Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nederland

Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Frankrijk Weer Frankrijk Weer westelijke provinciën Weer België Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Duitsland Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Amsterdam AmsterdamAmsterdam Arnhem ArnhemArnhem Beverwijk BeverwijkBeverwijk Breda BredaBreda Eindhoven EindhovenEindhoven Enschede EnschedeEnschede Groningen GroningenGroningen Den Helder Den HelderDen Helder Leeuwarden LeeuwardenLeeuwarden Maastricht MaastrichtMaastricht Rotterdam RotterdamRotterdam Vlissingen VlissingenVlissingen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Temperatuur

Temperatuur Nederland

Neerslag

Neerslag Nederland

Wolken

Wolken Nederland

Weer in Amsterdam-Airport, 10.12.2019

Op dinsdag is het langere tijd zonnig of licht bewolkt. 's Middags heerst er grijs, maar overwegend droog weer. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De zuidenwind neemt 's nachts toe en waait vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in De Kooy, 10.12.2019

Op dinsdag is het langere tijd langere tijd bewolkt. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De zuidenwind neemt 's avonds toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 8.

Weer in Deelen, 10.12.2019

Op dinsdag is het langere tijd overwegend grijs, maar over het algemeen droog. De namiddags brengt ons bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. 's nachts steekt er een vrij krachtige, met tijdens windstoten harde zuidenwind op.

Weer in Eelde, 10.12.2019

Op dinsdag is het in de ochtend nog bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt, maar grotendeels droog weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De zuidenwind neemt 's avonds laat toe en waait vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Eindhoven, 10.12.2019

Op dinsdag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Avonds laat heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. 's nachts steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidenwind op.

Weer in Enschede, 10.12.2019

Op dinsdag is het de hele dag door veranderlijk bewolkt. De late avond dient zich bewolkt, maar overwegend droog aan. ‘s Nacht heerst er dan bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. 's nachts steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidenwind op.

Weer in Gilze-Rijen, 10.12.2019

Op dinsdag is het tijdens het grootste deel van de dag zonnig of licht bewolkt. 's Avonds verwachten we grijs, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De zuidenwind neemt 's nachts toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Leeuwarden, 10.12.2019

Op dinsdag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. De namiddags brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De zuidenwind neemt 's nachts toe en waait vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Maastricht-Airport, 10.12.2019

Op dinsdag is het overdag bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds is er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts zet bewolkt weer met lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De 's nachts verfrissende zuidenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Rotterdam, 10.12.2019

Op dinsdag is het in de ochtend nog overwegend helder. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De zuidenwind neemt 's avonds toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 7.

Weer in Vlissingen, 10.12.2019

Op dinsdag is het in de ochtend nog vrij zonnig. Vanaf de middag verwachten we bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De in het begin nog matige zuidenwind waait 's avonds laat krachtig.

Weer in Wijk aan Zee, 10.12.2019