Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Litouwen

Weer Finland Weer Finland Weer Estland Weer Finland Weer Estland Weer Estland Weer Estland Weer Estland Weer Finland Weer Finland Weer Finland Weer Finland Weer Finland Weer Estland Weer Finland Weer Finland Weer Estland Weer Finland Weer Azië Weer Finland Weer Azië Weer Estland Weer Wit-Rusland Weer Letland Weer Polen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Biržai BiržaiBiržai Kaunas KaunasKaunas Klaipėda KlaipėdaKlaipėda Tauragė TauragėTauragė Vilnius VilniusVilnius © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Riga tijdzone: Europe/Riga

Wolken

Wolken Europa

Zon

Zon Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Birzai, 18.10.2019

Op donderdag verwachten we bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Kaunas, 18.10.2019

Op donderdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De in het begin nog matige zuidwestenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Klaipeda, 18.10.2019

Op donderdag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag verwachten we bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Avonds heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een matige tot matige wind uit zuidelijke richtingen.

Weer in Laukuva, 18.10.2019

Op donderdag is het bewolkt met lichte regen. In de nacht voor vrijdag heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De in het begin nog matige zuidwestenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Vilnius, 18.10.2019

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt, maar overwegend droog weer vorm. De middag laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde zuidwestenwind.