Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Italië

Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Sardinien Weer Kroatië Weer Zwitserland Weer Latium Weer Liechtenstein Weer San Marino Weer Malta Weer Griekenland Weer Frankrijk Weer Kroatië Weer Frankrijk Weer Montenegro Weer Bosnië-Herzegovina Weer Kampanien Weer Albanië Weer Hongarije Weer Sardinien Weer Friaul-Julisch Venetien Weer Venetien Weer Aostatal Weer Kalabrien Weer Latium Weer Slovenië Weer Piemont Weer Toskana Weer Emilia-Romagna Weer Sizilien Weer Umbrien Weer Servië Weer Zwitserland Weer Lombardei Weer Basilikata Weer Apulien Weer Oostenrijk Weer Abruzzen Weer Marken Weer Trentino-Südtirol Weer Ligurien Weer Afrika Weer Molise
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ancona AnconaAncona Bari BariBari Cagliari CagliariCagliari Florenz FlorenzFlorenz Genua GenuaGenua Milaan MilaanMilaan Napels NapelsNapels Olbia OlbiaOlbia Palermo PalermoPalermo Reggio di Calabria Reggio di CalabriaReggio di Calabria Rome RomeRome Venetië VenetiëVenetië © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Rome tijdzone: Europe/Rome

Stroming

Stroming Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Ancona, 21.09.2018

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in , 21.09.2018

Op vrijdag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in , 21.09.2018

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend krijgt het weerstype wisselend bewolkt, maar meestal droog weer vorm. De middag laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in , 21.09.2018

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in , 21.09.2018

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in , 21.09.2018

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in , 21.09.2018

Op vrijdagochtend is het nog grotendeels zonnig. Vanaf de middaguren heerst er veranderlijk bewolkt weer. De avond brengt ons meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in , 21.09.2018

Op vrijdag is het langere tijd bewolkt met perioden met regen. De namiddags brengt ons langere tijd bewolkt weer. 's Avonds heerst er meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in , 21.09.2018

Op vrijdag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. De namiddag dient zich bewolkt met lichte regen aan. De avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak en komt uit het zuiden.

Weer in Reggio Calabria, 21.09.2018

Op vrijdag is het langere tijd langere tijd bewolkt. De namiddag dient zich bewolkt met nu en dan lichte regen aan. De avond brengt ons deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in , 21.09.2018

Op vrijdag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in , 21.09.2018

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een zwakke zuidenwind.