Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Oekraïne

Weer Kosovo Weer Polen Weer Azië Weer Moldavië Weer Bulgarije Weer Roemenië Weer Hongarije Weer Wit-Rusland Weer Slowakije (Slowaakse Republiek) Weer Servië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Chernivtsi ChernivtsiChernivtsi Kiev KievKiev Mariupol Harbor Mariupol HarborMariupol Harbor Rivne RivneRivne Jalta JaltaJalta © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Kiev tijdzone: Europe/Kiev

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Chernivtsi, 11.04.2021

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De matige zuidoostenwind neemt 's nachts af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Kiew/Kyiv, 11.04.2021

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Mariupol, 11.04.2021

Op zondagochtend is het nog vaak bewolkt, maar bijna overal droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer vrij zonnig. De avond brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het noordoosten.

Weer in Rivne, 11.04.2021

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De zuidoostenwind waait in de namiddag steeds meer matig.

Weer in Simferopol, 11.04.2021

Op zondagochtend is het nog afwisselend bewolkt en zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer geheel bewolkt, maar grotendeels droog. De avond brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De noordoostenwind neemt 's avonds toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 7.