Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kroatië

Weer Slovenië Weer Montenegro Weer Italië Weer Italië Weer Italië Weer Montenegro Weer Bosnië-Herzegovina Weer Hongarije Weer Albanië Weer Slovenië Weer Servië Weer Oostenrijk
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Gospić GospićGospić Osijek OsijekOsijek Pula PulaPula Split SplitSplit Zadar ZadarZadar Zagreb/Pleso Zagreb/PlesoZagreb/Pleso Daruvar DaruvarDaruvar © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Sarajevo tijdzone: Europe/Sarajevo

Vliegweer

Vliegweer Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Daruvar, 22.08.2019

Op donderdag is het in de ochtend nog wisselend bewolkt. Vanaf de middag verwachten we wisselend bewolkt weer. 's Avonds laat heerst er hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Gospic, 22.08.2019

Op donderdag is het wisselend bewolkt, maar meestal droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Osijek-Cepin, 22.08.2019

Op donderdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Pula/Intl, 22.08.2019

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Split/Resnik, 22.08.2019

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Zadar/Zemunik, 22.08.2019

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Zagreb/Pleso, 22.08.2019

Na het meestal zonnige, af en toe ook licht bewolkte weer van de ochtend heerst er tijdelijk redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.