Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zwitserland

Weer Solothurn Weer Solothurn Weer Solothurn Weer Bern Weer Waadt Weer Waadt Weer Duitsland Weer Freiburg Weer Waadt Weer Schaffhausen Weer Thurgau Weer Freiburg Weer Obwalden Weer Basel Land Weer Nidwalden Weer Appenzell Ausserrhoden Weer Appenzell Ausserrhoden Weer Obwalden Weer Waadt Weer Appenzell Innerrhoden Weer Oostenrijk Weer Freiburg Weer Luzern Weer Zuerich Weer Liechtenstein Weer Solothurn Weer Wallis Weer Zug Weer Basel Land Weer Aargau Weer Genf Weer Nidwalden Weer Schaffhausen Weer Glarus Weer Neuchatel Weer Bern Weer Frankrijk Weer Tessin Weer Graubünden Weer Schwyz Weer Italië Weer Thurgau Weer Uri Weer Duitsland Weer St, Gallen Weer Jura
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bazel BazelBazel Bern BernBern Chur ChurChur Genève GenèveGenève Lausanne LausanneLausanne Locarno LocarnoLocarno Luzern LuzernLuzern Neuchâtel NeuchâtelNeuchâtel St. Gallen St. GallenSt. Gallen Schaffhausen SchaffhausenSchaffhausen Sion SionSion Vallorbe VallorbeVallorbe Zürich ZürichZürich St. Moritz St. MoritzSt. Moritz © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in , 20.01.2021

Op woensdag is het langere tijd redelijk bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds laat heerst er licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 6 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in , 20.01.2021

Op woensdag is het langere tijd overwegend zonnig. 's Avonds heerst er soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde zuidenwind.

Weer in , 20.01.2021

Op woensdag is het langere tijd wisselend bewolkt. 's Middags heerst er overwegend zonnig weer. 's Avonds laat verwachten we soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in , 20.01.2021

Op woensdag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. 's Middags gaat dit over in afwisselend zonnig en bewolkt weer. De late avond brengt ons soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in , 20.01.2021

Op woensdag is het overdag nauwelijks bewolkt. 's Avonds is er geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat zet bewolkt weer met lichte regen of sneeuw zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in , 20.01.2021

Na het zonnige weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag afwisselend zonnig en bewolkt weer. De avond brengt ons meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in , 20.01.2021

Na het vrij zonnige weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag veranderlijk bewolkt weer. De late avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in , 20.01.2021

Op woensdag is het langere tijd meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags gaat dit over in afwisselend zonnig en bewolkt weer. De late avond brengt ons overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in , 20.01.2021

Op woensdag is het langere tijd overwegend zonnig. 's Avonds laat gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in , 20.01.2021

Op woensdag is het langere tijd grotendeels zonnig. De namiddags brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts heerst er licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in St. Moritz, 20.01.2021

Op woensdag is het overdag overwegend zonnig. 's Avonds is er geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Nachts zet bewolkt weer met lichte sneeuw zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -11 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in , 20.01.2021

Op woensdag is het grotendeels zonnig. In de nacht voor donderdag heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in , 20.01.2021

Na het zonnige weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag afwisselend zonnig en bewolkt weer. De nacht brengt ons soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in , 20.01.2021

Op woensdag is het in de ochtend nog nauwelijks bewolkt. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De late avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.