Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nederland

Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Frankrijk Weer Frankrijk Weer westelijke provinciën Weer België Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Duitsland Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Amsterdam AmsterdamAmsterdam Arnhem ArnhemArnhem Beverwijk BeverwijkBeverwijk Breda BredaBreda Eindhoven EindhovenEindhoven Enschede EnschedeEnschede Groningen GroningenGroningen Den Helder Den HelderDen Helder Leeuwarden LeeuwardenLeeuwarden Maastricht MaastrichtMaastricht Rotterdam RotterdamRotterdam Vlissingen VlissingenVlissingen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Vliegweer

Vliegweer Nederland

Luchtdruk

Luchtdruk Nederland

Neerslag

Neerslag Nederland

Weer in Amsterdam-Airport, 17.10.2018

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend wordt het vrij zonnig. De late avond laat zich zien met vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in De Kooy, 17.10.2018

Op woensdag is het veranderlijk bewolkt. In de nacht voor donderdag heerst er bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Deelen, 17.10.2018

Tijdens de vroege ochtend is het nog nauwelijks bewolkt. In de loop van de ochtend gaat dit echter over in deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Eelde, 17.10.2018

Op woensdag is het overdag overwegend helder. 's Avonds is er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Nachts zet bewolkt, maar grotendeels droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Eindhoven, 17.10.2018

Na het grotendeels zonnige weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De nacht brengt ons grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Enschede, 17.10.2018

Op woensdagochtend is het nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer wisselend bewolkt, maar meestal droog. De nacht brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Gilze-Rijen, 17.10.2018

Op woensdag is het de hele dag door afwisselend bewolkt en zonnig. Tijdens de nacht gaat dit over in grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Leeuwarden, 17.10.2018

Na het afwisselend bewolkt en zonnig weer van de ochtend zet overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Maastricht-Airport, 17.10.2018

Op woensdag is het langere tijd zonnig. 's Avonds laat gaat dit over in langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Rotterdam, 17.10.2018

Op woensdag is het langere tijd vrij zonnig. De namiddags brengt ons grijs, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat heerst er grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Vlissingen, 17.10.2018

woensdag brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Wijk aan Zee, 17.10.2018