Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Spanje

Weer Frankrijk Weer Castilla y León Weer Comunidad de Madrid Weer País Vasco Weer País Vasco Weer Comunidad Valenciana Weer País Vasco Weer Illes Balears Weer Illes Balears Weer Andorra Weer Illes Balears Weer Frankrijk Weer Cantabria Weer País Vasco Weer La Rioja Weer Andalucía Weer Galicia Weer Portugal Weer Comunidad de Madrid Weer Castilla y León Weer Castilla-La Mancha Weer Principado de Asturias Weer Extremadura Weer Comunidad Foral de Navarra Weer Catalunya Weer Comunidad Valenciana Weer Región de Murcia Weer Aragón
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap A Coruña A CoruñaA Coruña Barcelona BarcelonaBarcelona Bilbao BilbaoBilbao Cáceres CáceresCáceres Córdoba CórdobaCórdoba Gijón GijónGijón Madrid MadridMadrid Málaga MálagaMálaga Murcia MurciaMurcia Palma PalmaPalma Sevilla SevillaSevilla Valencia ValenciaValencia Valladolid ValladolidValladolid Vigo VigoVigo © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Madrid tijdzone: Europe/Madrid

Neerslag

Neerslag Europa

Zon

Zon Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in , 18.10.2019

Op donderdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in , 18.10.2019

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Cáceres, 18.10.2019

Op donderdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De namiddag brengt ons afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in , 18.10.2019

Op donderdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in , 18.10.2019

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De nacht brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in La Coruña, 18.10.2019

Op donderdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in , 18.10.2019

Op donderdag is het in de ochtend nog grotendeels zonnig. 's Middags gaat dit over in vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De avond brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in , 18.10.2019

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er waait een matige wind uit noordwestelijke richtingen.

Weer in Murcia, 18.10.2019

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in , 18.10.2019

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De zuidwestenwind neemt in de namiddag toe en waait matig.

Weer in Sevilla, 18.10.2019

Op donderdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in , 18.10.2019

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De zuidwestenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's avonds laat zwak.

Weer in Valladolid, 18.10.2019

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend brengt de rest van de dag vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Vigo-Peinador, 18.10.2019

Op donderdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Middags gaat dit over in bewolkt, maar overwegend droog weer. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.