Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Polen

Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Zweden Weer Duitsland Weer Denemarken Weer Duitsland Weer Zweden Weer Litouwen Weer Letland Weer Azië Weer Hongarije Weer Slowakije (Slowaakse Republiek) Weer Roemenië Weer Tsjechië Weer Oekraïne Weer Oostenrijk Weer Wit-Rusland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Poznań PoznańPoznań Warschau WarschauWarschau Wrocław WrocławWrocław Bialystok BialystokBialystok © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Warsaw tijdzone: Europe/Warsaw

Vliegweer

Vliegweer Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Bialystok, 19.01.2021

In de vroege ochtend is het afwisselend zonnig en bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De middag brengt ons vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de -19 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -14°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Breslau/Wroclaw, 19.01.2021

Op dinsdag is het overdag bewolkt met lichte regen of sneeuw. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte sneeuw. 's Avonds laat zet bewolkt weer met lichte regen of sneeuw zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een matige wind uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Poznan, 19.01.2021

Op dinsdagochtend is het nog bewolkt met lichte sneeuw. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen of sneeuw. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -9 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Warschau/Warszawa-Okecie, 19.01.2021

Op dinsdag moeten we rekening houden met bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -17 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.