Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Slovenië

Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Montenegro Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Italië Weer Italië Weer Italië Weer Kroatië Weer Montenegro Weer Bosnië-Herzegovina Weer Hongarije Weer Albanië Weer Servië Weer Oostenrijk
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Cerklje ob Krki Cerklje ob KrkiCerklje ob Krki Maribor MariborMaribor Murska Sobota Murska SobotaMurska Sobota Kredarica KredaricaKredarica Portoroz/Secovlje Portoroz/SecovljePortoroz/Secovlje © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Sarajevo tijdzone: Europe/Sarajevo

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Cerklje, 09.12.2019

Op zondagochtend is het nog geheel bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middaguren heerst er afwisselend bewolkt en zonnig weer. De late avond brengt ons bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Kredarica, 09.12.2019

Op zondag is het de hele dag door overwegend zonnig. Tijdens de nacht gaat dit over in bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten stormachtige noordenwind.

Weer in Maribor, 09.12.2019

In de ochtend is het langere tijd bewolkt. Tijdens de middaguren gaat dit echter over in vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Murska Sobota, 09.12.2019

In de vroege ochtend is het mistig met rijpvorming. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De middag brengt ons hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Portoroz/Secovlje, 09.12.2019

Op zondag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. De late avond brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.