Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kroatië

Weer Slovenië Weer Montenegro Weer Italië Weer Italië Weer Italië Weer Montenegro Weer Bosnië-Herzegovina Weer Hongarije Weer Albanië Weer Slovenië Weer Servië Weer Oostenrijk
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Gospić GospićGospić Osijek OsijekOsijek Pula PulaPula Split SplitSplit Zadar ZadarZadar Zagreb/Pleso Zagreb/PlesoZagreb/Pleso Daruvar DaruvarDaruvar © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Sarajevo tijdzone: Europe/Sarajevo

Neerslag

Neerslag Europa

Zon

Zon Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Daruvar, 09.12.2019

Op maandag is het overdag deels bewolkt, deels ook zonnig. 's Avonds is er veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. 's Avonds laat zet bewolkt weer met lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Gospic, 09.12.2019

Op maandag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De namiddags brengt ons veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. 's Nachts heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Osijek-Cepin, 09.12.2019

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag overwegend helder. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Pula/Intl, 09.12.2019

In de vroege ochtend is het redelijk bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met lichte regen. De middag brengt ons veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Split/Resnik, 09.12.2019

Na het meestal zonnige van de ochtend heerst er tijdelijk veranderlijk bewolkt weer. De late avond brengt ons veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Zadar/Zemunik, 09.12.2019

Op maandag is het langere tijd overwegend helder. De namiddags brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. 's Nachts heerst er af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Zagreb/Pleso, 09.12.2019

Na het wisselend bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.