Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Turkije

Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Azië Weer Bulgarije Weer Cyprus
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Anamur AnamurAnamur Ankara AnkaraAnkara Bodrum BodrumBodrum Giresun GiresunGiresun Istanbul IstanbulIstanbul Kütahya KütahyaKütahya Malatya MalatyaMalatya © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Istanbul tijdzone: Europe/Istanbul

Vliegweer

Vliegweer Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Anamur, 08.12.2019

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Bodrum, 08.12.2019

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Giresun, 08.12.2019

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Istanbul/Ataturk, 08.12.2019

In de vroege ochtend is het zonnig of licht bewolkt. In de loop van de ochtend heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Kutahya, 08.12.2019

Op zondag is het langere tijd overwegend bewolkt, maar meest droog. 's Avonds laat gaat dit over in licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Malatya/Erhac, 08.12.2019

zondag brengt ons afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Murted, Akinci AB, 08.12.2019

Op zondag is het overwegend langere tijd bewolkt. In de komende nacht heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.