Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nederland

Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Frankrijk Weer Frankrijk Weer westelijke provinciën Weer België Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Duitsland Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Amsterdam AmsterdamAmsterdam Arnhem ArnhemArnhem Beverwijk BeverwijkBeverwijk Breda BredaBreda Eindhoven EindhovenEindhoven Enschede EnschedeEnschede Groningen GroningenGroningen Den Helder Den HelderDen Helder Leeuwarden LeeuwardenLeeuwarden Maastricht MaastrichtMaastricht Rotterdam RotterdamRotterdam Vlissingen VlissingenVlissingen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Stroming

Stroming Nederland

Vliegweer

Vliegweer Nederland

Luchtdruk

Luchtdruk Nederland

Weer in Amsterdam-Airport, 27.02.2017

Op maandag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De namiddags brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. 's Avonds laat heerst er veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De zuidenwind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in De Kooy, 27.02.2017

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt met lichte regen. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. 's Avonds laat gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een matige tot vrij krachtige tijdens windstoten harde zuidenwind.

Weer in Deelen, 27.02.2017

Op maandag is het langere tijd bewolkt met nu en dan lichte regen. 's Avonds gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait matig, tijdens windstoten matig uit zuidelijke richtingen.

Weer in Eelde, 27.02.2017

Op maandag is het langere tijd bewolkt met nu en dan lichte regen. 's Avonds heerst er wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait matig, tijdens windstoten matig uit het zuiden.

Weer in Eindhoven, 27.02.2017

In de vroege ochtend is het geheel bewolkt, maar grotendeels droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met lichte regen. De namiddag brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait matig, tijdens windstoten matig uit zuidelijke richtingen.

Weer in Enschede, 27.02.2017

Op maandagochtend is het nog bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige zuidenwind.

Weer in Gilze-Rijen, 27.02.2017

Op maandag is het langere tijd bewolkt met nu en dan lichte regen. De namiddag dient zich wisselend bewolkt met enkele regenbuien aan. De avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De zuidenwind waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Leeuwarden, 27.02.2017

Op maandag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Avonds gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait matig en komt uit zuidelijke richtingen.

Weer in Maastricht-Airport, 27.02.2017

Op maandag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. In de namiddag heerst er wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De zuidenwind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Rotterdam, 27.02.2017

Op maandag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De namiddags brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. 's Avonds heerst er veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De zuidwestenwind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Vlissingen, 27.02.2017

Op maandag is het langere tijd bewolkt met nu en dan lichte regen. De namiddag dient zich veranderlijk bewolkt met enkele (onweers)buien aan. De late avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait vrij krachtig tot krachtig en komt uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Wijk aan Zee, 27.02.2017