Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nederland

Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Frankrijk Weer Frankrijk Weer westelijke provinciën Weer België Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Duitsland Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Amsterdam AmsterdamAmsterdam Arnhem ArnhemArnhem Beverwijk BeverwijkBeverwijk Breda BredaBreda Eindhoven EindhovenEindhoven Enschede EnschedeEnschede Groningen GroningenGroningen Den Helder Den HelderDen Helder Leeuwarden LeeuwardenLeeuwarden Maastricht MaastrichtMaastricht Rotterdam RotterdamRotterdam Vlissingen VlissingenVlissingen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Vliegweer

Vliegweer Nederland

Stroming

Stroming Nederland

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Nederland

Weer in Amsterdam-Airport, 29.03.2017

Op woensdagochtend is het nog bewolkt met nu en dan lichte regen. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in De Kooy, 29.03.2017

Op woensdag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag verwachten we overwegend bewolkt, maar meest droog weer. 's Nachts heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De zuidwestenwind waait vervolgens vrij krachtig, 's nachts zwak.

Weer in Deelen, 29.03.2017

Op woensdag is het langere tijd bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. In de namiddag gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De zuidwestenwind waait vervolgens matig, 's nachts zwak.

Weer in Eelde, 29.03.2017

Na het geheel bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met nu en dan lichte regen vorm. De late avond laat zich zien met grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Eindhoven, 29.03.2017

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag geheel bewolkt, maar grotendeels droog. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De zuidwestenwind waait vervolgens matig, 's avonds laat zwak.

Weer in Enschede, 29.03.2017

Op woensdag is het de hele dag door bewolkt met lichte regen. Tijdens de late avond heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. ‘s Nacht verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De matige zuidwestenwind neemt 's avonds laat af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Gilze-Rijen, 29.03.2017

woensdag brengt ons bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Leeuwarden, 29.03.2017

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt, maar overwegend droog weer. De middag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een matige tot matige wind uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Maastricht-Airport, 29.03.2017

Op woensdag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De late avond brengt ons bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De zuidwestenwind waait zwak tot matig.

Weer in Rotterdam, 29.03.2017

In de vroege ochtend is het bewolkt met nu en dan lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De avond laat zich zien met bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een matige tot matige wind uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Vlissingen, 29.03.2017

Op woensdag is het geheel bewolkt, maar grotendeels droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait matig uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Wijk aan Zee, 29.03.2017