Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kroatië

Weer Slovenië Weer Montenegro Weer Italië Weer Italië Weer Italië Weer Montenegro Weer Bosnië-Herzegovina Weer Hongarije Weer Albanië Weer Slovenië Weer Servië Weer Oostenrijk
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Gospić GospićGospić Osijek OsijekOsijek Pula PulaPula Split SplitSplit Zadar ZadarZadar Zagreb/Pleso Zagreb/PlesoZagreb/Pleso Daruvar DaruvarDaruvar © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Sarajevo tijdzone: Europe/Sarajevo

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Daruvar, 11.04.2021

Na het meestal zonnige, af en toe ook licht bewolkte weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De late avond brengt ons af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Gospic, 11.04.2021

Op zondag is het overdag geheel bewolkt, maar grotendeels droog. 's Avonds is er bewolkt, maar grotendeels droog weer. 's Avonds laat zet langere tijd bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Osijek-Cepin, 11.04.2021

Op zondag is het in de ochtend nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middag verwachten we redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds heerst er deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Pula/Intl, 11.04.2021

Op zondag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Avonds gaat dit over in veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Split/Resnik, 11.04.2021

Op zondag is het langere tijd vaak bewolkt, maar bijna overal droog. De namiddag brengt ons overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Zadar/Zemunik, 11.04.2021

Op zondag is het langere tijd wisselend bewolkt. De avond brengt ons nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het zuidoosten.

Weer in Zagreb/Pleso, 11.04.2021

Op zondag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. De late avond brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.