Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Turkije

Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Azië Weer Bulgarije Weer Cyprus
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Anamur AnamurAnamur Ankara AnkaraAnkara Bodrum BodrumBodrum Giresun GiresunGiresun Istanbul IstanbulIstanbul Kütahya KütahyaKütahya Malatya MalatyaMalatya © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Istanbul tijdzone: Europe/Istanbul

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Anamur, 28.09.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Bodrum, 28.09.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Giresun, 28.09.2020

In de vroege ochtend is het overwegend helder. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De middag brengt ons zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Istanbul/Ataturk, 28.09.2020

Op maandag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Kutahya, 28.09.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Malatya/Erhac, 28.09.2020

Op maandag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Murted, Akinci AB, 28.09.2020

Op maandag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke noordenwind.