Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Gävleborgs län

Weer Västernorrlands län Weer Västernorrlands län Weer Västernorrlands län Weer Västernorrlands län Weer Värmlands län Weer Örebro län Weer Västernorrlands län Weer Örebro län Weer Uppsala län Weer Jämtlands län Weer Dalarnas län Weer Västmanlands län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Arnön ArnönArnön Bollnäs BollnäsBollnäs Gävle GävleGävle Hamra HamraHamra Sandviken SandvikenSandviken Söderhamn SöderhamnSöderhamn Ljusdal LjusdalLjusdal © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Stroming

Stroming Europa

Zon

Zon Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Delsbo, 27.01.2020

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag geheel bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Nachts gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 4 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Edsbyn, 27.01.2020

Op maandag is het in de ochtend nog overwegend grijs, maar over het algemeen droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Gävle, 27.01.2020

Op maandag is het langere tijd geheel bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Gävle-Sandvike, 27.01.2020

Op maandag is het langere tijd overwegend grijs, maar over het algemeen droog. In de namiddag heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Hamra, 27.01.2020

Op maandagochtend is het nog geheel bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 2 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Kuggören, 27.01.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met nu en dan lichte regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit zuidelijke richtingen.

Weer in Soederhamn Airport, 27.01.2020

Op maandag is het langere tijd overwegend grijs, maar over het algemeen droog. 's Avonds heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.