Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Letland

Weer Finland Weer Finland Weer Estland Weer Finland Weer Estland Weer Estland Weer Estland Weer Estland Weer Finland Weer Finland Weer Finland Weer Finland Weer Litouwen Weer Finland Weer Estland Weer Finland Weer Finland Weer Estland Weer Finland Weer Azië Weer Finland Weer Azië Weer Estland Weer Wit-Rusland Weer Litouwen Weer Polen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Gulbene GulbeneGulbene Liepāja LiepājaLiepāja Livany LivanyLivany Riga Yurmala Riga YurmalaRiga Yurmala Ventspils VentspilsVentspils © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Riga tijdzone: Europe/Riga

Zon

Zon Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Aluksne, 18.10.2019

Na het bewolkte weer met perioden met regen van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt, maar overwegend droog weer vorm. De avond laat zich zien met bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Daugavpils, 18.10.2019

Na het bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met lichte regen vorm. De avond laat zich zien met bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Liepaja East, 18.10.2019

Op donderdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middaguren heerst er geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De avond brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Riga, 18.10.2019

Op donderdag is het de hele dag door bewolkt, maar overwegend droog. Tijdens de nacht voor vrijdag gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Ventspils, 18.10.2019