Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Dalarnas län

Weer Gävleborgs län Weer Uppsala län Weer Västra Götalands län Weer Västra Götalands län Weer Uppsala län Weer Uppsala län Weer Gävleborgs län Weer Örebro län Weer Jämtlands län Weer Västmanlands län Weer Noorwegen Weer Värmlands län Weer Södermanlands län Weer Västernorrlands län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Borlänge BorlängeBorlänge Ludvika LudvikaLudvika Mora MoraMora Särna SärnaSärna Älvdalen ÄlvdalenÄlvdalen Malung MalungMalung © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Vliegweer

Vliegweer Europa

Wolken

Wolken Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Älvdalen, 17.09.2019

Op dinsdagochtend is het nog veranderlijk bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer veranderlijk bewolkt met enkele lichte regenbuien. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 9 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Borlänge, 17.09.2019

Op dinsdag is het langere tijd overwegend helder. 's Middags heerst er wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met af en toe een opklaring. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Kloten, 17.09.2019

In de vroege ochtend is het afwisselend bewolkt en zonnig. In de loop van de ochtend wordt het veranderlijk bewolkt met enkele lichte regenbuien. De middag laat zich zien met meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Malung, 17.09.2019

Na het bewolkt weer met lichte sneeuwval van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met lichte sneeuwregen en regen. De middag brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuwval. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 4 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Mora-Siljan, 17.09.2019

Op dinsdagochtend is het nog afwisselend bewolkt en zonnig. Vanaf de middaguren heerst er wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Sveg, 17.09.2019

Na het hooguit licht bewolkte, verder zonnige weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.