Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Oostenrijk

Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Italië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Zwitserland Weer Tirol Weer Liechtenstein Weer Tirol Weer Wien Weer Hongarije Weer Oberösterreich Weer Steiermark Weer Italië Weer Kroatië Weer Niederösterreich Weer Vorarlberg Weer Polen Weer Slovenië Weer Zwitserland Weer Burgenland Weer Bosnië-Herzegovina Weer Kärnten Weer Slowakije (Slowaakse Republiek) Weer Salzburg Weer Tsjechië Weer Duitsland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bregenz BregenzBregenz Graz GrazGraz Innsbruck InnsbruckInnsbruck Klagenfurt KlagenfurtKlagenfurt Lienz LienzLienz Linz LinzLinz Salzburg SalzburgSalzburg Wien WienWien © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Vienna tijdzone: Europe/Vienna

Stroming

Stroming Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Bregenz, 09.12.2019

Op maandag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Middags heerst er veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Graz, 09.12.2019

Op maandagochtend is het nog redelijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen. De late avond brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Innsbruck, 09.12.2019

Op maandag is het overdag redelijk bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds is er wisselend bewolkt weer met enkele regen- of sneeuwbuien. 's Avonds laat zet bewolkt weer met lichte regen of sneeuw zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Klagenfurt, 09.12.2019

Na het overwegend bewolkte, maar meest droge weer van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De late avond brengt ons geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Lienz, 09.12.2019

Op maandag is het langere tijd redelijk bewolkt, maar meestal droog. In de namiddag gaat dit over in meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Linz, 09.12.2019

Op maandag is het langere tijd bewolkt met nu en dan lichte regen. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in , 09.12.2019

Op zondag is het de hele dag door overwegend helder. Tijdens de nacht gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in , 09.12.2019

Op maandag verwachten we veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De westenwind neemt 's nachts toe en waait matig.