Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Luxemburg

Weer Frankrijk Weer België Weer Duitsland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bavigne BavigneBavigne Bettembourg BettembourgBettembourg Eschdorf EschdorfEschdorf Ettelbruck EttelbruckEttelbruck Luxemburg LuxemburgLuxemburg Pétange PétangePétange Steinfort SteinfortSteinfort Troisvierges TroisviergesTroisvierges Untereisenbach UntereisenbachUntereisenbach Wasserbillig WasserbilligWasserbillig © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Vliegweer

Vliegweer Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in , 28.01.2021

Op woensdagochtend is het nog geheel bewolkt met sneeuw. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De late avond brengt ons meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Béiwen, 28.01.2021

Op woensdag is het in de ochtend nog geheel bewolkt met sneeuw. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. 's Avonds heerst er geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Ëlwen, 28.01.2021

Op woensdag is het langere tijd geheel bewolkt met sneeuw. De namiddags brengt ons bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. 's Avonds laat heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Eschduerf, 28.01.2021

Op woensdag is het langere tijd geheel bewolkt met sneeuw. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Ettelbréck, 28.01.2021

Na het geheel bewolkt weer met sneeuw van de ochtend zet bewolkt weer met lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 5 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Letzebuerg-Findel, 28.01.2021

Op woensdag is het in de ochtend nog geheel bewolkt met sneeuw. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De namiddag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Péiteng, 28.01.2021

Op woensdagochtend is het nog bewolkt met lichte sneeuw. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 4 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Stengefort, 28.01.2021

Op woensdagochtend is het nog geheel bewolkt met sneeuw. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen of sneeuw. De namiddag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Waasserbëlleg, 28.01.2021

Op woensdagochtend is het nog bewolkt met lichte sneeuw. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen of sneeuw. De namiddag brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 4 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.