Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Wit-Rusland

Weer Litouwen Weer Estland Weer Azië Weer Estland Weer Slowakije (Slowaakse Republiek) Weer Litouwen Weer Azië Weer Polen Weer Oekraïne Weer Letland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Mahiljow MahiljowMahiljow Homel HomelHomel Hrodna HrodnaHrodna Minsk MinskMinsk © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Minsk tijdzone: Europe/Minsk

Vliegweer

Vliegweer Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Gomel, 08.12.2019

Op zondag is het de hele dag door grijs, maar overwegend droog. Tijdens de nacht voor maandag gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Grodno, 08.12.2019

Op zondagochtend is het nog overwegend bewolkt, maar meest droog. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De avond brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit zuidelijke richtingen.

Weer in Minsk, 08.12.2019

Op zondag is het langere tijd grijs, maar overwegend droog. In de namiddag heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Mogilev, 08.12.2019

Op zondag is het overwegend overwegend bewolkt, maar meest droog. In de komende nacht heerst er bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er komt een matige, tot matige westenwind, die 's nachts naar het zuiden draait.