Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Liechtenstein

Weer Duitsland Weer Oostenrijk Weer Zwitserland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Balzers BalzersBalzers Planken PlankenPlanken Ruggell RuggellRuggell Schaan SchaanSchaan Vaduz VaduzVaduz Dornbirn DornbirnDornbirn Altenrhein AltenrheinAltenrhein Chur ChurChur Saas SaasSaas Säntis SäntisSäntis St. Gallen St. GallenSt. Gallen Steg StegSteg Malbun MalbunMalbun © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Temperatuur

Temperatuur Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in , 01.06.2020

In de vroege ochtend is het nauwelijks bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar afwisselend zonnig en bewolkt weer. De avond brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De noordoostenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in Dornbirn, 01.06.2020

Op zondag is het overdag vrij zonnig. 's Avonds is er af en toe licht bewolkt weer. 's Avonds laat zet helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Malbun, 01.06.2020

Na het bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend heerst er tijdelijk nauwelijks bewolkt weer. De middag brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Mels-Heiligkreuz, 01.06.2020

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Planken, 01.06.2020

Op zondag is het tijdens het grootste deel van de dag aanhoudend zonnig. 's Avonds verwachten we af en toe licht bewolkt weer. 's Avonds laat gaat dit over in onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Ruggell, 01.06.2020

Op zondag is het tijdens het grootste deel van de dag nauwelijks bewolkt. 's Avonds verwachten we veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat gaat dit over in onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Saas/Prättigau, 01.06.2020

Op zondag is het langere tijd overwegend helder. De namiddags brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds heerst er nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Säntis, 01.06.2020

Op zondagochtend is het nog aanhoudend zonnig. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt, maar grotendeels droog weer. De avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Schaan, 01.06.2020

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in , 01.06.2020

Op zondag is het langere tijd deels bewolkt, deels ook zonnig. De avond brengt ons nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Steg, 01.06.2020

Op zondagochtend is het nog veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer wisselend bewolkt. De avond brengt ons nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Vaduz, 01.06.2020

In de vroege ochtend is het nauwelijks bewolkt. In de loop van de ochtend heerst er afwisselend bewolkt en zonnig weer. De nacht brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.