Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zwitserland

Weer Solothurn Weer Solothurn Weer Solothurn Weer Bern Weer Waadt Weer Waadt Weer Duitsland Weer Freiburg Weer Waadt Weer Schaffhausen Weer Thurgau Weer Freiburg Weer Obwalden Weer Basel Land Weer Nidwalden Weer Appenzell Ausserrhoden Weer Appenzell Ausserrhoden Weer Obwalden Weer Waadt Weer Appenzell Innerrhoden Weer Oostenrijk Weer Freiburg Weer Luzern Weer Zuerich Weer Liechtenstein Weer Solothurn Weer Wallis Weer Zug Weer Basel Land Weer Aargau Weer Genf Weer Nidwalden Weer Schaffhausen Weer Glarus Weer Neuchatel Weer Bern Weer Frankrijk Weer Tessin Weer Graubünden Weer Schwyz Weer Italië Weer Thurgau Weer Uri Weer Duitsland Weer St, Gallen Weer Jura
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bazel BazelBazel Bern BernBern Chur ChurChur Genève GenèveGenève Lausanne LausanneLausanne Locarno LocarnoLocarno Luzern LuzernLuzern Neuchâtel NeuchâtelNeuchâtel St. Gallen St. GallenSt. Gallen Schaffhausen SchaffhausenSchaffhausen Sion SionSion Vallorbe VallorbeVallorbe Zürich ZürichZürich St. Moritz St. MoritzSt. Moritz © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Temperatuur

Temperatuur Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Zon

Zon Europa

Weer in , 19.01.2020

Op zondag is het overdag overwegend bewolkt, maar meest droog. 's Avonds is er geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Nachts zet redelijk bewolkt, maar meestal droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in , 19.01.2020

Op zondag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds heerst er veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in , 19.01.2020

Op zondag is het langere tijd redelijk bewolkt, maar meestal droog. De namiddag brengt ons zonnig of licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De in de namiddag verfrissende noordoostenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in , 19.01.2020

Op zondag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. De namiddag dient zich redelijk bewolkt, maar meestal droog aan. De avond brengt ons meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 4 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in , 19.01.2020

Op zondag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in , 19.01.2020

Op zondag is het de hele dag door bewolkt, maar overwegend droog. Tijdens de nacht gaat dit over in wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 2 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in , 19.01.2020

Op zondag is het in de ochtend nog bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer. De nacht brengt ons meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het noordoosten.

Weer in , 19.01.2020

zondag brengt ons overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in , 19.01.2020

Op zondagochtend is het nog grotendeels zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer veranderlijk bewolkt. De namiddag brengt ons meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -10°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in , 19.01.2020

In de vroege ochtend is het overwegend bewolkt, maar meest droog. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De middag brengt ons overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in St. Moritz, 19.01.2020

Op zondag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -15 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -16°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in , 19.01.2020

Op zondag is het tijdens het grootste deel van de dag veranderlijk bewolkt. 's Avonds verwachten we redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts gaat dit over in grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in , 19.01.2020

Op zondag is het overdag redelijk bewolkt, maar meestal droog. De komende nacht brengt ons meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in , 19.01.2020

Op zondag is het bewolkt, maar overwegend droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.