Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nederland

Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Frankrijk Weer Frankrijk Weer westelijke provinciën Weer België Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Duitsland Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Amsterdam AmsterdamAmsterdam Arnhem ArnhemArnhem Beverwijk BeverwijkBeverwijk Breda BredaBreda Eindhoven EindhovenEindhoven Enschede EnschedeEnschede Groningen GroningenGroningen Den Helder Den HelderDen Helder Leeuwarden LeeuwardenLeeuwarden Maastricht MaastrichtMaastricht Rotterdam RotterdamRotterdam Vlissingen VlissingenVlissingen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Stroming

Stroming Nederland

Wolken

Wolken Nederland

Neerslag

Neerslag Nederland

Weer in Amsterdam-Airport, 20.06.2018

Op woensdag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. De namiddags brengt ons vrij zonnig. 's Avonds laat heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De westenwind waait zwak tot matig.

Weer in De Kooy, 20.06.2018

Op woensdag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De in het begin nog vrij krachtige zuidwestenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Deelen, 20.06.2018

Op woensdag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags heerst er vrij zonnig. 's Nachts verwachten we bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Eelde, 20.06.2018

Op woensdag is het langere tijd geheel bewolkt, maar overwegend droog. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De westenwind waait vervolgens matig, 's avonds laat zwak.

Weer in Eindhoven, 20.06.2018

Op woensdag is het langere tijd geheel bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags heerst er wisselend bewolkt weer. 's Nachts verwachten we wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Enschede, 20.06.2018

Op woensdag is het in de ochtend nog overwegend grijs, maar over het algemeen droog. Vanaf de middag verwachten we deels bewolkt, deels ook zonnig weer. 's Nachts heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Gilze-Rijen, 20.06.2018

In de vroege ochtend is het geheel bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend wordt het wisselend bewolkt. De late avond laat zich zien met veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Leeuwarden, 20.06.2018

Op woensdag is het langere tijd bewolkt, maar grotendeels droog. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De vrij krachtige westenwind neemt 's avonds laat af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Maastricht-Airport, 20.06.2018

Op woensdag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds gaat dit over in hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Rotterdam, 20.06.2018

Op woensdag is het geheel bewolkt, maar overwegend droog. In de nacht voor donderdag heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit westelijke richtingen.

Weer in Vlissingen, 20.06.2018

Op woensdag is het overwegend zonnig of licht bewolkt. In de komende nacht heerst er geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait matig uit westelijke richtingen.

Weer in Wijk aan Zee, 20.06.2018