Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Spanje

Weer Frankrijk Weer Castilla y León Weer Comunidad de Madrid Weer País Vasco Weer País Vasco Weer Comunidad Valenciana Weer País Vasco Weer Illes Balears Weer Illes Balears Weer Andorra Weer Illes Balears Weer Frankrijk Weer Cantabria Weer País Vasco Weer La Rioja Weer Andalucía Weer Galicia Weer Portugal Weer Comunidad de Madrid Weer Castilla y León Weer Castilla-La Mancha Weer Principado de Asturias Weer Extremadura Weer Comunidad Foral de Navarra Weer Catalunya Weer Comunidad Valenciana Weer Región de Murcia Weer Aragón
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap A Coruña A CoruñaA Coruña Barcelona BarcelonaBarcelona Bilbao BilbaoBilbao Cáceres CáceresCáceres Córdoba CórdobaCórdoba Gijón GijónGijón Madrid MadridMadrid Málaga MálagaMálaga Murcia MurciaMurcia Palma PalmaPalma Sevilla SevillaSevilla Valencia ValenciaValencia Valladolid ValladolidValladolid Vigo VigoVigo © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Madrid tijdzone: Europe/Madrid

Temperatuur

Temperatuur Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in , 14.04.2021

Op woensdag is het in de ochtend nog vaak bewolkt, maar bijna overal droog. 's Middags gaat dit over in nauwelijks bewolkt weer. De namiddag brengt ons deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in , 14.04.2021

Op woensdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Cáceres, 14.04.2021

Op woensdag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De late avond brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in , 14.04.2021

Op woensdag is het in de ochtend nog grotendeels zonnig. Vanaf de middag verwachten we vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Avonds heerst er bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in , 14.04.2021

Op woensdag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in La Coruña, 14.04.2021

Op woensdag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige noordoostenwind op.

Weer in , 14.04.2021

Op woensdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De avond brengt ons hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in , 14.04.2021

In de vroege ochtend is het vaak bewolkt, maar bijna overal droog. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met lichte regen. De nacht brengt ons licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Murcia, 14.04.2021

Op woensdag is het in de ochtend nog afwisselend bewolkt en zonnig. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De namiddag brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in , 14.04.2021

Op woensdag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Sevilla, 14.04.2021

Op woensdag is het in de ochtend nog grotendeels zonnig. Vanaf de middag verwachten we wisselend bewolkt weer. In de namiddag heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in , 14.04.2021

Op woensdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds laat gaat dit over in licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Valladolid, 14.04.2021

Op woensdag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Vigo-Peinador, 14.04.2021

Op woensdag is het langere tijd wisselend bewolkt. In de namiddag gaat dit over in meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het westen.