Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Gävleborgs län

Weer Västernorrlands län Weer Västernorrlands län Weer Västernorrlands län Weer Västernorrlands län Weer Värmlands län Weer Örebro län Weer Västernorrlands län Weer Örebro län Weer Uppsala län Weer Jämtlands län Weer Dalarnas län Weer Västmanlands län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Arnön ArnönArnön Bollnäs BollnäsBollnäs Gävle GävleGävle Hamra HamraHamra Sandviken SandvikenSandviken Söderhamn SöderhamnSöderhamn Ljusdal LjusdalLjusdal © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Zon

Zon Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Delsbo, 17.09.2019

Op dinsdag is het tijdens het grootste deel van de dag afwisselend zonnig en bewolkt. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Edsbyn, 17.09.2019

Op dinsdagochtend is het nog meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons bewolkt weer met af en toe een opklaring. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Gävle, 17.09.2019

Op dinsdag is het tijdens het grootste deel van de dag vaak bewolkt, maar bijna overal droog. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Gävle-Sandvike, 17.09.2019

Op dinsdag is het langere tijd overwegend helder. De namiddags brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds laat heerst er af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Hamra, 17.09.2019

In de vroege ochtend is het redelijk bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend wordt het veranderlijk bewolkt met enkele lichte regenbuien. De middag laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Kuggören, 17.09.2019

Op dinsdag is het langere tijd vaak bewolkt, maar bijna overal droog. De late avond brengt ons af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De noordwestenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Soederhamn Airport, 17.09.2019

Op dinsdag is het overdag veranderlijk bewolkt. 's Avonds is er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds laat zet bewolkt weer met af en toe een opklaring zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.