Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Portugal

Weer Lissabon Weer Lissabon Weer Norte Weer Algarve Weer Centro Weer Alentejo Weer Spanje
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Beja BejaBeja Bragança BragançaBragança Castelo Branco Castelo BrancoCastelo Branco Coimbra CoimbraCoimbra Faro FaroFaro Lissabon LissabonLissabon Porto PortoPorto Sagres SagresSagres © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT tijdzone: Etc/GMT

Neerslag

Neerslag Europa

Stroming

Stroming Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Beja, 26.01.2021

Op dinsdag is het langere tijd geheel bewolkt, maar grotendeels droog. De namiddag brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Bragança, 26.01.2021

In de vroege ochtend is het afwisselend bewolkt en zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De avond brengt ons soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in , 26.01.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt met nu en dan lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het hooguit licht bewolkt, verder zonnig. De namiddag laat zich zien met vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in , 26.01.2021

Op dinsdag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte regen. 's Middags gaat dit over in geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De avond brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in , 26.01.2021

Op dinsdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. 's Avonds laat heerst er nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in , 26.01.2021

Tijdens de vroege ochtend is het nog bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het afwisselend bewolkt en zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in , 26.01.2021

Op dinsdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Sagres, 26.01.2021

Op dinsdag is het langere tijd geheel bewolkt, maar grotendeels droog. 's Avonds gaat dit over in wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.