Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nederland

Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Frankrijk Weer Frankrijk Weer westelijke provinciën Weer België Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Duitsland Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Amsterdam AmsterdamAmsterdam Arnhem ArnhemArnhem Beverwijk BeverwijkBeverwijk Breda BredaBreda Eindhoven EindhovenEindhoven Enschede EnschedeEnschede Groningen GroningenGroningen Den Helder Den HelderDen Helder Leeuwarden LeeuwardenLeeuwarden Maastricht MaastrichtMaastricht Rotterdam RotterdamRotterdam Vlissingen VlissingenVlissingen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Wolken

Wolken Nederland

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Nederland

Vliegweer

Vliegweer Nederland

Weer in Amsterdam-Airport, 17.08.2018

Op vrijdagochtend is het nog overwegend zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer wisselend bewolkt. De namiddag brengt ons overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in De Kooy, 17.08.2018

In de vroege ochtend is het overwegend helder. In de loop van de ochtend wordt het redelijk bewolkt, maar meestal droog. De avond laat zich zien met nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een matige tot matige wind uit westelijke richtingen.

Weer in Deelen, 17.08.2018

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar afwisselend bewolkt en zonnig weer. De middag brengt ons meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Eelde, 17.08.2018

Op vrijdag is het langere tijd bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De namiddags brengt ons deels bewolkt, deels ook zonnig weer. 's Avonds laat heerst er onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Eindhoven, 17.08.2018

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Enschede, 17.08.2018

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. In de loop van de ochtend wordt het wisselend bewolkt. De avond laat zich zien met hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Gilze-Rijen, 17.08.2018

Na het veranderlijk bewolkte weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag grotendeels zonnig weer. De namiddag brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Leeuwarden, 17.08.2018

Op vrijdag is het in de ochtend nog overwegend zonnig. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer. De avond brengt ons meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De westenwind waait in de middag steeds meer matig.

Weer in Maastricht-Airport, 17.08.2018

Na het veranderlijk bewolkte weer met enkele lichte regenbuien van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met lichte regen vorm. De middag laat zich zien met overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Rotterdam, 17.08.2018

Op vrijdagochtend is het nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er langere tijd bewolkt weer. De namiddag brengt ons vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Vlissingen, 17.08.2018

Op vrijdag is het overwegend overwegend zonnig. In de komende nacht heerst er deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Zeker op 's nachts waait er een matige tot matige wind uit het zuidwesten.

Weer in Wijk aan Zee, 17.08.2018