Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Luxemburg

Weer Frankrijk Weer België Weer Duitsland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bavigne BavigneBavigne Bettembourg BettembourgBettembourg Eschdorf EschdorfEschdorf Ettelbruck EttelbruckEttelbruck Luxemburg LuxemburgLuxemburg Pétange PétangePétange Steinfort SteinfortSteinfort Troisvierges TroisviergesTroisvierges Untereisenbach UntereisenbachUntereisenbach Wasserbillig WasserbilligWasserbillig © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Zon

Zon Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in , 25.09.2020

Na het veranderlijk bewolkte weer van de ochtend heerst er tijdelijk veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De late avond brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er komt een matige, tot matige, tijdens windstoten harde zuidwestenwind, die 's avonds naar het westen draait.

Weer in Béiwen, 25.09.2020

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend krijgt het weerstype veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien vorm. De late avond laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Ëlwen, 25.09.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend heerst er veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De late avond brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een matige wind uit westelijke richtingen.

Weer in Eschduerf, 25.09.2020

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend krijgt het weerstype veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien vorm. De late avond laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Ettelbréck, 25.09.2020

Na het bewolkte weer met perioden met regen van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Letzebuerg-Findel, 25.09.2020

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak en komt uit het westen.

Weer in Péiteng, 25.09.2020

Na het vaak bewolkte, maar bijna overal droge weer van de ochtend krijgt het weerstype veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien vorm. De late avond laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Stengefort, 25.09.2020

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend heerst er tijdelijk veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Waasserbëlleg, 25.09.2020

Op vrijdag is het langere tijd zonnig of licht bewolkt. 's Middags heerst er veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. 's Avonds laat verwachten we bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.