Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nederland

Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Frankrijk Weer Frankrijk Weer westelijke provinciën Weer België Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Duitsland Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Amsterdam AmsterdamAmsterdam Arnhem ArnhemArnhem Beverwijk BeverwijkBeverwijk Breda BredaBreda Eindhoven EindhovenEindhoven Enschede EnschedeEnschede Groningen GroningenGroningen Den Helder Den HelderDen Helder Leeuwarden LeeuwardenLeeuwarden Maastricht MaastrichtMaastricht Rotterdam RotterdamRotterdam Vlissingen VlissingenVlissingen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Nederland

Vliegweer

Vliegweer Nederland

Luchtdruk

Luchtdruk Nederland

Weer in Amsterdam-Airport, 22.10.2020

Op woensdag is het langere tijd bewolkt met perioden met regen. 's Avonds gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De in de namiddag zuidenwind draait naar het zuidwesten en waait toenemend krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in De Kooy, 22.10.2020

Op woensdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De namiddags brengt ons overwegend bewolkt, maar meest droog weer. 's Nachts heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De 's avonds zuidenwind draait naar het zuidwesten en waait toenemend krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Deelen, 22.10.2020

Op woensdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Middags heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Nachts verwachten we bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De in de namiddag zuidenwind draait naar het zuidwesten en waait toenemend vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Eelde, 22.10.2020

Op woensdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Avonds gaat dit over in meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De zuidenwind neemt 's avonds toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 7.

Weer in Eindhoven, 22.10.2020

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt met perioden met regen. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De zuidenwind neemt in de namiddag toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 7.

Weer in Enschede, 22.10.2020

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt met lichte regen. 's Avonds verwachten we veranderlijk bewolkt weer. 's Nachts gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De 's avonds verfrissende zuidenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Gilze-Rijen, 22.10.2020

Op woensdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De late avond brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten harde zuidenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Leeuwarden, 22.10.2020

Op woensdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Avonds gaat dit over in meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De in het begin nog matige zuidenwind waait 's avonds krachtig, tijdens windstoten stormachtig en draait naar het zuidwesten.

Weer in Maastricht-Airport, 22.10.2020

Op woensdagochtend is het nog bewolkt met nu en dan lichte regen. Vanaf de middaguren heerst er afwisselend zonnig en bewolkt weer. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De zuidwestenwind neemt in de middag toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 7.

Weer in Rotterdam, 22.10.2020

Op woensdag is het langere tijd bewolkt met perioden met regen. De namiddags brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Nachts heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig en komt uit zuidelijke, later zuidwestelijke richtingen.

Weer in Vlissingen, 22.10.2020

Op woensdagochtend is het nog bewolkt met perioden met regen. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer grijs, maar overwegend droog. De late avond brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De in het begin nog vrij krachtige zuidoostenwind waait in de middag hard.

Weer in Wijk aan Zee, 22.10.2020