Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Blekinge län

Weer Kalmar län Weer Kronobergs län Weer Skåne län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Karlshamn KarlshamnKarlshamn Karlskrona KarlskronaKarlskrona Ronneby RonnebyRonneby © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Wolken

Wolken Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Hanö, 27.01.2020

Op maandag verwachten we geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De zuidenwind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Karlskrona-Soderstjerna, 27.01.2020

Op maandag is het langere tijd bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags heerst er bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts verwachten we geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De zuidenwind waait zwak tot matig.

Weer in Ronneby-Kallinge, 27.01.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog bewolkt, maar grotendeels droog. In de loop van de ochtend gaat dit echter over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke zuidenwind.