Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Verenigd Koninkrijk

Weer England Weer Schotland Weer Schotland Weer England Weer Schotland Weer Schotland Weer Schotland Weer Schotland Weer Schotland Weer Schotland Weer Schotland Weer Schotland Weer België Weer Nordirland Weer Frankrijk Weer Schotland Weer England Weer Wales Weer Ierland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Belfast BelfastBelfast Birmingham BirminghamBirmingham Cardiff CardiffCardiff Edinburgh EdinburghEdinburgh Glasgow GlasgowGlasgow Inverness InvernessInverness Lerwick LerwickLerwick Londen LondenLonden Manchester ManchesterManchester Plymouth PlymouthPlymouth © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/London tijdzone: Europe/London

Zon

Zon Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Belfast Airport, 26.01.2021

Op dinsdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De namiddags brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. 's Avonds laat heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige zuidoostenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Birmingham, 26.01.2021

Na het meestal zonnige, af en toe ook licht bewolkte weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met lichte sneeuw. De middag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Cardiff, 26.01.2021

Op dinsdag is het overdag bewolkt met lichte regen. 's Avonds is er veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. 's Nachts zet bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De westenwind waait zwak, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Edinburgh, 26.01.2021

Na het redelijk bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De middag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 3 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in , 26.01.2021

Op dinsdag is het de hele dag door bewolkt met lichte regen of sneeuw. Tijdens de late avond heerst er bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. ‘s Nacht verwachten we geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in , 26.01.2021

Op dinsdag is het redelijk bewolkt, maar meestal droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Lerwick, 26.01.2021

Op dinsdag verwachten we bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 2 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. 's nachts steekt er een matige, met tijdens windstoten harde noordwestenwind op.

Weer in , 26.01.2021

Op dinsdagochtend is het nog redelijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen. De late avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidenwind op.

Weer in , 26.01.2021

In de vroege ochtend is het redelijk bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De avond brengt ons veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 4 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Plymouth, 26.01.2021

Na het bijna overal zwaar bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend verwachten we bewolkt weer met lichte regen . De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De matige tot vrij krachtige, tijdens windstoten harde wind waait vervolgens uit het zuiden, 's avonds uit het westen.