Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zweden

Weer Denemarken Weer Finland Weer Finland Weer Finland Weer Noorwegen Weer Finland Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Kalmar län Weer Västra Götalands län Weer Denemarken Weer Estland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Stockholms län Weer Denemarken Weer Polen Weer Gotlands län Weer Denemarken Weer Duitsland Weer Estland Weer Kalmar län Weer Estland Weer Denemarken Weer Duitsland Weer Kalmar län Weer Denemarken Weer Polen Weer Västerbottens län Weer Jämtlands län Weer Västmanlands län Weer Södermanlands län Weer Värmlands län Weer Finland Weer Uppsala län Weer Gävleborgs län Weer Örebro län Weer Estland Weer Hallands län Weer Västra Götalands län Weer Norrbottens län Weer Kronobergs län Weer Gotlands län Weer Dalarnas län Weer Skåne län Weer Jönköpings län Weer Stockholms län Weer Blekinge län Weer Västernorrlands län Weer Östergötlands län Weer Litouwen Weer Noorwegen Weer Letland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Åre ÅreÅre Gotenburg GotenburgGotenburg Karlstad KarlstadKarlstad Kiruna KirunaKiruna Kristianstad KristianstadKristianstad Luleå LuleåLuleå Malmö MalmöMalmö Norrköping NorrköpingNorrköping Örebro ÖrebroÖrebro Sälen SälenSälen Söderhamn SöderhamnSöderhamn Stekenjokk StekenjokkStekenjokk Stockholm StockholmStockholm Sundsvall SundsvallSundsvall Visby VisbyVisby Arvidsjaur ArvidsjaurArvidsjaur © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Zon

Zon Europa

Wolken

Wolken Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Arvidsjaur, 18.10.2019

Na het grijze, maar overwegend droge weer van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw vorm. De late avond laat zich zien met geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Bjornangen, 18.10.2019

Na het bewolkte weer met plaatselijk lichte sneeuw van de ochtend gaat dit al tijdens de eerste helft van de dag over in bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Göteborg, 18.10.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt, maar grotendeels droog. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Karlstad, 18.10.2019

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend krijgt het weerstype geheel bewolkt, maar overwegend droog weer vorm. De namiddag laat zich zien met bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Kiruna, 18.10.2019

Na het bewolkt, maar overwegend droog weer van de ochtend zet bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -14 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Kristianstad Airport, 18.10.2019

Na het bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Luleå-Kallax, 18.10.2019

Op donderdag is het overdag bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds is er bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. 's Avonds laat zet geheel bewolkt, maar overwegend droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Malmö, 18.10.2019

Op donderdag is het langere tijd bewolkt met nu en dan lichte regen. 's Middags gaat dit over in vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De nacht brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Norrköping-SMHI Center, 18.10.2019

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend gaat dit al tijdens de eerste helft van de dag over in bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Örebro, 18.10.2019

Op donderdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt, maar overwegend droog. De avond brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Sälen Högfjällshotellet, 18.10.2019

Op donderdag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte sneeuw. 's Middags gaat dit over in geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De avond brengt ons bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Soederhamn Airport, 18.10.2019

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt met perioden met regen. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Stekenjokk, 18.10.2019

donderdag brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De zuidoostenwind waait vrij krachtig tot krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Stockholm-Bromma Intl, 18.10.2019

Op donderdag is het langere tijd bewolkt met nu en dan lichte regen. De namiddag brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Sundsvall-Härnösand, 18.10.2019

Op donderdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Avonds laat heerst er geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Visby Airport, 18.10.2019

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt, maar overwegend droog weer vorm. De avond laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De westenwind waait vervolgens matig, 's avonds zwak.