Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Montenegro

Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Griekenland Weer Italië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Griekenland Weer Kroatië Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Kroatië Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Kroatië Weer Griekenland Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Griekenland Weer Italië Weer Servië Weer Hongarije Weer Albanië Weer Bosnië-Herzegovina Weer Kosovo Weer Bulgarije Weer Roemenië Weer Voormalige Joegoslavische Republiek Macedonië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Belgrado BelgradoBelgrado Kraljevo KraljevoKraljevo Negotin NegotinNegotin Pljevlja PljevljaPljevlja Podgorica PodgoricaPodgorica Pristina PristinaPristina Zlatibor ZlatiborZlatibor © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Belgrade tijdzone: Europe/Belgrade

Zon

Zon Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Belgrad/Beograd, 14.04.2021

Op woensdag is het overdag bewolkt met lichte regen. De komende nacht brengt ons deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Kraljevo, 14.04.2021

In de ochtend is het eerst nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag zet bewolkt, maar overwegend droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Negotin, 14.04.2021

Op woensdag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Middags gaat dit over in meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De late avond brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De westenwind waait vervolgens matig, 's nachts zwak.

Weer in Plevlja, 14.04.2021

Op woensdagochtend is het nog afwisselend bewolkt en zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De late avond brengt ons geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 5 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Podgorica Grad, 14.04.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De middag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Prishtina, 14.04.2021

Op woensdag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte regen. 's Middags gaat dit over in zonnig of licht bewolkt weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Zlatibor, 14.04.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt, maar grotendeels droog. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met lichte sneeuw. De avond brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.