Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Verenigd Koninkrijk

Weer England Weer Schotland Weer Schotland Weer England Weer Schotland Weer Schotland Weer Schotland Weer Schotland Weer Schotland Weer Schotland Weer Schotland Weer Schotland Weer België Weer Nordirland Weer Frankrijk Weer Schotland Weer England Weer Wales Weer Ierland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Belfast BelfastBelfast Birmingham BirminghamBirmingham Cardiff CardiffCardiff Edinburgh EdinburghEdinburgh Glasgow GlasgowGlasgow Inverness InvernessInverness Lerwick LerwickLerwick Londen LondenLonden Manchester ManchesterManchester Plymouth PlymouthPlymouth © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/London tijdzone: Europe/London

Vliegweer

Vliegweer Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Belfast Airport, 28.09.2020

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt met lichte regen. 's Avonds verwachten we redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts gaat dit over in vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Birmingham, 28.09.2020

Op maandag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. 's Avonds laat heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Cardiff, 28.09.2020

Op maandag is het langere tijd wisselend bewolkt, maar meestal droog. 's Middags heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds laat verwachten we bewolkt weer met af en toe een opklaring. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Edinburgh, 28.09.2020

Op maandag is het in de ochtend nog hooguit licht bewolkt, verder zonnig. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De namiddag brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in , 28.09.2020

Na het bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met lichte regen vorm. De avond laat zich zien met licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in , 28.09.2020

Op maandag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. 's Avonds laat heerst er soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. in de namiddag steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidwestenwind op.

Weer in Lerwick, 28.09.2020

Op maandag is het overdag bewolkt, maar grotendeels droog. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts zet redelijk bewolkt, maar meestal droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De matige tot vrij krachtige, tijdens windstoten harde wind waait vervolgens uit het zuiden, 's nachts uit het westen.

Weer in , 28.09.2020

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt, maar grotendeels droog. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. 's Nachts gaat dit over in bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in , 28.09.2020

In de vroege ochtend is het mistig. In de loop van de ochtend wordt het veranderlijk bewolkt. De avond laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Plymouth, 28.09.2020

In de vroege ochtend is het afwisselend zonnig en bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De late avond brengt ons meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De zuidwestenwind waait in de middag steeds meer matig.