Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Ierland

Weer Verenigd Koninkrijk Weer Verenigd Koninkrijk
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Belmullet BelmulletBelmullet Clifden ClifdenClifden Cork CorkCork Dublin DublinDublin Dundalk DundalkDundalk Galway GalwayGalway Limerick LimerickLimerick Sligo SligoSligo Waterford WaterfordWaterford Mullingar MullingarMullingar Malin Head Malin HeadMalin Head Killarney KillarneyKillarney © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Dublin tijdzone: Europe/Dublin

Neerslag

Neerslag Europa

Wolken

Wolken Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Belmullet, 28.09.2020

Op maandag is het overdag bewolkt met lichte regen. 's Avonds is er wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. 's Avonds laat zet soms wat wolken maar overwegend helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De westenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's avonds laat zwak.

Weer in Claremorris, 28.09.2020

Op maandag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. 's Avonds gaat dit over in helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in , 28.09.2020

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend krijgt het weerstype redelijk bewolkt, maar meestal droog weer vorm. De namiddag laat zich zien met vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De noordwestenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's avonds laat zwak.

Weer in , 28.09.2020

In de vroege ochtend is het afwisselend zonnig en bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De middag brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde westenwind.

Weer in Finner, 28.09.2020

Op maandag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte regen. 's Middags gaat dit over in vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De namiddag brengt ons vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke, tijdens windstoten harde zuidenwind Hij neemt 's nachts af, waait dan zwak en draait naar het westen.

Weer in Johnstown Castle, 28.09.2020

Op maandagochtend is het nog hooguit licht bewolkt, verder zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met nu en dan lichte regen. De namiddag brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Killowen, 28.09.2020

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend heerst er tijdelijk vrij zonnig. De late avond brengt ons wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige noordwestenwind.

Weer in Mace Head, 28.09.2020

In de vroege ochtend is het afwisselend zonnig en bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met lichte regen. De middag brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De westenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in Malin Head, 28.09.2020

Op maandag is het de hele dag door bewolkt met lichte regen. Tijdens de nacht gaat dit over in licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De zuiden-, later westenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten hard, 's nachts nog slechts zwak.

Weer in Mullingar, 28.09.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het afwisselend zonnig en bewolkt. De avond laat zich zien met nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in , 28.09.2020

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend brengt de rest van de dag veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige westenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in , 28.09.2020

Op maandagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer wisselend bewolkt, maar meestal droog. De avond brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het westen.