Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Italië

Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Sardinien Weer Kroatië Weer Zwitserland Weer Latium Weer Liechtenstein Weer San Marino Weer Malta Weer Griekenland Weer Frankrijk Weer Kroatië Weer Frankrijk Weer Montenegro Weer Bosnië-Herzegovina Weer Kampanien Weer Albanië Weer Hongarije Weer Sardinien Weer Friaul-Julisch Venetien Weer Venetien Weer Aostatal Weer Kalabrien Weer Latium Weer Slovenië Weer Piemont Weer Toskana Weer Emilia-Romagna Weer Sizilien Weer Umbrien Weer Servië Weer Zwitserland Weer Lombardei Weer Basilikata Weer Apulien Weer Oostenrijk Weer Abruzzen Weer Marken Weer Trentino-Südtirol Weer Ligurien Weer Afrika Weer Molise
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ancona AnconaAncona Bari BariBari Cagliari CagliariCagliari Florenz FlorenzFlorenz Genua GenuaGenua Milaan MilaanMilaan Napels NapelsNapels Olbia OlbiaOlbia Palermo PalermoPalermo Reggio di Calabria Reggio di CalabriaReggio di Calabria Rome RomeRome Venetië VenetiëVenetië © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Rome tijdzone: Europe/Rome

Temperatuur

Temperatuur Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Ancona, 22.11.2018

Op donderdag is het langere tijd langere tijd bewolkt. 's Middags heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds verwachten we licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in , 22.11.2018

Na het wisselend bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend brengt de rest van de dag overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in , 22.11.2018

In de vroege ochtend is het hooguit licht bewolkt, verder zonnig. In de loop van de ochtend wordt het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De middag laat zich zien met hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in , 22.11.2018

Op donderdag is het langere tijd langere tijd bewolkt. 's Avonds heerst er nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in , 22.11.2018

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in , 22.11.2018

In de ochtend is het nog grijs, maar overwegend droog. De tweede helft van de dag brengt ons vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in , 22.11.2018

Op donderdagochtend is het nog overwegend helder. Vanaf de middaguren heerst er wisselend bewolkt weer. De avond brengt ons nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in , 22.11.2018

Op donderdagochtend is het nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De avond brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in , 22.11.2018

Op donderdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Reggio Calabria, 22.11.2018

Op donderdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De avond brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde noordenwind waait 's avonds zwak.

Weer in , 22.11.2018

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt met enkele lichte regenbuien. In de loop van de ochtend heerst er overwegend helder weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in , 22.11.2018

Op donderdag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. 's Middags heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat verwachten we nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het noorden.