Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nederland

Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Frankrijk Weer Frankrijk Weer westelijke provinciën Weer België Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Duitsland Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Amsterdam AmsterdamAmsterdam Arnhem ArnhemArnhem Beverwijk BeverwijkBeverwijk Breda BredaBreda Eindhoven EindhovenEindhoven Enschede EnschedeEnschede Groningen GroningenGroningen Den Helder Den HelderDen Helder Leeuwarden LeeuwardenLeeuwarden Maastricht MaastrichtMaastricht Rotterdam RotterdamRotterdam Vlissingen VlissingenVlissingen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Nederland

Radar

Radar Nederland Radar NederlandRadar Nederland

Stroming

Stroming Nederland

Weer in Amsterdam-Airport, 19.03.2018

Op maandag is het overdag wolkeloos. De komende nacht brengt ons bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De in het begin nog vrij krachtige noordoostenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in De Kooy, 19.03.2018

Op maandag is het de hele dag door wolkeloos. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer. ‘s Nacht is er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De vrij krachtige oostenwind neemt 's avonds laat af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Deelen, 19.03.2018

Op maandag is het overwegend wolkeloos. In de komende nacht heerst er grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De noordoostenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's nachts zwak.

Weer in Eelde, 19.03.2018

Op maandag is het de hele dag door wolkeloos. De late avond brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. ‘s Nacht is er bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De matige noordoostenwind neemt 's avonds laat af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Eindhoven, 19.03.2018

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De in het begin nog matige noordoostenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Enschede, 19.03.2018

Op maandag is het de hele dag door wolkeloos. Tijdens de nacht gaat dit over in geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De noordoostenwind waait vervolgens matig, 's avonds laat zwak.

Weer in Gilze-Rijen, 19.03.2018

Op maandag is het de hele dag door wolkeloos. Tijdens de nacht voor dinsdag gaat dit over in veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De matige noordoostenwind neemt 's nachts af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Leeuwarden, 19.03.2018

Op maandag is het de hele dag door wolkeloos. De late avond dient zich vaak bewolkt, maar bijna overal droog aan. ‘s Nacht heerst er dan bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit oostelijke richtingen.

Weer in Maastricht-Airport, 19.03.2018

Op maandag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De in het begin nog matige noordoostenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Rotterdam, 19.03.2018

Op maandag is het overdag wolkeloos. De nacht voor dinsdag brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige noordoostenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Vlissingen, 19.03.2018

Op maandag is het overdag wolkeloos. De nacht voor dinsdag brengt ons licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De noordoostenwind waait vervolgens vrij krachtig, 's nachts zwak.

Weer in Wijk aan Zee, 19.03.2018