Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Liechtenstein

Weer Duitsland Weer Oostenrijk Weer Zwitserland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Balzers BalzersBalzers Planken PlankenPlanken Ruggell RuggellRuggell Schaan SchaanSchaan Vaduz VaduzVaduz Dornbirn DornbirnDornbirn Altenrhein AltenrheinAltenrhein Chur ChurChur Saas SaasSaas Säntis SäntisSäntis St. Gallen St. GallenSt. Gallen Steg StegSteg Malbun MalbunMalbun © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Stroming

Stroming Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in , 24.01.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Dornbirn, 24.01.2020

In de vroege ochtend is het grotendeels zonnig. In de loop van de ochtend wordt het veranderlijk bewolkt. De middag laat zich zien met overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Malbun, 24.01.2020

In de vroege ochtend is het overwegend zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De middag brengt ons aanhoudend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Mels-Heiligkreuz, 24.01.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Planken, 24.01.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Ruggell, 24.01.2020

Op donderdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Saas/Prättigau, 24.01.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Säntis, 24.01.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 2 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De zuidoostenwind-, later zuidwestenwind waait matig tot vrij krachtig.

Weer in Schaan, 24.01.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in , 24.01.2020

Op donderdag is het langere tijd meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De avond brengt ons meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Steg, 24.01.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Vaduz, 24.01.2020

Na het meestal zonnige van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De middag brengt ons grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.