Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zweden

Weer Denemarken Weer Finland Weer Finland Weer Finland Weer Noorwegen Weer Finland Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Kalmar län Weer Västra Götalands län Weer Denemarken Weer Estland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Stockholms län Weer Denemarken Weer Polen Weer Gotlands län Weer Denemarken Weer Duitsland Weer Estland Weer Kalmar län Weer Estland Weer Denemarken Weer Duitsland Weer Kalmar län Weer Denemarken Weer Polen Weer Västerbottens län Weer Jämtlands län Weer Västmanlands län Weer Södermanlands län Weer Värmlands län Weer Finland Weer Uppsala län Weer Gävleborgs län Weer Örebro län Weer Estland Weer Hallands län Weer Västra Götalands län Weer Norrbottens län Weer Kronobergs län Weer Gotlands län Weer Dalarnas län Weer Skåne län Weer Jönköpings län Weer Stockholms län Weer Blekinge län Weer Västernorrlands län Weer Östergötlands län Weer Litouwen Weer Noorwegen Weer Letland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Åre ÅreÅre Gotenburg GotenburgGotenburg Karlstad KarlstadKarlstad Kiruna KirunaKiruna Kristianstad KristianstadKristianstad Luleå LuleåLuleå Malmö MalmöMalmö Norrköping NorrköpingNorrköping Örebro ÖrebroÖrebro Sälen SälenSälen Söderhamn SöderhamnSöderhamn Stekenjokk StekenjokkStekenjokk Stockholm StockholmStockholm Sundsvall SundsvallSundsvall Visby VisbyVisby Arvidsjaur ArvidsjaurArvidsjaur © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Stroming

Stroming Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Arvidsjaur, 20.01.2021

Op woensdag is het bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -17 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -13°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Bjornangen, 20.01.2021

Op woensdag verwachten we bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -14 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Göteborg, 20.01.2021

Tijdens de vroege ochtend is het nog bewolkt met regen of sneeuw. Vanaf de latere ochtend heerst bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Karlstad, 20.01.2021

Op woensdag is het langere tijd bewolkt met lichte sneeuw. De namiddag dient zich bewolkt met regen of sneeuw aan. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 2 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het oosten.

Weer in Kiruna, 20.01.2021

Op woensdag is het bewolkt met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -14 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -18°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Kristianstad Airport, 20.01.2021

woensdag brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een matige tot matige wind uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Luleå-Kallax, 20.01.2021

woensdag brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -12 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -9°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Malmö, 20.01.2021

Op woensdag is het overdag bewolkt met perioden met regen. De nacht voor donderdag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Norrköping-SMHI Center, 20.01.2021

Op woensdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen of sneeuw. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 3 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Örebro, 20.01.2021

Na het bewolkt weer met lichte sneeuw van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De nacht brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 2 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak en komt uit het oosten.

Weer in Sälen Högfjällshotellet, 20.01.2021

woensdag brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De wind waait zwak en komt uit het oosten.

Weer in Soederhamn Airport, 20.01.2021

Op woensdag moeten we rekening houden met bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Stekenjokk, 20.01.2021

Op woensdag is het geheel bewolkt, maar overwegend droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de -18 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -15°C. De oostenwind neemt 's nachts toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 10.

Weer in Stockholm-Bromma Intl, 20.01.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen of sneeuw. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 2 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Sundsvall-Härnösand, 20.01.2021

Op woensdag moeten we rekening houden met bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -14 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Visby Airport, 20.01.2021

Na het bewolkt weer met lichte sneeuw van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met lichte regen of sneeuw vorm. De namiddag laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 4 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De matige, tijdens windstoten harde wind waait vervolgens uit het zuidoosten, in de namiddag uit het zuiden.