Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Oekraïne

Weer Kosovo Weer Polen Weer Azië Weer Moldavië Weer Bulgarije Weer Roemenië Weer Hongarije Weer Wit-Rusland Weer Slowakije (Slowaakse Republiek) Weer Servië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Chernivtsi ChernivtsiChernivtsi Kiev KievKiev Mariupol Harbor Mariupol HarborMariupol Harbor Rivne RivneRivne Jalta JaltaJalta © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Kiev tijdzone: Europe/Kiev

Neerslag

Neerslag Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Chernivtsi, 26.01.2021

Na het meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer van de ochtend zet deels bewolkt, deels ook zonnig weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 2 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Kiew/Kyiv, 26.01.2021

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De middag brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het zuidwesten.

Weer in Mariupol, 26.01.2021

Op dinsdag is het overdag bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds is er licht bewolkt weer, met brede opklaringen. 's Nachts zet vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het zuidoosten.

Weer in Rivne, 26.01.2021

Op dinsdag is het langere tijd bewolkt met lichte sneeuw. De avond brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De in het begin krachtige, tijdens windstoten stormachtige westenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Simferopol, 26.01.2021

Op dinsdag is het langere tijd grotendeels zonnig. 's Avonds heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard en komt uit zuidwestelijke, later zuidoostelijke richtingen.