Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Luxemburg

Weer Frankrijk Weer België Weer Duitsland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bavigne BavigneBavigne Bettembourg BettembourgBettembourg Eschdorf EschdorfEschdorf Ettelbruck EttelbruckEttelbruck Luxemburg LuxemburgLuxemburg Pétange PétangePétange Steinfort SteinfortSteinfort Troisvierges TroisviergesTroisvierges Untereisenbach UntereisenbachUntereisenbach Wasserbillig WasserbilligWasserbillig © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Vliegweer

Vliegweer Europa

Zon

Zon Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in , 11.04.2021

Op zondag is het de hele dag door bewolkt met lichte regen. Tijdens de nacht voor maandag gaat dit over in overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Béiwen, 11.04.2021

Op zondag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De late avond brengt ons bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Ëlwen, 11.04.2021

Op zondag is het overdag bewolkt met lichte regen. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. 's Nachts zet bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Eschduerf, 11.04.2021

Op zondag is het de hele dag door bewolkt met lichte regen. De late avond dient zich bewolkt met lichte regen of sneeuw aan. ‘s Nacht heerst er dan bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Ettelbréck, 11.04.2021

Op zondag is het de hele dag door bewolkt met lichte regen. Tijdens de nacht voor maandag gaat dit over in bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Letzebuerg-Findel, 11.04.2021

Op zondag is het bewolkt met lichte regen. In de nacht voor maandag heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Péiteng, 11.04.2021

Op zondag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Avonds laat heerst er bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Stengefort, 11.04.2021

Op zondag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De late avond brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Waasserbëlleg, 11.04.2021

Op zondag is het overdag bewolkt met lichte regen. De komende nacht brengt ons bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.