Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Verenigd Koninkrijk

Weer England Weer Schotland Weer Schotland Weer England Weer Schotland Weer Schotland Weer Schotland Weer Schotland Weer Schotland Weer Schotland Weer Schotland Weer Schotland Weer België Weer Nordirland Weer Frankrijk Weer Schotland Weer England Weer Wales Weer Ierland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Belfast BelfastBelfast Birmingham BirminghamBirmingham Cardiff CardiffCardiff Edinburgh EdinburghEdinburgh Glasgow GlasgowGlasgow Inverness InvernessInverness Lerwick LerwickLerwick Londen LondenLonden Manchester ManchesterManchester Plymouth PlymouthPlymouth © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/London tijdzone: Europe/London

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Wolken

Wolken Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Belfast Airport, 08.12.2019

Op zondag is het langere tijd wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. 's Avonds laat heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De zuidwesten-, later westenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig, 's avonds laat nog slechts zwak.

Weer in Birmingham, 08.12.2019

In de vroege ochtend is het deels bewolkt, deels ook zonnig. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met nu en dan lichte regen. De middag laat zich zien met meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een matige tot vrij krachtige tijdens windstoten harde zuidwestenwind.

Weer in Cardiff, 08.12.2019

Op zondag is het langere tijd bewolkt met perioden met regen. De avond brengt ons veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De westenwind waait vrij krachtig tot krachtig, tijdens windstoten zware storm.

Weer in Edinburgh, 08.12.2019

Op zondag is het overwegend wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. In de komende nacht heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig uit het zuidwesten.

Weer in , 08.12.2019

Op zondag is het langere tijd wisselend bewolkt met enkele regenbuien. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een matige tot vrij krachtige tijdens windstoten stormachtige zuidwestenwind.

Weer in , 08.12.2019

In de vroege ochtend is het redelijk bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De in het begin nog matige zuidwestenwind waait 's nachts krachtig, tijdens windstoten stormachtig en draait naar het noorden.

Weer in Lerwick, 08.12.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met perioden met regen. In de loop van de ochtend heerst er veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De zuidwesten-, later noordenwind waait vervolgens krachtig, tijdens windstoten storm, 's avonds nog slechts matig.

Weer in , 08.12.2019

Op zondag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt met lichte regen. 's Avonds verwachten we redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Zeker in de ochtend waait er een matige tot vrij krachtige tijdens windstoten stormachtige wind uit het zuidwesten.

Weer in , 08.12.2019

Na het bewolkt weer met lichte regen van de ochtend zet wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er komt een vrij krachtige, tot vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige zuidwestenwind, die 's nachts naar het westen draait.

Weer in Plymouth, 08.12.2019

Op zondag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Avonds heerst er wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait vrij krachtig tot krachtig, tijdens windstoten storm uit het westen.