Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nederland

Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Frankrijk Weer Frankrijk Weer westelijke provinciën Weer België Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Duitsland Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Amsterdam AmsterdamAmsterdam Arnhem ArnhemArnhem Beverwijk BeverwijkBeverwijk Breda BredaBreda Eindhoven EindhovenEindhoven Enschede EnschedeEnschede Groningen GroningenGroningen Den Helder Den HelderDen Helder Leeuwarden LeeuwardenLeeuwarden Maastricht MaastrichtMaastricht Rotterdam RotterdamRotterdam Vlissingen VlissingenVlissingen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Stroming

Stroming Nederland

Temperatuur

Temperatuur Nederland

Wolken

Wolken Nederland

Weer in Amsterdam-Airport, 22.11.2018

Op woensdag is het in de ochtend nog overwegend grijs, maar over het algemeen droog. 's Middags gaat dit over in afwisselend zonnig en bewolkt weer. De namiddag brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een matige wind uit oostelijke richtingen.

Weer in De Kooy, 22.11.2018

woensdag brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De oostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Deelen, 22.11.2018

Op woensdag is het meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 5 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een matige wind uit oostelijke richtingen.

Weer in Eelde, 22.11.2018

woensdag brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 4 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De oostenwind waait zwak tot matig.

Weer in Eindhoven, 22.11.2018

In de ochtend is het hooguit licht bewolkt, verder zonnig. Tijdens de middaguren gaat dit echter over in redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Enschede, 22.11.2018

Op woensdag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. 's Avonds gaat dit over in overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 5 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Gilze-Rijen, 22.11.2018

woensdag brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Leeuwarden, 22.11.2018

Op woensdag is het bewolkt, maar grotendeels droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een matige tot matige wind uit oostelijke richtingen.

Weer in Maastricht-Airport, 22.11.2018

In de vroege ochtend is het overwegend grijs, maar over het algemeen droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De middag brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Rotterdam, 22.11.2018

Op woensdag is het in de ochtend nog bewolkt, maar grotendeels droog. Vanaf de middag verwachten we meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. In de namiddag heerst er bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een matige wind uit het oosten.

Weer in Vlissingen, 22.11.2018

Op woensdag is het in de ochtend nog bewolkt, maar grotendeels droog. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer. De avond brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een matige wind uit oostelijke richtingen.

Weer in Wijk aan Zee, 22.11.2018