Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Ierland

Weer Verenigd Koninkrijk Weer Verenigd Koninkrijk
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Belmullet BelmulletBelmullet Clifden ClifdenClifden Cork CorkCork Dublin DublinDublin Dundalk DundalkDundalk Galway GalwayGalway Limerick LimerickLimerick Sligo SligoSligo Waterford WaterfordWaterford Mullingar MullingarMullingar Malin Head Malin HeadMalin Head Killarney KillarneyKillarney © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Dublin tijdzone: Europe/Dublin

Zon

Zon Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in Belmullet, 11.04.2021

Na het bewolkte weer met plaatselijk lichte sneeuw van de ochtend brengt de rest van de dag bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Claremorris, 11.04.2021

In de vroege ochtend is het nauwelijks bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met lichte regen of sneeuw. De namiddag laat zich zien met veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in , 11.04.2021

Op zondag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. In de namiddag heerst er afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 8 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in , 11.04.2021

Op zondag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. 's Middags heerst er bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts verwachten we deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Finner, 11.04.2021

Na het nauwelijks bewolkte weer van de ochtend krijgt het weerstype afwisselend bewolkt en zonnig weer vorm. De late avond laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 7 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Johnstown Castle, 11.04.2021

Na het nauwelijks bewolkte weer van de ochtend heerst er tijdelijk langere tijd bewolkt weer. De namiddag brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Killowen, 11.04.2021

Op zondag is het de hele dag door zonnig. De late avond brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. ‘s Nacht is er af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De noordwestenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's nachts zwak.

Weer in Mace Head, 11.04.2021

Op zondag is het overdag overwegend helder. 's Avonds is er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat zet bewolkt weer met nu en dan lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De westenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Malin Head, 11.04.2021

Op zondag is het overdag bewolkt met lichte regen of sneeuw. 's Avonds is er langere tijd bewolkt weer. 's Avonds laat zet bewolkt weer met lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De westenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's avonds laat zwak.

Weer in Mullingar, 11.04.2021

Op zondag is het langere tijd overwegend helder. 's Middags heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds verwachten we langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in , 11.04.2021

Op zondagochtend is het nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er afwisselend bewolkt en zonnig weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in , 11.04.2021

In de vroege ochtend is het vaak bewolkt, maar bijna overal droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar overwegend helder weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.