Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zwitserland

Weer Solothurn Weer Solothurn Weer Solothurn Weer Bern Weer Waadt Weer Waadt Weer Duitsland Weer Freiburg Weer Waadt Weer Schaffhausen Weer Thurgau Weer Freiburg Weer Obwalden Weer Basel Land Weer Nidwalden Weer Appenzell Ausserrhoden Weer Appenzell Ausserrhoden Weer Obwalden Weer Waadt Weer Appenzell Innerrhoden Weer Oostenrijk Weer Freiburg Weer Luzern Weer Zuerich Weer Liechtenstein Weer Solothurn Weer Wallis Weer Zug Weer Basel Land Weer Aargau Weer Genf Weer Nidwalden Weer Schaffhausen Weer Glarus Weer Neuchatel Weer Bern Weer Frankrijk Weer Tessin Weer Graubünden Weer Schwyz Weer Italië Weer Thurgau Weer Uri Weer Duitsland Weer St, Gallen Weer Jura
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bazel BazelBazel Bern BernBern Chur ChurChur Genève GenèveGenève Lausanne LausanneLausanne Locarno LocarnoLocarno Luzern LuzernLuzern Neuchâtel NeuchâtelNeuchâtel St. Gallen St. GallenSt. Gallen Schaffhausen SchaffhausenSchaffhausen Sion SionSion Vallorbe VallorbeVallorbe Zürich ZürichZürich St. Moritz St. MoritzSt. Moritz © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in , 09.12.2019

Op zondag is het overdag zonnig of licht bewolkt. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat zet deels bewolkt, deels helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in , 09.12.2019

Op zondag is het langere tijd overwegend zonnig. 's Avonds laat gaat dit over in soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 9 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in , 09.12.2019

Op zondagochtend is het nog veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middaguren heerst er hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in , 09.12.2019

Na het overwegend zonnige weer van de ochtend krijgt het weerstype langere tijd bewolkt weer vorm. De avond laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in , 09.12.2019

Op zondag is het de hele dag door overwegend zonnig. Tijdens de nacht voor maandag gaat dit over in soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in , 09.12.2019

Op zondag is het overdag overwegend zonnig. 's Avonds is er bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Nachts zet veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in , 09.12.2019

Op zondag is het tijdens het grootste deel van de dag overwegend zonnig. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts gaat dit over in af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De westenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in , 09.12.2019

Op zondag is het langere tijd geheel bewolkt, maar overwegend droog. De namiddag dient zich bewolkt met lichte regen aan. De nacht brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde zuidwestenwind.

Weer in , 09.12.2019

Op zondag is het tijdens het grootste deel van de dag overwegend zonnig. 's Avonds verwachten we langere tijd bewolkt weer. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in , 09.12.2019

Op zondag is het tijdens het grootste deel van de dag afwisselend zonnig en bewolkt. 's Avonds verwachten we langere tijd bewolkt weer. 's Nachts gaat dit over in bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in St. Moritz, 09.12.2019

Op zondag is het langere tijd overwegend zonnig. 's Middags heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat verwachten we langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -10 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in , 09.12.2019

Op zondag is het langere tijd vrij zonnig. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in , 09.12.2019

Op zondag is het tijdens het grootste deel van de dag overwegend zonnig. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 11 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in , 09.12.2019

Op zondag is het tijdens het grootste deel van de dag vrij zonnig. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. 's Avonds laat gaat dit over in af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.