Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Oostenrijk

Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Italië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Zwitserland Weer Tirol Weer Liechtenstein Weer Tirol Weer Wien Weer Hongarije Weer Oberösterreich Weer Steiermark Weer Italië Weer Kroatië Weer Niederösterreich Weer Vorarlberg Weer Polen Weer Slovenië Weer Zwitserland Weer Burgenland Weer Bosnië-Herzegovina Weer Kärnten Weer Slowakije (Slowaakse Republiek) Weer Salzburg Weer Tsjechië Weer Duitsland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bregenz BregenzBregenz Graz GrazGraz Innsbruck InnsbruckInnsbruck Klagenfurt KlagenfurtKlagenfurt Lienz LienzLienz Linz LinzLinz Salzburg SalzburgSalzburg Wien WienWien © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Vienna tijdzone: Europe/Vienna

Zon

Zon Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Bregenz, 19.01.2020

Op zondag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte sneeuw. 's Middags gaat dit over in bewolkt, maar overwegend droog weer. De late avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 3 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Graz, 19.01.2020

Op zondagochtend is het nog bewolkt met lichte sneeuw. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen of sneeuw. De namiddag brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 5 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Innsbruck, 19.01.2020

Op zondag moeten we rekening houden met bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Klagenfurt, 19.01.2020

Op zondag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte sneeuw. 's Middags gaat dit over in afwisselend zonnig en bewolkt weer. De nacht brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Lienz, 19.01.2020

Op zondag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Middags heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts verwachten we veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Linz, 19.01.2020

Op zondag is het langere tijd bewolkt met lichte regen of sneeuw. In de namiddag gaat dit over in bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in , 19.01.2020

Op zondag moeten we rekening houden met bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in , 19.01.2020

Op zondag is het langere tijd bewolkt met regen of sneeuw. De namiddags brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. 's Avonds heerst er bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 3 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De noordwestenwind waait zwak.