Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Gotlands län

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Fårösund FårösundFårösund Roma RomaRoma Visby VisbyVisby Gotska Sandön Gotska SandönGotska Sandön Ostergarnsholm OstergarnsholmOstergarnsholm Hoburg HoburgHoburg © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Stroming

Stroming Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Farösund-Ar, 27.01.2020

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt, maar grotendeels droog. De late avond laat zich zien met bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De zuidenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Gotska Sandön, 27.01.2020

Op maandag is het de hele dag door wisselend bewolkt. De late avond dient zich bewolkt, maar grotendeels droog aan. ‘s Nacht heerst er dan bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De zuidwestenwind waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Hoburg, 27.01.2020

Op maandag is het bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait matig, tijdens windstoten matig uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Ostergarnsholm, 27.01.2020

Op maandag is het bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een matige tot vrij krachtige tijdens windstoten harde zuidenwind.

Weer in Roma, 27.01.2020

Op maandag is het de hele dag door afwisselend zonnig en bewolkt. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. ‘s Nacht is er bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het zuidwesten.

Weer in Visby Airport, 27.01.2020

Op maandag is het langere tijd bewolkt, maar grotendeels droog. In de namiddag heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde zuidenwind.