Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Verenigd Koninkrijk

Weer England Weer Schotland Weer Schotland Weer England Weer Schotland Weer Schotland Weer Schotland Weer Schotland Weer Schotland Weer Schotland Weer Schotland Weer Schotland Weer België Weer Nordirland Weer Frankrijk Weer Schotland Weer England Weer Wales Weer Ierland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Belfast BelfastBelfast Birmingham BirminghamBirmingham Cardiff CardiffCardiff Edinburgh EdinburghEdinburgh Glasgow GlasgowGlasgow Inverness InvernessInverness Lerwick LerwickLerwick Londen LondenLonden Manchester ManchesterManchester Plymouth PlymouthPlymouth © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/London tijdzone: Europe/London

Neerslag

Neerslag Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Belfast Airport, 22.08.2019

Op donderdag verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De zuidwestenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Birmingham, 22.08.2019

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts gaat dit over in licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De matige zuidwestenwind neemt 's nachts af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Cardiff, 22.08.2019

Na het zonnige of licht bewolkte weer van de ochtend heerst er tijdelijk wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De middag brengt ons hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De westenwind waait vervolgens matig, 's nachts zwak.

Weer in Edinburgh, 22.08.2019

Op donderdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. In de namiddag heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De zuidwestenwind neemt 's avonds toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 7.

Weer in , 22.08.2019

Op donderdag is het bewolkt met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De 's avonds verfrissende zuidwestenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in , 22.08.2019

Op donderdagochtend is het nog hooguit licht bewolkt, verder zonnig. Vanaf de middaguren heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De zuidwestenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Lerwick, 22.08.2019

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met nu en dan lichte regen. De middag laat zich zien met redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De 's nachts verfrissende zuidwestenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in , 22.08.2019

Op donderdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in , 22.08.2019

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt met lichte regen. 's Avonds verwachten we langere tijd bewolkt weer. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind.

Weer in Plymouth, 22.08.2019

Op donderdag is het langere tijd vrij zonnig. De namiddag dient zich veranderlijk bewolkt, maar meestal droog aan. De nacht brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.