Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Roemenië

Weer Turkije Weer Turkije Weer Griekenland Weer Turkije Weer Turkije Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Turkije Weer Griekenland Weer Polen Weer Polen Weer Griekenland Weer Bosnië-Herzegovina Weer Bosnië-Herzegovina Weer Polen Weer Slowakije (Slowaakse Republiek) Weer Turkije Weer Moldavië Weer Montenegro Weer Oekraïne Weer Voormalige Joegoslavische Republiek Macedonië Weer Albanië Weer Servië Weer Griekenland Weer Hongarije Weer Bulgarije Weer Kosovo
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Boekarest BoekarestBoekarest Constanza ConstanzaConstanza Oradea OradeaOradea Satu Mare Satu MareSatu Mare Sibiu SibiuSibiu © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Bucharest tijdzone: Europe/Bucharest

Vliegweer

Vliegweer Europa

Zon

Zon Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Bukarest/Bucuresti-Otopeni, 26.01.2021

Op dinsdag is het in de ochtend nog bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 3 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Constanta, 26.01.2021

Op dinsdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De nacht brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Oradea, 26.01.2021

Op dinsdag is het overdag bewolkt met lichte sneeuw. 's Avonds is er bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Nachts zet bewolkt, maar overwegend droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Satu Mare, 26.01.2021

Na het meest zwaar bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend krijgt het weerstype zonnig of licht bewolkt weer vorm. De avond laat zich zien met geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Sibiu, 26.01.2021

Op dinsdag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte sneeuw. Vanaf de middag verwachten we bewolkt, maar overwegend droog weer. In de namiddag heerst er bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke westenwind.