Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Portugal

Weer Lissabon Weer Lissabon Weer Norte Weer Algarve Weer Centro Weer Alentejo Weer Spanje
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Beja BejaBeja Bragança BragançaBragança Castelo Branco Castelo BrancoCastelo Branco Coimbra CoimbraCoimbra Faro FaroFaro Lissabon LissabonLissabon Porto PortoPorto Sagres SagresSagres © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT tijdzone: Etc/GMT

Wolken

Wolken Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Beja, 11.04.2021

Op zondag is het in de ochtend nog vrij zonnig. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Bragança, 11.04.2021

Op zondag is het langere tijd vaak bewolkt, maar bijna overal droog. De avond brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in , 11.04.2021

Op zondag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in , 11.04.2021

Op zondag is het langere tijd wisselend bewolkt. 's Avonds gaat dit over in deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in , 11.04.2021

Op zondag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige westenwind waait 's nachts zwak.

Weer in , 11.04.2021

In de vroege ochtend is het vrij zonnig. In de loop van de ochtend heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De noordwestenwind neemt 's avonds toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in , 11.04.2021

Op zondag is het langere tijd vrij zonnig. 's Avonds heerst er wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De noordwestenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Sagres, 11.04.2021

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De noordenwind neemt 's avonds toe en waait matig.