Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Spanje

Weer Frankrijk Weer Castilla y León Weer Comunidad de Madrid Weer País Vasco Weer País Vasco Weer Comunidad Valenciana Weer País Vasco Weer Illes Balears Weer Illes Balears Weer Andorra Weer Illes Balears Weer Frankrijk Weer Cantabria Weer País Vasco Weer La Rioja Weer Andalucía Weer Galicia Weer Portugal Weer Comunidad de Madrid Weer Castilla y León Weer Castilla-La Mancha Weer Principado de Asturias Weer Extremadura Weer Comunidad Foral de Navarra Weer Catalunya Weer Comunidad Valenciana Weer Región de Murcia Weer Aragón
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap A Coruña A CoruñaA Coruña Barcelona BarcelonaBarcelona Bilbao BilbaoBilbao Cáceres CáceresCáceres Córdoba CórdobaCórdoba Gijón GijónGijón Madrid MadridMadrid Málaga MálagaMálaga Murcia MurciaMurcia Palma PalmaPalma Sevilla SevillaSevilla Valencia ValenciaValencia Valladolid ValladolidValladolid Vigo VigoVigo © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Madrid tijdzone: Europe/Madrid

Temperatuur

Temperatuur Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in , 22.11.2018

Op donderdag is het langere tijd overwegend helder. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in , 22.11.2018

In de vroege ochtend is het overwegend helder. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De middag brengt ons overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Cáceres, 22.11.2018

Op donderdag is het de hele dag door veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. Tijdens de late avond heerst er bewolkt weer met lichte regen. ‘s Nacht verwachten we licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in , 22.11.2018

Na het vrij zonnig van de ochtend heerst er tijdelijk veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in , 22.11.2018

Op donderdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in La Coruña, 22.11.2018

Op donderdagochtend is het nog overwegend helder. Vanaf de middaguren heerst er wisselend bewolkt weer. De late avond brengt ons veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in , 22.11.2018

Op donderdag is het in de ochtend nog veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. 's Middags gaat dit over in hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in , 22.11.2018

Na het afwisselend zonnige en bewolkte weer van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met nu en dan lichte regen vorm. De namiddag laat zich zien met hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Murcia, 22.11.2018

Op donderdag is het in de ochtend nog hooguit licht bewolkt, verder zonnig. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De namiddag brengt ons overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in , 22.11.2018

donderdag brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Sevilla, 22.11.2018

Tijdens de vroege ochtend is het nog veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de latere ochtend heerst bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in , 22.11.2018

Op donderdag is het langere tijd overwegend helder. 's Avonds heerst er wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Valladolid, 22.11.2018

Op donderdag is het langere tijd langere tijd bewolkt. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Vigo-Peinador, 22.11.2018

Op donderdag moeten we rekening houden met wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De zuidenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's nachts zwak.