Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Oostenrijk

Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Italië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Zwitserland Weer Tirol Weer Liechtenstein Weer Tirol Weer Wien Weer Hongarije Weer Oberösterreich Weer Steiermark Weer Italië Weer Kroatië Weer Niederösterreich Weer Vorarlberg Weer Polen Weer Slovenië Weer Zwitserland Weer Burgenland Weer Bosnië-Herzegovina Weer Kärnten Weer Slowakije (Slowaakse Republiek) Weer Salzburg Weer Tsjechië Weer Duitsland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bregenz BregenzBregenz Graz GrazGraz Innsbruck InnsbruckInnsbruck Klagenfurt KlagenfurtKlagenfurt Lienz LienzLienz Linz LinzLinz Salzburg SalzburgSalzburg Wien WienWien © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Vienna tijdzone: Europe/Vienna

Stroming

Stroming Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Bregenz, 10.07.2020

Op vrijdag is het tijdens het grootste deel van de dag zonnig. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Graz, 10.07.2020

Op vrijdag is het overwegend meestal zonnig. In de komende nacht heerst er bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Innsbruck, 10.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd zonnig. De namiddag dient zich veranderlijk bewolkt met enkele (onweers)buien aan. De nacht brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Klagenfurt, 10.07.2020

Op vrijdag is het overdag meestal zonnig. De komende nacht brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Lienz, 10.07.2020

Op vrijdag is het tijdens het grootste deel van de dag overwegend helder. 's Avonds verwachten we veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat gaat dit over in licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Linz, 10.07.2020

Op vrijdag is het de hele dag door zonnig. De late avond dient zich veranderlijk bewolkt met enkele (onweers)buien aan. ‘s Nacht heerst er dan bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in , 10.07.2020

Op vrijdag is het overdag zonnig. 's Avonds is er wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. 's Nachts zet bewolkt weer met perioden met regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in , 10.07.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De wind waait zwak uit het westen.