Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Slovenië

Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Montenegro Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Italië Weer Italië Weer Italië Weer Kroatië Weer Montenegro Weer Bosnië-Herzegovina Weer Hongarije Weer Albanië Weer Servië Weer Oostenrijk
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Cerklje ob Krki Cerklje ob KrkiCerklje ob Krki Maribor MariborMaribor Murska Sobota Murska SobotaMurska Sobota Kredarica KredaricaKredarica Portoroz/Secovlje Portoroz/SecovljePortoroz/Secovlje © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Sarajevo tijdzone: Europe/Sarajevo

Zon

Zon Europa

Wolken

Wolken Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Cerklje, 19.01.2020

Op zondag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte sneeuw. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. 's Avonds heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Kredarica, 19.01.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte sneeuw. In de loop van de ochtend wordt het geheel bewolkt, maar overwegend droog. De nacht laat zich zien met bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -14 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -15°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde noordenwind.

Weer in Maribor, 19.01.2020

Op zondag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte sneeuw. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De namiddag brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Murska Sobota, 19.01.2020

Op zondag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte sneeuw. Vanaf de middag verwachten we meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. In de namiddag heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 3 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Portoroz/Secovlje, 19.01.2020

Op zondag is het langere tijd zonnig of licht bewolkt. De late avond brengt ons helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit noordoostelijke richtingen.