Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nederland

Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Frankrijk Weer Frankrijk Weer westelijke provinciën Weer België Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Duitsland Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Amsterdam AmsterdamAmsterdam Arnhem ArnhemArnhem Beverwijk BeverwijkBeverwijk Breda BredaBreda Eindhoven EindhovenEindhoven Enschede EnschedeEnschede Groningen GroningenGroningen Den Helder Den HelderDen Helder Leeuwarden LeeuwardenLeeuwarden Maastricht MaastrichtMaastricht Rotterdam RotterdamRotterdam Vlissingen VlissingenVlissingen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Luchtdruk

Luchtdruk Nederland

Radar

Radar Nederland Radar NederlandRadar Nederland

Vliegweer

Vliegweer Nederland

Weer in Amsterdam-Airport, 27.07.2017

Op donderdag is het langere tijd wisselend bewolkt, maar meestal droog. De namiddags brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds heerst er wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De zuidwestenwind waait zwak tot matig.

Weer in De Kooy, 27.07.2017

Op donderdag is het overdag wisselend bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds is er veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. 's Nachts zet bewolkt weer met lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De zuidwestenwind waait zwak tot matig.

Weer in Deelen, 27.07.2017

Op donderdag is het langere tijd overwegend grijs, maar over het algemeen droog. In de namiddag heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Eelde, 27.07.2017

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het overwegend grijs, maar over het algemeen droog. De late avond laat zich zien met bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Eindhoven, 27.07.2017

Op donderdag is het de hele dag door geheel bewolkt, maar overwegend droog. Tijdens de late avond heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. ‘s Nacht verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een matige wind uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Enschede, 27.07.2017

Na het geheel bewolkte, maar grotendeels droge weer van de ochtend heerst er tijdelijk afwisselend zonnig en bewolkt weer. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Gilze-Rijen, 27.07.2017

Op donderdag is het overdag overwegend grijs, maar over het algemeen droog. 's Avonds is er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Nachts zet licht bewolkt weer, met brede opklaringen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Leeuwarden, 27.07.2017

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend krijgt het weerstype meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer vorm. De avond laat zich zien met bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit westelijke richtingen.

Weer in Maastricht-Airport, 27.07.2017

In de vroege ochtend is het geheel bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De middag brengt ons geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Rotterdam, 27.07.2017

Op donderdag is het langere tijd overwegend grijs, maar over het algemeen droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De avond brengt ons veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Vlissingen, 27.07.2017

Op donderdag is het langere tijd geheel bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De zuidwestenwind waait matig tot vrij krachtig.

Weer in Wijk aan Zee, 27.07.2017