Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Noorwegen

Weer Azië Weer Finland Weer Finland Weer Azië Weer Nordnorwegen Weer Nordnorwegen Weer Nordnorwegen Weer Nordnorwegen Weer Nordnorwegen Weer Nordnorwegen Weer Nordnorwegen Weer Azië Weer Nordnorwegen Weer Westland Weer Zweden Weer Trøndelag Weer Denemarken Weer Estland Weer Estland Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Wit-Rusland Weer Estland Weer Finland Weer Südland Weer Zweden Weer Nordnorwegen Weer Azië Weer Litouwen Weer Letland Weer Ostland Weer Westland Weer Trøndelag
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bergen BergenBergen Bodø BodøBodø Kristiansand KristiansandKristiansand Harstad HarstadHarstad Oslo OsloOslo Tromsø TromsøTromsø Trondheim TrondheimTrondheim © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Bergen, 22.08.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met perioden met regen. In de loop van de ochtend heerst er veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De middag brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde zuidenwind.

Weer in , 22.08.2019

Op donderdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer deels bewolkt, deels ook zonnig. De avond brengt ons grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Harstad, 22.08.2019

Op donderdag is het wisselend bewolkt. In de nacht voor vrijdag heerst er hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in , 22.08.2019

Op donderdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Avonds gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De zuidenwind waait vervolgens matig, 's nachts zwak.

Weer in Oslo-lufthavn, 22.08.2019

Na het afwisselend zonnige en bewolkte weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met lichte regen. De late avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in , 22.08.2019

Op donderdag kunnen we rekenen op meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Trondheim lufthavn, 22.08.2019

Op donderdag is het langere tijd zonnig. De namiddag dient zich bewolkt met nu en dan lichte regen aan. De nacht brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.