Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Spanje

Weer Frankrijk Weer Castilla y León Weer Comunidad de Madrid Weer País Vasco Weer País Vasco Weer Comunidad Valenciana Weer País Vasco Weer Illes Balears Weer Illes Balears Weer Andorra Weer Illes Balears Weer Frankrijk Weer Cantabria Weer País Vasco Weer La Rioja Weer Andalucía Weer Galicia Weer Portugal Weer Comunidad de Madrid Weer Castilla y León Weer Castilla-La Mancha Weer Principado de Asturias Weer Extremadura Weer Comunidad Foral de Navarra Weer Catalunya Weer Comunidad Valenciana Weer Región de Murcia Weer Aragón
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap A Coruña A CoruñaA Coruña Barcelona BarcelonaBarcelona Bilbao BilbaoBilbao Cáceres CáceresCáceres Córdoba CórdobaCórdoba Gijón GijónGijón Madrid MadridMadrid Málaga MálagaMálaga Murcia MurciaMurcia Palma PalmaPalma Sevilla SevillaSevilla Valencia ValenciaValencia Valladolid ValladolidValladolid Vigo VigoVigo © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Madrid tijdzone: Europe/Madrid

Wolken

Wolken Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in , 15.07.2020

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag overwegend zonnig. 's Avonds verwachten we veranderlijk bewolkt weer. 's Avonds laat gaat dit over in meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in , 15.07.2020

Op woensdag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte regen. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer. De namiddag brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Cáceres, 15.07.2020

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 37 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in , 15.07.2020

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 40 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in , 15.07.2020

woensdag brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in La Coruña, 15.07.2020

Op woensdag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. In de namiddag gaat dit over in wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De noordoostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in , 15.07.2020

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in , 15.07.2020

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Murcia, 15.07.2020

Op woensdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in , 15.07.2020

Op woensdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De zuidwestenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Sevilla, 15.07.2020

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 41 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in , 15.07.2020

Op woensdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De oostenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Valladolid, 15.07.2020

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Vigo-Peinador, 15.07.2020

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige noordoostenwind waait 's nachts zwak.