Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nederland

Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Frankrijk Weer Frankrijk Weer westelijke provinciën Weer België Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Duitsland Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Amsterdam AmsterdamAmsterdam Arnhem ArnhemArnhem Beverwijk BeverwijkBeverwijk Breda BredaBreda Eindhoven EindhovenEindhoven Enschede EnschedeEnschede Groningen GroningenGroningen Den Helder Den HelderDen Helder Leeuwarden LeeuwardenLeeuwarden Maastricht MaastrichtMaastricht Rotterdam RotterdamRotterdam Vlissingen VlissingenVlissingen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Vliegweer

Vliegweer Nederland

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Nederland

Stroming

Stroming Nederland

Weer in Amsterdam-Airport, 28.05.2019

Op dinsdagochtend is het nog wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De matige noordenwind neemt 's nachts af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in De Kooy, 28.05.2019

Op dinsdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De nacht brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De matige noordenwind neemt 's nachts af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Deelen, 28.05.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met nu en dan lichte regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Eelde, 28.05.2019

Op dinsdag is het langere tijd bewolkt met nu en dan lichte regen. In de namiddag gaat dit over in vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De noordenwind neemt in de namiddag toe en waait matig.

Weer in Eindhoven, 28.05.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met nu en dan lichte regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Enschede, 28.05.2019

Op dinsdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middaguren heerst er wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Gilze-Rijen, 28.05.2019

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend krijgt het weerstype wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien vorm. De namiddag laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Leeuwarden, 28.05.2019

Op dinsdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De namiddags brengt ons meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. 's Nachts heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De noordenwind waait in de namiddag steeds meer matig.

Weer in Maastricht-Airport, 28.05.2019

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend heerst er tijdelijk wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De namiddag brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Rotterdam, 28.05.2019

Op dinsdagochtend is het nog wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen. De namiddag brengt ons meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De noordenwind waait vervolgens matig, 's nachts zwak.

Weer in Vlissingen, 28.05.2019

Op dinsdag is het langere tijd wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. 's Middags heerst er bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met af en toe een opklaring. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit noordelijke richtingen.

Weer in Wijk aan Zee, 28.05.2019