Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Slowakije (Slowaakse Republiek)

Weer Oekraïne Weer Bulgarije Weer Polen Weer Bosnië-Herzegovina Weer Hongarije Weer Slovenië Weer Oekraïne Weer Tsjechië Weer Servië Weer Kroatië Weer Oostenrijk Weer Roemenië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bratislava BratislavaBratislava Košice KošiceKošice Lučenec LučenecLučenec Nitra NitraNitra Prievidza PrievidzaPrievidza Žilina ŽilinaŽilina © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Budapest tijdzone: Europe/Budapest

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Stroming

Stroming Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Bratislava, 28.09.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt, maar grotendeels droog. De middag laat zich zien met veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De noordwestenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, in de namiddag zwak.

Weer in Dolny Hricov, 28.09.2020

Op maandag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De namiddag dient zich hooguit licht bewolkt, verder zonnig aan. De nacht brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Kosice, Barca, 28.09.2020

Op maandagochtend is het nog hooguit licht bewolkt, verder zonnig. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen. De namiddag brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Lucenec, 28.09.2020

Op maandagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middaguren heerst er vrij zonnig. De namiddag brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Nitra, 28.09.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De middag brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De oostenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig, 's avonds laat zwak.

Weer in Prievidza, 28.09.2020

Op maandagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer wisselend bewolkt, maar meestal droog. De namiddag brengt ons veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De in het begin nog matige noordoostenwind neemt af en waait nog zwak.