Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nederland

Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Frankrijk Weer Frankrijk Weer westelijke provinciën Weer België Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Duitsland Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Amsterdam AmsterdamAmsterdam Arnhem ArnhemArnhem Beverwijk BeverwijkBeverwijk Breda BredaBreda Eindhoven EindhovenEindhoven Enschede EnschedeEnschede Groningen GroningenGroningen Den Helder Den HelderDen Helder Leeuwarden LeeuwardenLeeuwarden Maastricht MaastrichtMaastricht Rotterdam RotterdamRotterdam Vlissingen VlissingenVlissingen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Neerslag

Neerslag Nederland

Radar

Radar Nederland Radar NederlandRadar Nederland

Wolken

Wolken Nederland

Weer in Amsterdam-Airport, 14.04.2021

Op woensdag is het in de ochtend nog wisselend bewolkt. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. In de namiddag heerst er deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De noordenwind waait in de namiddag steeds meer matig.

Weer in De Kooy, 14.04.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt met nu en dan lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het afwisselend bewolkt en zonnig. De middag laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De noordenwind neemt in de namiddag toe en waait matig.

Weer in Deelen, 14.04.2021

Op woensdag is het langere tijd wisselend bewolkt. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Eelde, 14.04.2021

Na het afwisselend bewolkte en zonnige weer van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met nu en dan lichte regen vorm. De late avond laat zich zien met vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 8 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Eindhoven, 14.04.2021

Op woensdag is het langere tijd overwegend zonnig. 's Middags heerst er bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds verwachten we vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Enschede, 14.04.2021

Op woensdagochtend is het nog wisselend bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met nu en dan lichte regen. De late avond brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Gilze-Rijen, 14.04.2021

Op woensdag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. De namiddags brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds heerst er deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Leeuwarden, 14.04.2021

Op woensdag is het overdag deels bewolkt, deels ook zonnig. 's Avonds is er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Nachts zet redelijk bewolkt, maar meestal droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 7 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Maastricht-Airport, 14.04.2021

Na het nauwelijks bewolkte weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag afwisselend bewolkt en zonnig weer. De nacht brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 8 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Rotterdam, 14.04.2021

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De middag brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Vlissingen, 14.04.2021

Op woensdag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. De late avond brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Op in de namiddag zet er een zwakke wind uit noordelijke richtingen op.

Weer in Wijk aan Zee, 14.04.2021