Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer IJsland

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Akureyri AkureyriAkureyri Keflavik KeflavikKeflavik Reykjavik ReykjavikReykjavik © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Atlantic/Reykjavik tijdzone: Atlantic/Reykjavik

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in Akureyri, 20.01.2021

Op woensdag is het bewolkt met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Keflavikurflugvollur, 20.01.2021

Op woensdag is het langere tijd vrij zonnig. De avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Zeker op in de ochtend waait een vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige noordenwind.

Weer in Reykjavik Airport, 20.01.2021

Op woensdagochtend is het nog wisselend bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De nacht brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het noordoosten.