Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nederland

Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Frankrijk Weer Frankrijk Weer westelijke provinciën Weer België Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Duitsland Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Amsterdam AmsterdamAmsterdam Arnhem ArnhemArnhem Beverwijk BeverwijkBeverwijk Breda BredaBreda Eindhoven EindhovenEindhoven Enschede EnschedeEnschede Groningen GroningenGroningen Den Helder Den HelderDen Helder Leeuwarden LeeuwardenLeeuwarden Maastricht MaastrichtMaastricht Rotterdam RotterdamRotterdam Vlissingen VlissingenVlissingen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Nederland

Vliegweer

Vliegweer Nederland

Luchtdruk

Luchtdruk Nederland

Weer in Amsterdam-Airport, 10.07.2020

Op vrijdag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt met lichte regen. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts gaat dit over in wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De noordwestenwind waait vervolgens matig, 's nachts zwak.

Weer in De Kooy, 10.07.2020

Op vrijdag is het overdag bewolkt met lichte regen. 's Avonds is er soms bewolkt, soms opgeklaard weer. 's Nachts zet bewolkt, maar grotendeels droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een matige noordenwind, die 's avonds laat in sterkte 2 afneemt en naar het noordwesten draait.

Weer in Deelen, 10.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Avonds heerst er licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De matige noordwestenwind neemt 's avonds laat af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Eelde, 10.07.2020

Op vrijdag is het overdag bewolkt met lichte regen. 's Avonds is er licht bewolkt weer, met brede opklaringen. 's Nachts zet bewolkt weer met nu en dan lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De in het begin nog matige noordenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Eindhoven, 10.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De late avond brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De matige westenwind neemt 's avonds laat af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Enschede, 10.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De avond brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Gilze-Rijen, 10.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd bewolkt met nu en dan lichte regen. De namiddags brengt ons overwegend bewolkt, maar meest droog weer. 's Nachts heerst er hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De matige noordwestenwind neemt 's avonds laat af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Leeuwarden, 10.07.2020

Op vrijdag is het de hele dag door bewolkt met lichte regen. Tijdens de late avond heerst er geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. ‘s Nacht verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De matige noordenwind neemt 's avonds laat af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Maastricht-Airport, 10.07.2020

Op vrijdag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt met lichte regen. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts gaat dit over in af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De in het begin nog matige westenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Rotterdam, 10.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De namiddag dient zich bewolkt, maar overwegend droog aan. De nacht brengt ons deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De in het begin nog matige noordwestenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Vlissingen, 10.07.2020

Op vrijdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt, maar overwegend droog. De namiddag brengt ons deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De vrij krachtige noordwestenwind neemt 's avonds laat af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Wijk aan Zee, 10.07.2020