Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Letland

Weer Finland Weer Finland Weer Estland Weer Finland Weer Estland Weer Estland Weer Estland Weer Estland Weer Finland Weer Finland Weer Finland Weer Finland Weer Litouwen Weer Finland Weer Estland Weer Finland Weer Finland Weer Estland Weer Finland Weer Azië Weer Finland Weer Azië Weer Estland Weer Wit-Rusland Weer Litouwen Weer Polen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Gulbene GulbeneGulbene Liepāja LiepājaLiepāja Livany LivanyLivany Riga Yurmala Riga YurmalaRiga Yurmala Ventspils VentspilsVentspils © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Riga tijdzone: Europe/Riga

Zon

Zon Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Aluksne, 20.01.2021

Op woensdagochtend is het nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer wisselend bewolkt. De avond brengt ons bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -16 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -12°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Daugavpils, 20.01.2021

Op woensdag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. De namiddags brengt ons overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. 's Avonds heerst er bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -18 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -10°C. Er waait een matige wind uit het zuidoosten.

Weer in Liepaja East, 20.01.2021

Op woensdag is het de hele dag door bewolkt met lichte sneeuw. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. ‘s Nacht is er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -10 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De zuidoostenwind waait zwak.

Weer in Riga, 20.01.2021

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt, maar grotendeels droog weer. De middag brengt ons bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -15 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige zuidoostenwind.

Weer in Ventspils, 20.01.2021