Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Oostenrijk

Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Italië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Zwitserland Weer Tirol Weer Liechtenstein Weer Tirol Weer Wien Weer Hongarije Weer Oberösterreich Weer Steiermark Weer Italië Weer Kroatië Weer Niederösterreich Weer Vorarlberg Weer Polen Weer Slovenië Weer Zwitserland Weer Burgenland Weer Bosnië-Herzegovina Weer Kärnten Weer Slowakije (Slowaakse Republiek) Weer Salzburg Weer Tsjechië Weer Duitsland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bregenz BregenzBregenz Graz GrazGraz Innsbruck InnsbruckInnsbruck Klagenfurt KlagenfurtKlagenfurt Lienz LienzLienz Linz LinzLinz Salzburg SalzburgSalzburg Wien WienWien © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Vienna tijdzone: Europe/Vienna

Zon

Zon Europa

Wolken

Wolken Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Bregenz, 27.09.2020

Op zaterdag is het bewolkt met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Graz, 27.09.2020

In de ochtend is het eerst nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag zet wisselend bewolkt, maar meestal droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Innsbruck, 27.09.2020

Op zaterdag is het de hele dag door bewolkt met lichte regen. De late avond brengt ons deels bewolkt, deels helder weer. ‘s Nacht is er overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Klagenfurt, 27.09.2020

In de vroege ochtend is het overwegend grijs, maar over het algemeen droog. In de loop van de ochtend wordt het veranderlijk bewolkt met enkele lichte regenbuien. De namiddag laat zich zien met afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Lienz, 27.09.2020

Op zaterdagochtend is het nog vrij zonnig. Vanaf de middaguren heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De nacht brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Linz, 27.09.2020

Op zaterdag is het overdag bewolkt met perioden met regen. De komende nacht brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten stormachtig uit het westen.

Weer in , 27.09.2020

Op zaterdag is het de hele dag door bewolkt met perioden met regen. Tijdens de nacht gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in , 27.09.2020

Op zaterdag is het in de ochtend nog bewolkt met perioden met regen. Vanaf de middag verwachten we wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds heerst er af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De westenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.