Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Tsjechië

Weer Polen Weer Duitsland Weer Hongarije Weer Slowakije (Slowaakse Republiek) Weer Oostenrijk Weer Polen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Brno BrnoBrno Praag PraagPraag Stachy StachyStachy © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Warsaw tijdzone: Europe/Warsaw

Zon

Zon Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Brno/Turany, 28.01.2021

Op donderdag is het in de ochtend nog bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. 's Middags gaat dit over in overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Churanov, 28.01.2021

Op donderdag is het overdag bewolkt met lichte sneeuw. De nacht voor vrijdag brengt ons bewolkt weer met regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De westenwind neemt 's avonds laat toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 7.

Weer in Prag/Praha-Libus, 28.01.2021

Op donderdag is het langere tijd bewolkt, maar grotendeels droog. De namiddags brengt ons bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds heerst er bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het westen.