Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Portugal

Weer Lissabon Weer Lissabon Weer Norte Weer Algarve Weer Centro Weer Alentejo Weer Spanje
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Beja BejaBeja Bragança BragançaBragança Castelo Branco Castelo BrancoCastelo Branco Coimbra CoimbraCoimbra Faro FaroFaro Lissabon LissabonLissabon Porto PortoPorto Sagres SagresSagres © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT tijdzone: Etc/GMT

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Beja, 08.12.2019

In de vroege ochtend is het langere tijd bewolkt. In de loop van de ochtend heerst er mistig weer. De middag brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Bragança, 08.12.2019

In de vroege ochtend is het deels bewolkt, deels ook zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De namiddag brengt ons deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in , 08.12.2019

Op zondag is het overdag overwegend helder. 's Avonds is er bewolkt weer met perioden met regen. 's Avonds laat zet veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in , 08.12.2019

Op zondag is het langere tijd overwegend bewolkt, maar meest droog. De namiddag dient zich bewolkt met perioden met regen aan. De avond brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in , 08.12.2019

Op zondag is het langere tijd aanhoudend zonnig. De namiddags brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts heerst er af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in , 08.12.2019

Op zondag is het langere tijd redelijk bewolkt, maar meestal droog. De namiddag dient zich bewolkt met lichte regen aan. De nacht brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in , 08.12.2019

Op zondag is het de hele dag door bewolkt met lichte regen. De late avond dient zich redelijk bewolkt, maar meestal droog aan. ‘s Nacht heerst er dan wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Sagres, 08.12.2019

Op zondag is het tijdens het grootste deel van de dag aanhoudend zonnig. 's Avonds verwachten we veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts gaat dit over in bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke noordenwind.