Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Slovenië

Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Montenegro Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Italië Weer Italië Weer Italië Weer Kroatië Weer Montenegro Weer Bosnië-Herzegovina Weer Hongarije Weer Albanië Weer Servië Weer Oostenrijk
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Cerklje ob Krki Cerklje ob KrkiCerklje ob Krki Maribor MariborMaribor Murska Sobota Murska SobotaMurska Sobota Kredarica KredaricaKredarica Portoroz/Secovlje Portoroz/SecovljePortoroz/Secovlje © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Sarajevo tijdzone: Europe/Sarajevo

Wolken

Wolken Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Cerklje, 07.04.2020

Op dinsdag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. 's Avonds laat heerst er soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 18 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Kredarica, 07.04.2020

Op dinsdag is het de hele dag door zonnig. Tijdens de nacht voor woensdag gaat dit over in bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een matige wind uit zuidoostelijke richtingen.

Weer in Maribor, 07.04.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Murska Sobota, 07.04.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 16 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Portoroz/Secovlje, 07.04.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het oosten.