Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Oostenrijk

Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Italië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Zwitserland Weer Tirol Weer Liechtenstein Weer Tirol Weer Wien Weer Hongarije Weer Oberösterreich Weer Steiermark Weer Italië Weer Kroatië Weer Niederösterreich Weer Vorarlberg Weer Polen Weer Slovenië Weer Zwitserland Weer Burgenland Weer Bosnië-Herzegovina Weer Kärnten Weer Slowakije (Slowaakse Republiek) Weer Salzburg Weer Tsjechië Weer Duitsland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bregenz BregenzBregenz Graz GrazGraz Innsbruck InnsbruckInnsbruck Klagenfurt KlagenfurtKlagenfurt Lienz LienzLienz Linz LinzLinz Salzburg SalzburgSalzburg Wien WienWien © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Vienna tijdzone: Europe/Vienna

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Bregenz, 28.01.2021

In de vroege ochtend is het overwegend bewolkt, maar meest droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met lichte sneeuw. De avond brengt ons bewolkt weer met regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Graz, 28.01.2021

Op woensdag is het overdag meestal zonnig. 's Avonds is er wisselend bewolkt weer. 's Nachts zet bewolkt, maar grotendeels droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Innsbruck, 28.01.2021

Op woensdag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Klagenfurt, 28.01.2021

Op woensdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De namiddags brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts heerst er meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -10 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Lienz, 28.01.2021

Op woensdag is het in de ochtend nog meestal zonnig. 's Middags gaat dit over in afwisselend bewolkt en zonnig weer. De avond brengt ons meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -13 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -10°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Linz, 28.01.2021

Na het bewolkte weer met plaatselijk lichte sneeuw van de ochtend krijgt het weerstype redelijk bewolkt, maar meestal droog weer vorm. De avond laat zich zien met bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in , 28.01.2021

Op woensdagochtend is het nog bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in , 28.01.2021

Op woensdagochtend is het nog veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt, maar grotendeels droog weer. De namiddag brengt ons afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 3 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het westen.