Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Slovenië

Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Montenegro Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Italië Weer Italië Weer Italië Weer Kroatië Weer Montenegro Weer Bosnië-Herzegovina Weer Hongarije Weer Albanië Weer Servië Weer Oostenrijk
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Cerklje ob Krki Cerklje ob KrkiCerklje ob Krki Maribor MariborMaribor Murska Sobota Murska SobotaMurska Sobota Kredarica KredaricaKredarica Portoroz/Secovlje Portoroz/SecovljePortoroz/Secovlje © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Sarajevo tijdzone: Europe/Sarajevo

Neerslag

Neerslag Europa

Stroming

Stroming Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Cerklje, 28.01.2021

Na het veranderlijk bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend heerst er tijdelijk overwegend helder weer. De nacht brengt ons overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Kredarica, 28.01.2021

Op donderdag is het langere tijd zonnig. De namiddags brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts heerst er bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -13 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er komt een vrij krachtige, tot vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige noordenwind, die 's avonds laat naar het westen draait.

Weer in Maribor, 28.01.2021

Op donderdag is het langere tijd overwegend helder. De namiddag dient zich redelijk bewolkt, maar meestal droog aan. De late avond brengt ons af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Murska Sobota, 28.01.2021

Tijdens de vroege ochtend is het nog afwisselend bewolkt en zonnig. In de loop van de ochtend gaat dit echter over in vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Portoroz/Secovlje, 28.01.2021

Op donderdag is het langere tijd zonnig. De namiddags brengt ons zonnig of licht bewolkt weer. 's Avonds laat heerst er grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.