Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Spanje

Weer Frankrijk Weer Castilla y León Weer Comunidad de Madrid Weer País Vasco Weer País Vasco Weer Comunidad Valenciana Weer País Vasco Weer Illes Balears Weer Illes Balears Weer Andorra Weer Illes Balears Weer Frankrijk Weer Cantabria Weer País Vasco Weer La Rioja Weer Andalucía Weer Galicia Weer Portugal Weer Comunidad de Madrid Weer Castilla y León Weer Castilla-La Mancha Weer Principado de Asturias Weer Extremadura Weer Comunidad Foral de Navarra Weer Catalunya Weer Comunidad Valenciana Weer Región de Murcia Weer Aragón
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap A Coruña A CoruñaA Coruña Barcelona BarcelonaBarcelona Bilbao BilbaoBilbao Cáceres CáceresCáceres Córdoba CórdobaCórdoba Gijón GijónGijón Madrid MadridMadrid Málaga MálagaMálaga Murcia MurciaMurcia Palma PalmaPalma Sevilla SevillaSevilla Valencia ValenciaValencia Valladolid ValladolidValladolid Vigo VigoVigo © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Madrid tijdzone: Europe/Madrid

Temperatuur

Temperatuur Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in , 20.03.2019

Op woensdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in , 20.03.2019

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag afwisselend zonnig en bewolkt. 's Avonds verwachten we nauwelijks bewolkt weer. 's Avonds laat gaat dit over in wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Cáceres, 20.03.2019

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in , 20.03.2019

Op woensdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in , 20.03.2019

Tijdens de vroege ochtend is het nog langere tijd bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het grotendeels zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in La Coruña, 20.03.2019

Op woensdag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De noordoostenwind neemt 's avonds toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in , 20.03.2019

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in , 20.03.2019

Op woensdag is het langere tijd vrij zonnig. De namiddag brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Murcia, 20.03.2019

Op woensdagochtend is het nog grotendeels zonnig. Vanaf de middaguren heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De avond brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in , 20.03.2019

Op woensdag is het langere tijd overwegend helder. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De noordoostenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in Sevilla, 20.03.2019

Op woensdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in , 20.03.2019

Op woensdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Valladolid, 20.03.2019

Na het meestal zonnige van de ochtend heerst er tijdelijk afwisselend bewolkt en zonnig weer. De namiddag brengt ons zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Vigo-Peinador, 20.03.2019

Op woensdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke westenwind.