Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Spanje

Weer Frankrijk Weer Castilla y León Weer Comunidad de Madrid Weer País Vasco Weer País Vasco Weer Comunidad Valenciana Weer País Vasco Weer Illes Balears Weer Illes Balears Weer Andorra Weer Illes Balears Weer Frankrijk Weer Cantabria Weer País Vasco Weer La Rioja Weer Andalucía Weer Galicia Weer Portugal Weer Comunidad de Madrid Weer Castilla y León Weer Castilla-La Mancha Weer Principado de Asturias Weer Extremadura Weer Comunidad Foral de Navarra Weer Catalunya Weer Comunidad Valenciana Weer Región de Murcia Weer Aragón
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap A Coruña A CoruñaA Coruña Barcelona BarcelonaBarcelona Bilbao BilbaoBilbao Cáceres CáceresCáceres Córdoba CórdobaCórdoba Gijón GijónGijón Madrid MadridMadrid Málaga MálagaMálaga Murcia MurciaMurcia Palma PalmaPalma Sevilla SevillaSevilla Valencia ValenciaValencia Valladolid ValladolidValladolid Vigo VigoVigo © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Madrid tijdzone: Europe/Madrid

Zon

Zon Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in , 20.01.2021

Op woensdag is het langere tijd redelijk bewolkt, maar meestal droog. De namiddag dient zich grotendeels zonnig aan. De late avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een matige wind uit westelijke richtingen.

Weer in , 20.01.2021

In de vroege ochtend is het nauwelijks bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De middag brengt ons meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De zuidenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Cáceres, 20.01.2021

Op woensdag is het langere tijd bewolkt met perioden met regen. 's Middags heerst er wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. 's Avonds laat verwachten we bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het zuidwesten.

Weer in , 20.01.2021

Op woensdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De namiddags brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. 's Avonds laat heerst er bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in , 20.01.2021

Op woensdag is het langere tijd wisselend bewolkt. 's Avonds heerst er soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in La Coruña, 20.01.2021

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met lichte regen. De middag brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er komt een matige, tot matige, tijdens windstoten harde zuidenwind, die in de morgen naar het zuidwesten draait.

Weer in , 20.01.2021

Na het bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De avond brengt ons overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in , 20.01.2021

Op woensdag is het in de ochtend nog deels bewolkt, deels ook zonnig. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. 's Avonds heerst er soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Murcia, 20.01.2021

Op woensdag is het de hele dag door deels bewolkt, deels ook zonnig. Tijdens de nacht voor donderdag gaat dit over in meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in , 20.01.2021

Op woensdag is het de hele dag door grotendeels zonnig. Tijdens de nacht gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Op in de namiddag zet er een zwakke wind uit zuidwestelijke richtingen op.

Weer in Sevilla, 20.01.2021

Op woensdag is het in de ochtend nog bewolkt met perioden met regen. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De avond brengt ons soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde zuidwestenwind waait 's nachts zwak.

Weer in , 20.01.2021

Op woensdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Valladolid, 20.01.2021

Op woensdag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte regen. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Vigo-Peinador, 20.01.2021

Na het bewolkte weer met perioden met regen van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De namiddag brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De zuidwestenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.