Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kroatië

Weer Slovenië Weer Montenegro Weer Italië Weer Italië Weer Italië Weer Montenegro Weer Bosnië-Herzegovina Weer Hongarije Weer Albanië Weer Slovenië Weer Servië Weer Oostenrijk
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Gospić GospićGospić Osijek OsijekOsijek Pula PulaPula Split SplitSplit Zadar ZadarZadar Zagreb/Pleso Zagreb/PlesoZagreb/Pleso Daruvar DaruvarDaruvar © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Sarajevo tijdzone: Europe/Sarajevo

Vliegweer

Vliegweer Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Daruvar, 28.01.2021

Op donderdag is het overdag bewolkt, maar grotendeels droog. 's Avonds is er overwegend bewolkt, maar meest droog weer. 's Nachts zet af en toe licht bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Gospic, 28.01.2021

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag meestal zonnig. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -11 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Osijek-Cepin, 28.01.2021

Na het veranderlijk bewolkte weer van de ochtend krijgt het weerstype overwegend helder weer vorm. De nacht laat zich zien met wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Pula/Intl, 28.01.2021

Op donderdag is het de hele dag door nauwelijks bewolkt. De late avond dient zich meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog aan. ‘s Nacht heerst er dan soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Split/Resnik, 28.01.2021

Op donderdag is het overdag nauwelijks bewolkt. 's Avonds is er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Nachts zet deels helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Zadar/Zemunik, 28.01.2021

Op donderdag is het langere tijd meestal zonnig. 's Middags heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds verwachten we af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Zagreb/Pleso, 28.01.2021

Op donderdag is het langere tijd wisselend bewolkt. 's Middags heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat verwachten we af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.