Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Slowakije (Slowaakse Republiek)

Weer Oekraïne Weer Bulgarije Weer Polen Weer Bosnië-Herzegovina Weer Hongarije Weer Slovenië Weer Oekraïne Weer Tsjechië Weer Servië Weer Kroatië Weer Oostenrijk Weer Roemenië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bratislava BratislavaBratislava Košice KošiceKošice Lučenec LučenecLučenec Nitra NitraNitra Prievidza PrievidzaPrievidza Žilina ŽilinaŽilina © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Budapest tijdzone: Europe/Budapest

Neerslag

Neerslag Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Bratislava, 08.12.2019

In de vroege ochtend is het redelijk bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar zonnig of licht bewolkt weer. De middag brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Dolny Hricov, 08.12.2019

Op zondag is het in de ochtend nog overwegend grijs, maar over het algemeen droog. Vanaf de middag verwachten we afwisselend bewolkt en zonnig weer. In de namiddag heerst er overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Kosice, Barca, 08.12.2019

Op zondag is het geheel bewolkt, maar grotendeels droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Lucenec, 08.12.2019

zondag brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 4 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Nitra, 08.12.2019

Op zondagochtend is het nog geheel bewolkt, maar grotendeels droog. Vanaf de middaguren heerst er wisselend bewolkt weer. De avond brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Prievidza, 08.12.2019

Na het bewolkt weer met lichte regen of sneeuw van de ochtend zet vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het noorden.