Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nederland

Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Frankrijk Weer Frankrijk Weer westelijke provinciën Weer België Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Duitsland Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Amsterdam AmsterdamAmsterdam Arnhem ArnhemArnhem Beverwijk BeverwijkBeverwijk Breda BredaBreda Eindhoven EindhovenEindhoven Enschede EnschedeEnschede Groningen GroningenGroningen Den Helder Den HelderDen Helder Leeuwarden LeeuwardenLeeuwarden Maastricht MaastrichtMaastricht Rotterdam RotterdamRotterdam Vlissingen VlissingenVlissingen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Stroming

Stroming Nederland

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Nederland

Temperatuur

Temperatuur Nederland

Weer in Amsterdam-Airport, 23.04.2018

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts gaat dit over in bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De zuidwestenwind waait zwak tot matig.

Weer in De Kooy, 23.04.2018

Op maandag is het afwisselend zonnig en bewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait matig tot vrij krachtig en komt uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Deelen, 23.04.2018

Op maandag is het langere tijd meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De namiddag brengt ons hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De in het begin nog matige westenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Eelde, 23.04.2018

Op maandagochtend is het nog veranderlijk bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt, maar grotendeels droog weer. De nacht brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit westelijke richtingen.

Weer in Eindhoven, 23.04.2018

Op maandag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. De avond brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De zuidwestenwind waait vervolgens matig, 's avonds zwak.

Weer in Enschede, 23.04.2018

Op maandag is het de hele dag door wisselend bewolkt. De late avond dient zich meest helder aan. ‘s Nacht heerst er dan geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De zuidwestenwind waait vervolgens matig, 's avonds laat zwak.

Weer in Gilze-Rijen, 23.04.2018

Op maandag kunnen we rekenen op vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Leeuwarden, 23.04.2018

Op maandag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. De namiddags brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. 's Nachts heerst er overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit westelijke richtingen.

Weer in Maastricht-Airport, 23.04.2018

Op maandag is het de hele dag door grijs, maar overwegend droog. De late avond dient zich soms wat bewolkt, maar overwegend helder aan. ‘s Nacht heerst er dan veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Rotterdam, 23.04.2018

In de vroege ochtend is het vrij zonnig. In de loop van de ochtend heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De nacht brengt ons overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit westelijke richtingen.

Weer in Vlissingen, 23.04.2018

Op maandagochtend is het nog veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer veranderlijk bewolkt. De nacht brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een matige wind uit het westen.

Weer in Wijk aan Zee, 23.04.2018