Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Gotlands län

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Fårösund FårösundFårösund Roma RomaRoma Visby VisbyVisby Gotska Sandön Gotska SandönGotska Sandön Ostergarnsholm OstergarnsholmOstergarnsholm Hoburg HoburgHoburg © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Temperatuur

Temperatuur Europa

Zon

Zon Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Farösund-Ar, 17.09.2019

In de ochtend is het eerst nog afwisselend zonnig en bewolkt. Vanaf de middag zet veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De in het begin nog matige westenwind waait 's nachts krachtig, tijdens windstoten stormachtig en draait naar het noorden.

Weer in Gotska Sandön, 17.09.2019

Op dinsdagochtend is het nog overwegend zonnig. Vanaf de middaguren heerst er veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De namiddag brengt ons afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De noordenwind neemt 's nachts toe en waait vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Hoburg, 17.09.2019

Op dinsdag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. De namiddag dient zich veranderend bewolkt met enkele regenbuien aan. De nacht brengt ons bewolkt weer met af en toe een opklaring. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Zeker op in de ochtend waait een matige, tijdens windstoten harde wind uit het westen.

Weer in Ostergarnsholm, 17.09.2019

Na het grotendeels zonnige weer van de ochtend heerst er tijdelijk veranderlijk bewolkt weer. De middag brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De matige tot vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige wind waait vervolgens uit het westen, in de middag uit het noordwesten.

Weer in Roma, 17.09.2019

Op dinsdag is het langere tijd overwegend zonnig. 's Middags heerst er veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. 's Nachts verwachten we wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige noordenwind.

Weer in Visby Airport, 17.09.2019

Na het meestal zonnige, af en toe ook licht bewolkte weer van de ochtend gaat dit al tijdens de eerste helft van de dag over in veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De noordenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.