Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Oekraïne

Weer Kosovo Weer Polen Weer Azië Weer Moldavië Weer Bulgarije Weer Roemenië Weer Hongarije Weer Wit-Rusland Weer Slowakije (Slowaakse Republiek) Weer Servië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Chernivtsi ChernivtsiChernivtsi Kiev KievKiev Mariupol Harbor Mariupol HarborMariupol Harbor Rivne RivneRivne Jalta JaltaJalta © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Kiev tijdzone: Europe/Kiev

Zon

Zon Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Chernivtsi, 08.12.2019

Op zondag is het langere tijd wisselend bewolkt. De namiddag dient zich deels bewolkt, deels ook zonnig aan. De avond brengt ons grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Kiew/Kyiv, 08.12.2019

Op zondag verwachten we overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 5 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Mariupol, 08.12.2019

Tijdens de vroege ochtend is het nog vrij zonnig. In de loop van de ochtend wordt het grijs, maar overwegend droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Rivne, 08.12.2019

In de vroege ochtend is het overwegend bewolkt, maar meest droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De middag brengt ons overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Simferopol, 08.12.2019

Op zondag is het overwegend grijs, maar over het algemeen droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.