Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kroatië

Weer Slovenië Weer Montenegro Weer Italië Weer Italië Weer Italië Weer Montenegro Weer Bosnië-Herzegovina Weer Hongarije Weer Albanië Weer Slovenië Weer Servië Weer Oostenrijk
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Gospić GospićGospić Osijek OsijekOsijek Pula PulaPula Split SplitSplit Zadar ZadarZadar Zagreb/Pleso Zagreb/PlesoZagreb/Pleso Daruvar DaruvarDaruvar © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Sarajevo tijdzone: Europe/Sarajevo

Vliegweer

Vliegweer Europa

Wolken

Wolken Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Daruvar, 19.01.2020

In de ochtend is het nog bewolkt met lichte sneeuw. De tweede helft van de dag brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Gospic, 19.01.2020

Na het bewolkt weer met lichte sneeuw van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt, maar overwegend droog weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Osijek-Cepin, 19.01.2020

Na het meest zwaar bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend krijgt het weerstype mistig weer met rijpvorming vorm. De middag laat zich zien met redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Pula/Intl, 19.01.2020

Op zondag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het noordoosten.

Weer in Split/Resnik, 19.01.2020

Op zondag is het langere tijd zonnig of licht bewolkt. De avond brengt ons helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De noordenwind neemt 's avonds laat toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Zadar/Zemunik, 19.01.2020

Na het redelijk bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend brengt de rest van de dag grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit noordoostelijke richtingen.

Weer in Zagreb/Pleso, 19.01.2020

Op zondag is het langere tijd bewolkt met lichte sneeuw. 's Avonds heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.