Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Wit-Rusland

Weer Litouwen Weer Estland Weer Azië Weer Estland Weer Slowakije (Slowaakse Republiek) Weer Litouwen Weer Azië Weer Polen Weer Oekraïne Weer Letland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Mahiljow MahiljowMahiljow Homel HomelHomel Hrodna HrodnaHrodna Minsk MinskMinsk © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Minsk tijdzone: Europe/Minsk

Temperatuur

Temperatuur Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Gomel, 28.09.2020

Na het veranderlijk bewolkte weer met enkele lichte regenbuien van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt, maar overwegend droog weer vorm. De avond laat zich zien met soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Grodno, 28.09.2020

Op maandag is het in de ochtend nog meestal zonnig. Vanaf de middag verwachten we redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. In de namiddag heerst er zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Minsk, 28.09.2020

Op maandag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. 's Avonds gaat dit over in helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Mogilev, 28.09.2020

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De middag brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.