Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nederland

Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Frankrijk Weer Frankrijk Weer westelijke provinciën Weer België Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Duitsland Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Amsterdam AmsterdamAmsterdam Arnhem ArnhemArnhem Beverwijk BeverwijkBeverwijk Breda BredaBreda Eindhoven EindhovenEindhoven Enschede EnschedeEnschede Groningen GroningenGroningen Den Helder Den HelderDen Helder Leeuwarden LeeuwardenLeeuwarden Maastricht MaastrichtMaastricht Rotterdam RotterdamRotterdam Vlissingen VlissingenVlissingen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Vliegweer

Vliegweer Nederland

Temperatuur

Temperatuur Nederland

Wolken

Wolken Nederland

Weer in Amsterdam-Airport, 20.07.2019

Op zaterdag is het wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. In de nacht voor zondag heerst er soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De in de namiddag verfrissende zuidwestenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in De Kooy, 20.07.2019

Op zaterdag is het langere tijd veranderend bewolkt met enkele regenbuien. 's Avonds gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De in de namiddag zuidenwind draait naar het westen en waait toenemend vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Deelen, 20.07.2019

Op zaterdagochtend is het nog zonnig of licht bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer veranderend bewolkt met enkele regenbuien. De namiddag brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak en komt uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Eelde, 20.07.2019

Na het vaak bewolkte, maar bijna overal droge weer van de ochtend krijgt het weerstype wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien vorm. De namiddag laat zich zien met wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Eindhoven, 20.07.2019

In de vroege ochtend is het vrij zonnig. In de loop van de ochtend wordt het wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. De namiddag laat zich zien met wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Enschede, 20.07.2019

Op zaterdagochtend is het nog overwegend helder. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. De namiddag brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Gilze-Rijen, 20.07.2019

In de vroege ochtend is het overwegend helder. In de loop van de ochtend heerst er wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De namiddag brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Leeuwarden, 20.07.2019

Op zaterdag is het in de ochtend nog wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De namiddag brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Zeker op in de middag waait er een matige tot matige zuidwestenwind.

Weer in Maastricht-Airport, 20.07.2019

Op zaterdag is het in de ochtend nog overwegend zonnig. Vanaf de middag verwachten we wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. In de namiddag heerst er wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit zuidelijke richtingen.

Weer in Rotterdam, 20.07.2019

Op zaterdagochtend is het nog wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. Vanaf de middaguren heerst er wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De avond brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind op.

Weer in Vlissingen, 20.07.2019

Op zaterdag is het in de ochtend nog wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. Vanaf de middag verwachten we wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. 's Avonds heerst er helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er komt een vrij krachtige, tot vrij krachtige, tijdens windstoten harde zuidenwind, die in de middag naar het zuidwesten draait.

Weer in Wijk aan Zee, 20.07.2019