Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Ierland

Weer Verenigd Koninkrijk Weer Verenigd Koninkrijk
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Belmullet BelmulletBelmullet Clifden ClifdenClifden Cork CorkCork Dublin DublinDublin Dundalk DundalkDundalk Galway GalwayGalway Limerick LimerickLimerick Sligo SligoSligo Waterford WaterfordWaterford Mullingar MullingarMullingar Malin Head Malin HeadMalin Head Killarney KillarneyKillarney © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Dublin tijdzone: Europe/Dublin

Stroming

Stroming Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Belmullet, 26.01.2021

Op dinsdag is het tijdens het grootste deel van de dag veranderlijk bewolkt met enkele lichte regenbuien. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Nachts gaat dit over in bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De zuiden-, later zuidwestenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten stormachtig, 's avonds laat nog slechts zwak.

Weer in Claremorris, 26.01.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt met perioden met regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De middag brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in , 26.01.2021

Na het bewolkte weer met perioden met regen van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De late avond brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De zuidwestenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's avonds laat zwak.

Weer in , 26.01.2021

Op dinsdag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte regen. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De late avond brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 8 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard en komt uit zuidelijke, later westelijke richtingen.

Weer in Finner, 26.01.2021

Op dinsdag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte regen. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De namiddag brengt ons zonnig of licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Johnstown Castle, 26.01.2021

Op dinsdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Avonds heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige westenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Killowen, 26.01.2021

Op dinsdagochtend is het nog bewolkt met perioden met regen. Vanaf de middaguren heerst er veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De avond brengt ons soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard en komt uit zuidoostelijke, later westelijke richtingen.

Weer in Mace Head, 26.01.2021

Op dinsdagochtend is het nog veranderlijk bewolkt met enkele lichte regenbuien. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De avond brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig en komt uit zuidelijke, later westelijke richtingen.

Weer in Malin Head, 26.01.2021

Op dinsdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een matige, tijdens windstoten harde zuidenwind Hij neemt in de namiddag af, waait dan zwak en draait naar het noordoosten.

Weer in Mullingar, 26.01.2021

Op dinsdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer veranderlijk bewolkt met enkele lichte regenbuien. De avond brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in , 26.01.2021

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend krijgt het weerstype wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien vorm. De avond laat zich zien met bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het zuidwesten.

Weer in , 26.01.2021

Op dinsdag is het tijdens het grootste deel van de dag wisselend bewolkt met enkele regenbuien. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Nachts gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De westenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's avonds zwak.