet, 08.12.2019

Op zondag is het langere tijd veranderlijk bewolkt met enkele lichte regenbuien. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait vrij krachtig tot krachtig, tijdens windstoten zware storm en komt uit zuidwestelijke, later noordwestelijke richtingen.

Weer in Claremorris, 08.12.2019

Op zondag is het langere tijd veranderlijk bewolkt met enkele lichte regenbuien. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard en komt uit zuidwestelijke, later westelijke richtingen.

Weer in , 08.12.2019

Op zondagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer veranderlijk bewolkt met enkele lichte regenbuien. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De 's avonds zuidwestenwind draait naar het westen en waait toenemend krachtig, tijdens windstoten zware storm.

Weer in , 08.12.2019

Op zondag is het in de ochtend nog bewolkt met nu en dan lichte regen. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De zuidwestenwind waait vrij krachtig tot krachtig, tijdens windstoten storm.

Weer in Finner, 08.12.2019

Op zondag is het langere tijd veranderend bewolkt met enkele regenbuien. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er komt een krachtige, tot krachtige, tijdens windstoten stormachtige zuidwestenwind, die 's nachts naar het noordwesten draait.

Weer in Johnstown Castle, 08.12.2019

Op zondag is het in de ochtend nog afwisselend zonnig en bewolkt. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds heerst er veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De westenwind waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Killowen, 08.12.2019

Na het wisselend bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend krijgt het weerstype veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien vorm. De late avond laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig uit het westen.

Weer in Mace Head, 08.12.2019

Op zondag is het langere tijd veranderlijk bewolkt met enkele lichte regenbuien. 's Avonds laat heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De westenwind waait hard tot stormachtig, tijdens windstoten orkaan.

Weer in Malin Head, 08.12.2019

Op zondag is het langere tijd veranderlijk bewolkt met enkele lichte regenbuien. 's Avonds laat heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De in het begin nog vrij krachtige zuidwestenwind waait 's nachts hard, tijdens windstoten zeer zware storm en draait naar het noordwesten.

Weer in Mullingar, 08.12.2019

Na het meestal zonnige van de ochtend krijgt het weerstype wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien vorm. De late avond laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig en komt uit zuidwestelijke, later westelijke richtingen.

Weer in , 08.12.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het veranderlijk bewolkt met enkele lichte regenbuien. De late avond laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De vrij krachtige tot krachtige, tijdens windstoten stormachtige wind waait vervolgens uit het zuidwesten, in de namiddag uit het westen.

Weer in , 08.12.2019

Op zondag is het in de ochtend nog bewolkt met nu en dan lichte regen. Vanaf de middag verwachten we veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. 's Avonds laat heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait vrij krachtig tot krachtig, tijdens windstoten zware storm en komt uit westelijke, later noordwestelijke richtingen.