Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Ierland

Weer Verenigd Koninkrijk Weer Verenigd Koninkrijk
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Belmullet BelmulletBelmullet Clifden ClifdenClifden Cork CorkCork Dublin DublinDublin Dundalk DundalkDundalk Galway GalwayGalway Limerick LimerickLimerick Sligo SligoSligo Waterford WaterfordWaterford Mullingar MullingarMullingar Malin Head Malin HeadMalin Head Killarney KillarneyKillarney © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Dublin tijdzone: Europe/Dublin

Stroming

Stroming Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Belmullet, 22.08.2019

Op donderdag is het bewolkt met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een matige tot vrij krachtige tijdens windstoten stormachtige zuidwestenwind.

Weer in Claremorris, 22.08.2019

Op donderdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Avonds laat heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het zuidwesten.

Weer in , 22.08.2019

Op donderdag is het langere tijd bewolkt met nu en dan lichte regen. De late avond brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De zuidwestenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in , 22.08.2019

Op donderdag is het de hele dag door bewolkt met lichte regen. De late avond dient zich wisselend bewolkt aan. ‘s Nacht heerst er dan bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De zuidwestenwind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Finner, 22.08.2019

Op donderdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De late avond brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Zeker in de morgen waait er een matige tot matige tijdens windstoten harde wind uit het zuiden.

Weer in Johnstown Castle, 22.08.2019

Op donderdag is het afwisselend zonnig en bewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De zuidwestenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's nachts zwak.

Weer in Killowen, 22.08.2019

Op donderdag is het de hele dag door bewolkt met lichte regen. Tijdens de late avond heerst er licht bewolkt weer. ‘s Nacht verwachten we bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde zuidwestenwind.

Weer in Mace Head, 22.08.2019

Op donderdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De late avond brengt ons licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De zuidwestenwind waait vrij krachtig tot krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Malin Head, 22.08.2019

Tijdens de vroege ochtend is het nog wisselend bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de latere ochtend heerst bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De zuidwestenwind neemt 's avonds toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 9.

Weer in Mullingar, 22.08.2019

Op donderdag is het de hele dag door bewolkt met lichte regen. Tijdens de late avond heerst er soms bewolkt, soms opgeklaard weer. ‘s Nacht verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in , 22.08.2019

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt met lichte regen. 's Avonds verwachten we geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde zuidenwind.

Weer in , 22.08.2019

Op donderdag is het bewolkt met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het zuidwesten.