Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Tsjechië

Weer Polen Weer Duitsland Weer Hongarije Weer Slowakije (Slowaakse Republiek) Weer Oostenrijk Weer Polen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Brno BrnoBrno Praag PraagPraag Stachy StachyStachy © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Warsaw tijdzone: Europe/Warsaw

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Brno/Turany, 11.04.2021

Op zondagochtend is het nog vrij zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer deels bewolkt, deels ook zonnig. De late avond brengt ons nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het zuidoosten.

Weer in Churanov, 11.04.2021

Op zondag is het in de ochtend nog vrij zonnig. Vanaf de middag verwachten we wisselend bewolkt weer. In de namiddag heerst er overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Prag/Praha-Libus, 11.04.2021

Op zondagochtend is het nog vrij zonnig. Vanaf de middaguren heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De namiddag brengt ons zonnig of licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het zuiden.