Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer IJsland

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Akureyri AkureyriAkureyri Keflavik KeflavikKeflavik Reykjavik ReykjavikReykjavik © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Atlantic/Reykjavik tijdzone: Atlantic/Reykjavik

Neerslag

Neerslag Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Akureyri, 22.08.2019

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag geheel bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Keflavikurflugvollur, 22.08.2019

donderdag brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Reykjavik Airport, 22.08.2019

Na het overwegend zonnige weer van de ochtend verwachten we langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.