Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Italië

Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Sardinien Weer Kroatië Weer Zwitserland Weer Latium Weer Liechtenstein Weer San Marino Weer Malta Weer Griekenland Weer Frankrijk Weer Kroatië Weer Frankrijk Weer Montenegro Weer Bosnië-Herzegovina Weer Kampanien Weer Albanië Weer Hongarije Weer Sardinien Weer Friaul-Julisch Venetien Weer Venetien Weer Aostatal Weer Kalabrien Weer Latium Weer Slovenië Weer Piemont Weer Toskana Weer Emilia-Romagna Weer Sizilien Weer Umbrien Weer Servië Weer Zwitserland Weer Lombardei Weer Basilikata Weer Apulien Weer Oostenrijk Weer Abruzzen Weer Marken Weer Trentino-Südtirol Weer Ligurien Weer Afrika Weer Molise
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ancona AnconaAncona Bari BariBari Cagliari CagliariCagliari Florenz FlorenzFlorenz Genua GenuaGenua Milaan MilaanMilaan Napels NapelsNapels Olbia OlbiaOlbia Palermo PalermoPalermo Reggio di Calabria Reggio di CalabriaReggio di Calabria Rome RomeRome Venetië VenetiëVenetië © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Rome tijdzone: Europe/Rome

Stroming

Stroming Europa

Zon

Zon Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Ancona, 28.05.2019

Na het meestal zonnige, af en toe ook licht bewolkte weer van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt, maar overwegend droog weer vorm. De namiddag laat zich zien met langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in , 28.05.2019

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend krijgt het weerstype wisselend bewolkt, maar meestal droog weer vorm. De middag laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in , 28.05.2019

Op maandag is het langere tijd veranderend bewolkt met enkele regenbuien. 's Middags heerst er wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De noordwestenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in , 28.05.2019

Na het meestal zonnige, af en toe ook licht bewolkte weer van de ochtend brengt de rest van de dag bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in , 28.05.2019

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in , 28.05.2019

Op maandag is het langere tijd bewolkt met nu en dan lichte regen. In de namiddag heerst er bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in , 28.05.2019

Op maandag is het in de ochtend nog veranderend bewolkt met enkele regenbuien. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met perioden met regen. De namiddag brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in , 28.05.2019

Op maandagochtend is het nog veranderend bewolkt met enkele regenbuien. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met perioden met regen. De nacht brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in , 28.05.2019

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend heerst er tijdelijk veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De middag brengt ons hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het zuidwesten.

Weer in Reggio Calabria, 28.05.2019

In de ochtend is het veranderend bewolkt met enkele regenbuien. Tijdens de middaguren gaat dit echter over in zonnig of licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De oostenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's avonds laat zwak.

Weer in , 28.05.2019

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend heerst er wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De late avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in , 28.05.2019

Op maandag moeten we rekening houden met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak, tijdens windstoten zwak uit het noorden.