Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Oostenrijk

Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Italië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Zwitserland Weer Tirol Weer Liechtenstein Weer Tirol Weer Wien Weer Hongarije Weer Oberösterreich Weer Steiermark Weer Italië Weer Kroatië Weer Niederösterreich Weer Vorarlberg Weer Polen Weer Slovenië Weer Zwitserland Weer Burgenland Weer Bosnië-Herzegovina Weer Kärnten Weer Slowakije (Slowaakse Republiek) Weer Salzburg Weer Tsjechië Weer Duitsland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bregenz BregenzBregenz Graz GrazGraz Innsbruck InnsbruckInnsbruck Klagenfurt KlagenfurtKlagenfurt Lienz LienzLienz Linz LinzLinz Salzburg SalzburgSalzburg Wien WienWien © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Vienna tijdzone: Europe/Vienna

Zon

Zon Europa

Wolken

Wolken Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in Bregenz, 07.04.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Graz, 07.04.2020

Op dinsdag is het overdag zonnig. De komende nacht brengt ons grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Innsbruck, 07.04.2020

Op dinsdag is het overdag zonnig. De komende nacht brengt ons grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Klagenfurt, 07.04.2020

Op dinsdag is het de hele dag door zonnig. Tijdens de nacht voor woensdag gaat dit over in bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 17 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Lienz, 07.04.2020

Op dinsdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 16 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Linz, 07.04.2020

Op dinsdag is het de hele dag door zonnig. Tijdens de nacht gaat dit over in bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in , 07.04.2020

Op dinsdag is het overwegend zonnig. In de komende nacht heerst er bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in , 07.04.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.