Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Montenegro

Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Griekenland Weer Italië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Griekenland Weer Kroatië Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Kroatië Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Kroatië Weer Griekenland Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Griekenland Weer Italië Weer Servië Weer Hongarije Weer Albanië Weer Bosnië-Herzegovina Weer Kosovo Weer Bulgarije Weer Roemenië Weer Voormalige Joegoslavische Republiek Macedonië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Belgrado BelgradoBelgrado Kraljevo KraljevoKraljevo Negotin NegotinNegotin Pljevlja PljevljaPljevlja Podgorica PodgoricaPodgorica Pristina PristinaPristina Zlatibor ZlatiborZlatibor © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Belgrade tijdzone: Europe/Belgrade

Vliegweer

Vliegweer Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Belgrad/Beograd, 25.01.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen of sneeuw. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Kraljevo, 25.01.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen of sneeuw. In de loop van de ochtend wordt het langere tijd bewolkt. De namiddag laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Negotin, 25.01.2021

Op maandag is het overdag geheel bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds is er overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. 's Nachts zet bewolkt weer met regen of sneeuw zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Plevlja, 25.01.2021

Op maandag is het langere tijd vaak bewolkt, maar bijna overal droog. 's Middags heerst er bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. 's Avonds verwachten we geheel bewolkt weer met sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Podgorica Grad, 25.01.2021

Op maandag is het in de ochtend nog zonnig of licht bewolkt. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De namiddag brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Prishtina, 25.01.2021

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend krijgt het weerstype redelijk bewolkt, maar meestal droog weer vorm. De avond laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Zlatibor, 25.01.2021

In de vroege ochtend is het geheel bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend heerst er veranderlijk bewolkt weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.