Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Oekraïne

Weer Kosovo Weer Polen Weer Azië Weer Moldavië Weer Bulgarije Weer Roemenië Weer Hongarije Weer Wit-Rusland Weer Slowakije (Slowaakse Republiek) Weer Servië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Chernivtsi ChernivtsiChernivtsi Kiev KievKiev Mariupol Harbor Mariupol HarborMariupol Harbor Rivne RivneRivne Jalta JaltaJalta © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Kiev tijdzone: Europe/Kiev

Stroming

Stroming Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Chernivtsi, 22.08.2019

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend krijgt het weerstype afwisselend bewolkt en zonnig weer vorm. De late avond laat zich zien met nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Kiew/Kyiv, 22.08.2019

Op donderdag is het in de ochtend nog zonnig. 's Middags gaat dit over in meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De late avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Mariupol, 22.08.2019

Tijdens de vroege ochtend is het nog zonnig. In de loop van de ochtend gaat dit echter over in deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Rivne, 22.08.2019

Na het redelijk bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend gaat dit al tijdens de eerste helft van de dag over in overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Simferopol, 22.08.2019

In de vroege ochtend is het hooguit licht bewolkt, verder zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De noordoostenwind neemt 's avonds toe en waait matig, tijdens windstoten hard.