Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nederland

Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Frankrijk Weer Frankrijk Weer westelijke provinciën Weer België Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Duitsland Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Amsterdam AmsterdamAmsterdam Arnhem ArnhemArnhem Beverwijk BeverwijkBeverwijk Breda BredaBreda Eindhoven EindhovenEindhoven Enschede EnschedeEnschede Groningen GroningenGroningen Den Helder Den HelderDen Helder Leeuwarden LeeuwardenLeeuwarden Maastricht MaastrichtMaastricht Rotterdam RotterdamRotterdam Vlissingen VlissingenVlissingen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Neerslag

Neerslag Nederland

Stroming

Stroming Nederland

Radar

Radar Nederland Radar NederlandRadar Nederland

Weer in Amsterdam-Airport, 20.10.2019

Op zondagochtend is het nog bewolkt, maar grotendeels droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer deels bewolkt, deels ook zonnig. De late avond brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in De Kooy, 20.10.2019

Tijdens de vroege ochtend is het nog deels bewolkt, deels ook zonnig. Vanaf de latere ochtend heerst bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Deelen, 20.10.2019

Op zondag is het in de ochtend nog meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De late avond brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Eelde, 20.10.2019

zondag brengt ons meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Eindhoven, 20.10.2019

Na het bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met lichte regen. De late avond brengt ons meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Enschede, 20.10.2019

In de vroege ochtend is het geheel bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De nacht brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Gilze-Rijen, 20.10.2019

In de vroege ochtend is het overwegend bewolkt, maar meest droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Leeuwarden, 20.10.2019

Na het zonnig of licht bewolkt weer van de ochtend zet geheel bewolkt, maar overwegend droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Maastricht-Airport, 20.10.2019

Op zondag is het bewolkt met lichte regen. In de nacht voor maandag heerst er veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Rotterdam, 20.10.2019

Op zondag is het overdag meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds is er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Nachts zet geheel bewolkt, maar overwegend droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Vlissingen, 20.10.2019

Op zondag is het tijdens het grootste deel van de dag meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Nachts gaat dit over in bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Wijk aan Zee, 20.10.2019