Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Blekinge län

Weer Kalmar län Weer Kronobergs län Weer Skåne län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Karlshamn KarlshamnKarlshamn Karlskrona KarlskronaKarlskrona Ronneby RonnebyRonneby © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Vliegweer

Vliegweer Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Hanö, 05.07.2020

Op zondag is het in de ochtend nog wisselend bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds heerst er soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait vrij krachtig tot krachtig, tijdens windstoten storm uit het zuidwesten.

Weer in Karlskrona-Soderstjerna, 05.07.2020

Op zondag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De avond brengt ons grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De in het begin nog matige zuidwestenwind neemt toe en waait 's avonds krachtig.

Weer in Ronneby-Kallinge, 05.07.2020

Op zondag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Avonds heerst er licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het zuidwesten.