Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Noorwegen

Weer Azië Weer Finland Weer Finland Weer Azië Weer Nordnorwegen Weer Nordnorwegen Weer Nordnorwegen Weer Nordnorwegen Weer Nordnorwegen Weer Nordnorwegen Weer Nordnorwegen Weer Azië Weer Nordnorwegen Weer Westland Weer Zweden Weer Trøndelag Weer Denemarken Weer Estland Weer Estland Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Wit-Rusland Weer Estland Weer Finland Weer Südland Weer Zweden Weer Nordnorwegen Weer Azië Weer Litouwen Weer Letland Weer Ostland Weer Westland Weer Trøndelag
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bergen BergenBergen Bodø BodøBodø Kristiansand KristiansandKristiansand Harstad HarstadHarstad Oslo OsloOslo Tromsø TromsøTromsø Trondheim TrondheimTrondheim © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Stroming

Stroming Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Bergen, 14.04.2021

Na het bewolkte weer met lichte regen of sneeuw van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De middag brengt ons meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in , 14.04.2021

Op woensdag is het in de ochtend nog bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. 's Middags gaat dit over in meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er komt een vrij krachtige, tot vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige westenwind, die 's avonds naar het zuidwesten draait.

Weer in Harstad, 14.04.2021

Op woensdag is het langere tijd bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. De namiddag dient zich wisselend bewolkt aan. De avond brengt ons bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 3 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in , 14.04.2021

Op woensdag is het zonnig. In de nacht voor donderdag heerst er wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Oslo-lufthavn, 14.04.2021

Op woensdag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in , 14.04.2021

Op woensdag moeten we rekening houden met bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 2 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De westen-, later zuidenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten storm, 's avonds nog slechts zwak.

Weer in Trondheim lufthavn, 14.04.2021

Na het bewolkt weer met lichte sneeuw van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De avond brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het westen.