Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Tsjechië

Weer Polen Weer Duitsland Weer Hongarije Weer Slowakije (Slowaakse Republiek) Weer Oostenrijk Weer Polen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Brno BrnoBrno Praag PraagPraag Stachy StachyStachy © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Warsaw tijdzone: Europe/Warsaw

Wolken

Wolken Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Brno/Turany, 19.01.2020

zondag brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Churanov, 19.01.2020

Op zondag verwachten we bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Prag/Praha-Libus, 19.01.2020

Op zondag is het langere tijd overwegend bewolkt, maar meest droog. 's Middags heerst er bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.