Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kroatië

Weer Slovenië Weer Montenegro Weer Italië Weer Italië Weer Italië Weer Montenegro Weer Bosnië-Herzegovina Weer Hongarije Weer Albanië Weer Slovenië Weer Servië Weer Oostenrijk
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Gospić GospićGospić Osijek OsijekOsijek Pula PulaPula Split SplitSplit Zadar ZadarZadar Zagreb/Pleso Zagreb/PlesoZagreb/Pleso Daruvar DaruvarDaruvar © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Sarajevo tijdzone: Europe/Sarajevo

Temperatuur

Temperatuur Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Daruvar, 14.08.2020

Op donderdag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Gospic, 14.08.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend gaat dit echter over in grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Osijek-Cepin, 14.08.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Pula/Intl, 14.08.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Split/Resnik, 14.08.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Zadar/Zemunik, 14.08.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Zagreb/Pleso, 14.08.2020

Na het afwisselend zonnige en bewolkte weer van de ochtend gaat dit al tijdens de eerste helft van de dag over in meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.