Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nederland

Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Frankrijk Weer Frankrijk Weer westelijke provinciën Weer België Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Duitsland Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Amsterdam AmsterdamAmsterdam Arnhem ArnhemArnhem Beverwijk BeverwijkBeverwijk Breda BredaBreda Eindhoven EindhovenEindhoven Enschede EnschedeEnschede Groningen GroningenGroningen Den Helder Den HelderDen Helder Leeuwarden LeeuwardenLeeuwarden Maastricht MaastrichtMaastricht Rotterdam RotterdamRotterdam Vlissingen VlissingenVlissingen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Luchtdruk

Luchtdruk Nederland

Stroming

Stroming Nederland

Neerslag

Neerslag Nederland

Weer in Amsterdam-Airport, 19.10.2017

Na het geheel bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend heerst er tijdelijk afwisselend zonnig en bewolkt weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Op 's nachts zet er een zwakke wind uit zuidoostelijke richtingen op.

Weer in De Kooy, 19.10.2017

Op donderdag is het de hele dag door bewolkt, maar overwegend droog. De late avond dient zich bewolkt, maar overwegend droog aan. ‘s Nacht heerst er dan bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er komt een matige, tot matige zuidoostenwind, die 's nachts naar het zuiden draait.

Weer in Deelen, 19.10.2017

Op donderdagochtend is het nog bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer overwegend zonnig. De namiddag brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Eelde, 19.10.2017

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Eindhoven, 19.10.2017

Op donderdag is het langere tijd redelijk bewolkt, maar meestal droog. 's Middags heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Nachts verwachten we bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Enschede, 19.10.2017

Op donderdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Gilze-Rijen, 19.10.2017

Op donderdag is het overdag afwisselend zonnig en bewolkt. 's Avonds is er bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Nachts zet bewolkt weer met nu en dan lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Leeuwarden, 19.10.2017

Na het wisselend bewolkte weer met enkele lichte regenbuien van de ochtend krijgt het weerstype overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer vorm. De nacht laat zich zien met geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Maastricht-Airport, 19.10.2017

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag overwegend zonnig. 's Avonds verwachten we bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De zuidenwind neemt 's nachts toe en waait matig.

Weer in Rotterdam, 19.10.2017

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag veranderlijk bewolkt. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Nachts gaat dit over in deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De zuidenwind neemt 's nachts toe en waait matig.

Weer in Vlissingen, 19.10.2017

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag zonnig of licht bewolkt. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De in het begin nog matige zuidenwind waait 's nachts vrij krachtig.

Weer in Wijk aan Zee, 19.10.2017