Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Luxemburg

Weer Frankrijk Weer België Weer Duitsland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bavigne BavigneBavigne Bettembourg BettembourgBettembourg Eschdorf EschdorfEschdorf Ettelbruck EttelbruckEttelbruck Luxemburg LuxemburgLuxemburg Pétange PétangePétange Steinfort SteinfortSteinfort Troisvierges TroisviergesTroisvierges Untereisenbach UntereisenbachUntereisenbach Wasserbillig WasserbilligWasserbillig © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Wolken

Wolken Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Zon

Zon Europa

Weer in , 14.07.2020

Op dinsdagochtend is het nog veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middaguren heerst er grijs, maar overwegend droog weer. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Béiwen, 14.07.2020

Op dinsdag is het in de ochtend nog zonnig of licht bewolkt. Vanaf de middag verwachten we overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. In de namiddag heerst er bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Ëlwen, 14.07.2020

Op dinsdag is het langere tijd langere tijd bewolkt. De namiddag dient zich bewolkt, maar grotendeels droog aan. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Eschduerf, 14.07.2020

Op dinsdag is het in de ochtend nog veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De namiddag brengt ons overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Ettelbréck, 14.07.2020

Op dinsdag is het in de ochtend nog grotendeels zonnig. 's Middags gaat dit over in bewolkt, maar grotendeels droog weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Letzebuerg-Findel, 14.07.2020

Op dinsdagochtend is het nog wolkeloos. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer afwisselend zonnig en bewolkt. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Péiteng, 14.07.2020

In de vroege ochtend is het vrij zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Stengefort, 14.07.2020

Op dinsdag is het in de ochtend nog langere tijd bewolkt. 's Middags gaat dit over in grijs, maar overwegend droog weer. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Waasserbëlleg, 14.07.2020

Op dinsdag is het langere tijd vrij zonnig. 's Middags heerst er meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.