Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Dalarnas län

Weer Gävleborgs län Weer Uppsala län Weer Västra Götalands län Weer Västra Götalands län Weer Uppsala län Weer Uppsala län Weer Gävleborgs län Weer Örebro län Weer Jämtlands län Weer Västmanlands län Weer Noorwegen Weer Värmlands län Weer Södermanlands län Weer Västernorrlands län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Borlänge BorlängeBorlänge Ludvika LudvikaLudvika Mora MoraMora Särna SärnaSärna Älvdalen ÄlvdalenÄlvdalen Malung MalungMalung © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Wolken

Wolken Europa

Zon

Zon Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Älvdalen, 27.01.2020

Na het bewolkt, maar overwegend droog weer van de ochtend zet bewolkt weer met lichte regen of sneeuw zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Borlänge, 27.01.2020

Op maandag is het langere tijd bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. In de namiddag heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Kloten, 27.01.2020

Op maandag is het in de ochtend nog bewolkt, maar grotendeels droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De nacht brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele regen- of sneeuwbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Malung, 27.01.2020

Na het bewolkt weer met lichte sneeuwval van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met lichte sneeuwregen en regen. De middag brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuwval. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 4 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Mora-Siljan, 27.01.2020

Op maandag is het langere tijd bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. In de namiddag gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Sveg, 27.01.2020

Op maandagochtend is het nog afwisselend zonnig en bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen of sneeuw. De nacht brengt ons bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 3 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke zuidenwind.