Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Wit-Rusland

Weer Litouwen Weer Estland Weer Azië Weer Estland Weer Slowakije (Slowaakse Republiek) Weer Litouwen Weer Azië Weer Polen Weer Oekraïne Weer Letland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Mahiljow MahiljowMahiljow Homel HomelHomel Hrodna HrodnaHrodna Minsk MinskMinsk © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Minsk tijdzone: Europe/Minsk

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Gomel, 26.01.2021

Op dinsdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De namiddag dient zich bewolkt met lichte regen of sneeuw aan. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Zeker 's avonds waait er een matige tot matige tijdens windstoten harde wind uit het zuiden.

Weer in Grodno, 26.01.2021

Op dinsdag is het langere tijd bewolkt met lichte sneeuw. De late avond brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De matige tot vrij krachtige, tijdens windstoten harde wind waait vervolgens uit het noordwesten, in de namiddag uit het westen.

Weer in Minsk, 26.01.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De middag brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Mogilev, 26.01.2021

Op dinsdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De namiddags brengt ons bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. 's Avonds heerst er bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er komt een matige, tot matige, tijdens windstoten krachtige oostenwind, die 's nachts naar het zuidwesten draait.