Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Noorwegen

Weer Azië Weer Finland Weer Finland Weer Azië Weer Nordnorwegen Weer Nordnorwegen Weer Nordnorwegen Weer Nordnorwegen Weer Nordnorwegen Weer Nordnorwegen Weer Nordnorwegen Weer Azië Weer Nordnorwegen Weer Westland Weer Zweden Weer Trøndelag Weer Denemarken Weer Estland Weer Estland Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Wit-Rusland Weer Estland Weer Finland Weer Südland Weer Zweden Weer Nordnorwegen Weer Azië Weer Litouwen Weer Letland Weer Ostland Weer Westland Weer Trøndelag
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bergen BergenBergen Bodø BodøBodø Kristiansand KristiansandKristiansand Harstad HarstadHarstad Oslo OsloOslo Tromsø TromsøTromsø Trondheim TrondheimTrondheim © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Bergen, 20.01.2021

Op woensdag is het in de ochtend nog veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte sneeuw. In de namiddag heerst er bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in , 20.01.2021

Op woensdagochtend is het nog hooguit licht bewolkt, verder zonnig. Vanaf de middaguren heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De late avond brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. Er waait een vrij krachtige tot krachtige tijdens windstoten stormachtige oostenwind.

Weer in Harstad, 20.01.2021

Op woensdag is het overdag nauwelijks bewolkt. 's Avonds is er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts zet bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in , 20.01.2021

Op woensdag is het bewolkt met regen of sneeuw. In de nacht voor donderdag heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 3 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De noordoostenwind waait vervolgens matig, 's avonds laat zwak.

Weer in Oslo-lufthavn, 20.01.2021

Op woensdag verwachten we bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in , 20.01.2021

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -9°C. De wind waait zwak, tijdens windstoten zwak uit het oosten.

Weer in Trondheim lufthavn, 20.01.2021

Op woensdag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De nacht brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde oostenwind.