Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Litouwen

Weer Finland Weer Finland Weer Estland Weer Finland Weer Estland Weer Estland Weer Estland Weer Estland Weer Finland Weer Finland Weer Finland Weer Finland Weer Finland Weer Estland Weer Finland Weer Finland Weer Estland Weer Finland Weer Azië Weer Finland Weer Azië Weer Estland Weer Wit-Rusland Weer Letland Weer Polen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Biržai BiržaiBiržai Kaunas KaunasKaunas Klaipėda KlaipėdaKlaipėda Tauragė TauragėTauragė Vilnius VilniusVilnius © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Riga tijdzone: Europe/Riga

Vliegweer

Vliegweer Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Birzai, 20.01.2021

Op woensdag is het in de ochtend nog vrij zonnig. Vanaf de middag verwachten we overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. In de namiddag heerst er bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -16 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. Er waait een matige wind uit het zuidoosten.

Weer in Kaunas, 20.01.2021

Op woensdag moeten we rekening houden met bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -15 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit zuidoostelijke richtingen.

Weer in Klaipeda, 20.01.2021

Op woensdag is het overdag bewolkt met lichte sneeuw. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. 's Nachts zet overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -10 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een matige tot matige wind uit zuidoostelijke richtingen.

Weer in Laukuva, 20.01.2021

Op woensdag is het overdag bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. De komende nacht brengt ons overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -15 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit zuidelijke richtingen.

Weer in Vilnius, 20.01.2021

Op woensdag verwachten we bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -17 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De wind waait matig, tijdens windstoten matig uit zuidoostelijke richtingen.