Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Dalarnas län

Weer Gävleborgs län Weer Uppsala län Weer Västra Götalands län Weer Västra Götalands län Weer Uppsala län Weer Uppsala län Weer Gävleborgs län Weer Örebro län Weer Jämtlands län Weer Västmanlands län Weer Noorwegen Weer Värmlands län Weer Södermanlands län Weer Västernorrlands län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Borlänge BorlängeBorlänge Ludvika LudvikaLudvika Mora MoraMora Särna SärnaSärna Älvdalen ÄlvdalenÄlvdalen Malung MalungMalung © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Älvdalen, 05.07.2020

In de ochtend is het eerst nog grotendeels zonnig. Vanaf de middag zet bewolkt weer met lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Borlänge, 05.07.2020

In de vroege ochtend is het nauwelijks bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met lichte regen. De avond laat zich zien met wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Kloten, 05.07.2020

Op zondag is het overdag bewolkt met lichte regen. 's Avonds is er wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. 's Avonds laat zet bewolkt weer met lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Malung, 05.07.2020

Na het bewolkt weer met lichte sneeuwval van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met lichte sneeuwregen en regen. De middag brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuwval. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 4 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Mora-Siljan, 05.07.2020

Op zondag is het in de ochtend nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts heerst er wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Sveg, 05.07.2020

Op zondag is het in de ochtend nog nauwelijks bewolkt. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.