Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zweden

Weer Denemarken Weer Finland Weer Finland Weer Finland Weer Noorwegen Weer Finland Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Kalmar län Weer Västra Götalands län Weer Denemarken Weer Estland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Stockholms län Weer Denemarken Weer Polen Weer Gotlands län Weer Denemarken Weer Duitsland Weer Estland Weer Kalmar län Weer Estland Weer Denemarken Weer Duitsland Weer Kalmar län Weer Denemarken Weer Polen Weer Västerbottens län Weer Jämtlands län Weer Västmanlands län Weer Södermanlands län Weer Värmlands län Weer Finland Weer Uppsala län Weer Gävleborgs län Weer Örebro län Weer Estland Weer Hallands län Weer Västra Götalands län Weer Norrbottens län Weer Kronobergs län Weer Gotlands län Weer Dalarnas län Weer Skåne län Weer Jönköpings län Weer Stockholms län Weer Blekinge län Weer Västernorrlands län Weer Östergötlands län Weer Litouwen Weer Noorwegen Weer Letland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Åre ÅreÅre Gotenburg GotenburgGotenburg Karlstad KarlstadKarlstad Kiruna KirunaKiruna Kristianstad KristianstadKristianstad Luleå LuleåLuleå Malmö MalmöMalmö Norrköping NorrköpingNorrköping Örebro ÖrebroÖrebro Sälen SälenSälen Söderhamn SöderhamnSöderhamn Stekenjokk StekenjokkStekenjokk Stockholm StockholmStockholm Sundsvall SundsvallSundsvall Visby VisbyVisby Arvidsjaur ArvidsjaurArvidsjaur © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Wolken

Wolken Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Arvidsjaur, 20.02.2020

Op donderdag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. In de namiddag gaat dit over in bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -14 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De zuidoostenwind neemt in de namiddag toe en waait matig.

Weer in Bjornangen, 20.02.2020

Na het bewolkte, maar grotendeels droge weer van de ochtend verwachten we bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -9 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Göteborg, 20.02.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend gaat dit echter over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Eerst waait er een zwakke zuidelijke wind, 's nachts matige, tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind.

Weer in Karlstad, 20.02.2020

Na het bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend verwachten we bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De 's avonds laat verfrissende zuidenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Kiruna, 20.02.2020

Na het wolkeloze weer van de ochtend verwachten we bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw . De ochtendtemperaturen liggen rond de -19 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het zuiden.

Weer in Kristianstad Airport, 20.02.2020

Op donderdag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. In de namiddag heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De zuidenwind neemt 's nachts toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Luleå-Kallax, 20.02.2020

Op donderdag is het langere tijd overwegend zonnig. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -16 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. 's nachts steekt er een vrij krachtige, met tijdens windstoten harde zuidenwind op.

Weer in Malmö, 20.02.2020

In de ochtend is het nog veranderlijk bewolkt. De tweede helft van de dag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Eerst waait er een zwakke zuidelijke wind, 's nachts matige, tijdens windstoten harde zuidwestenwind.

Weer in Norrköping-SMHI Center, 20.02.2020

Op donderdag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. In de namiddag heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Örebro, 20.02.2020

Op donderdag is het in de ochtend nog geheel bewolkt, maar grotendeels droog. Vanaf de middag verwachten we meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. In de namiddag heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. 's nachts steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidenwind op.

Weer in Sälen Högfjällshotellet, 20.02.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog geheel bewolkt, maar grotendeels droog. In de loop van de ochtend gaat dit echter over in bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde zuidenwind.

Weer in Soederhamn Airport, 20.02.2020

Op donderdagochtend is het nog meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt, maar overwegend droog. De namiddag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Stekenjokk, 20.02.2020

Op donderdag verwachten we geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -12 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. De in het begin harde, tijdens windstoten stormachtige zuidenwind waait 's nachts vrij krachtig.

Weer in Stockholm-Bromma Intl, 20.02.2020

Op donderdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. 's Avonds gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De zuidenwind neemt 's avonds laat toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Sundsvall-Härnösand, 20.02.2020

Op donderdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. 's avonds laat steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidoostenwind op.

Weer in Visby Airport, 20.02.2020

Op donderdag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De avond brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. 's nachts steekt er een vrij krachtige, met tijdens windstoten stormachtige zuidenwind op.