Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Liechtenstein

Weer Duitsland Weer Oostenrijk Weer Zwitserland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Balzers BalzersBalzers Planken PlankenPlanken Ruggell RuggellRuggell Schaan SchaanSchaan Vaduz VaduzVaduz Dornbirn DornbirnDornbirn Altenrhein AltenrheinAltenrhein Chur ChurChur Saas SaasSaas Säntis SäntisSäntis St. Gallen St. GallenSt. Gallen Steg StegSteg Malbun MalbunMalbun © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Zon

Zon Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in , 05.03.2021

Op vrijdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt, maar grotendeels droog weer. De nacht brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Dornbirn, 05.03.2021

Op vrijdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Malbun, 05.03.2021

Op vrijdag is het de hele dag door bewolkt met lichte sneeuw. Tijdens de nacht voor zaterdag gaat dit over in overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -9°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Mels-Heiligkreuz, 05.03.2021

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend brengt de rest van de dag veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Planken, 05.03.2021

Op vrijdag is het overdag bewolkt met lichte regen. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte sneeuw. 's Avonds laat zet bewolkt, maar grotendeels droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Ruggell, 05.03.2021

Op vrijdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt, maar grotendeels droog weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Saas/Prättigau, 05.03.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte sneeuw. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met lichte regen of sneeuw. De middag laat zich zien met vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Säntis, 05.03.2021

Op vrijdag is het langere tijd geheel bewolkt met sneeuw. 's Avonds laat gaat dit over in wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -11°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Schaan, 05.03.2021

Op vrijdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De avond brengt ons overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in , 05.03.2021

Op vrijdag is het overdag bewolkt met lichte regen. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte sneeuw. 's Avonds laat zet overwegend bewolkt, maar meest droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Steg, 05.03.2021

Op vrijdag is het langere tijd bewolkt met lichte sneeuw. De late avond brengt ons overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Vaduz, 05.03.2021

Op vrijdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.