Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Slowakije (Slowaakse Republiek)

Weer Oekraïne Weer Bulgarije Weer Polen Weer Bosnië-Herzegovina Weer Hongarije Weer Slovenië Weer Oekraïne Weer Tsjechië Weer Servië Weer Kroatië Weer Oostenrijk Weer Roemenië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bratislava BratislavaBratislava Košice KošiceKošice Lučenec LučenecLučenec Nitra NitraNitra Prievidza PrievidzaPrievidza Žilina ŽilinaŽilina © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Budapest tijdzone: Europe/Budapest

Stroming

Stroming Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Bratislava, 11.04.2021

Op zondag is het in de ochtend nog nauwelijks bewolkt. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De zuidenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Dolny Hricov, 11.04.2021

In de ochtend is het eerst nog overwegend helder. Vanaf de middag zet langere tijd bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Kosice, Barca, 11.04.2021

In de vroege ochtend is het vrij zonnig. In de loop van de ochtend heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De late avond brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Lucenec, 11.04.2021

Op zondag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. De namiddag brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Nitra, 11.04.2021

Na het nauwelijks bewolkte weer van de ochtend gaat dit al tijdens de eerste helft van de dag over in afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig en komt uit zuidoostelijke, later oostelijke richtingen.

Weer in Prievidza, 11.04.2021

Op zondag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. In de namiddag gaat dit over in afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.